FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 14:35

ima sigurno virtuel, ako nema moze ti zavrsiti preko raje s foruma. javi mu se.

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 22 jul 2016, 14:39

HausMan je napisao/la:ima sigurno virtuel, ako nema moze ti zavrsiti preko raje s foruma. javi mu se.
evo javio sam mu se na pp, valjda bude. u svakom slucaju hvala.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 14:39

recepivedik je napisao/la:
HausMan je napisao/la:ima sigurno virtuel, ako nema moze ti zavrsiti preko raje s foruma. javi mu se.
evo javio sam mu se na pp, valjda bude. u svakom slucaju hvala.

nista ;)

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 22 jul 2016, 14:47

recepivedik je napisao/la:jedan il' dva zapada, imal' iko da prodaje?

onaj indijanac te pokusava namagarciti jer je zloban.

"Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava."
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 22 jul 2016, 14:48

za_zivot_cijeli je napisao/la:
recepivedik je napisao/la:jedan il' dva zapada, imal' iko da prodaje?

onaj indijanac te pokusava namagarciti jer je zloban.

"Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava."
nema karata druže, bio sam i u ferhadiji i na grbavici.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 14:49

decko malo slabije konta, ali ima vremena.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 14:51

a ovi sto nazivaju forumase indijancima, on nece biti opomenut?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 22 jul 2016, 14:56

HausMan je napisao/la:jos jedan dosao s ispranim mozgom o reprezentaciji belgije :D
'ta ce Belgijanci...mi im kroz noge probacivali

http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 15:02

u belgiji se ne moze desiti da igrac ode dva dana pred pocetak prvenstva, u belgiji se ne moze desiti da klub dovodi povrijedenog igraca, u belgiji se ne moze desiti da nema dresova pred pocetak sezone. to sto belgija ima konkurs za trenera nije nikakvo mjerilo. klub da bi postao pravi se pravi od temelja a ne od prozora. kod nas se to radi iz razloga da jedan covjek ima sve svoje ljude a ne da zeljo bude bolji.
mi smo prije bez ikakvog konkursa napravili more djece koje smo unovcili debelo. ne treba nabrajati. tad se treneri nisu birali na konkurse. glupava prica do bola. u belgiji se ne moze desiti da skaut kluba bude covjek koji sam kaze da nije pogledao utakmice 5 godine, a nije imao dodir s fudbalom 10 godina. dzamijska relacija a nije dovoden covjek od struke i iskusan. milion primjera mrsko mi pisati al da ne smarate s tim glupavim pricama. i dode neko da tu glupost pravda s tim sto to radi belgija, zamisli :shhh: :shhh:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 15:54

HausMan je napisao/la:u belgiji se ne moze desiti da igrac ode dva dana pred pocetak prvenstva, u belgiji se ne moze desiti da klub dovodi povrijedenog igraca, u belgiji se ne moze desiti da nema dresova pred pocetak sezone. to sto belgija ima konkurs za trenera nije nikakvo mjerilo. klub da bi postao pravi se pravi od temelja a ne od prozora. kod nas se to radi iz razloga da jedan covjek ima sve svoje ljude a ne da zeljo bude bolji.
mi smo prije bez ikakvog konkursa napravili more djece koje smo unovcili debelo. ne treba nabrajati. tad se treneri nisu birali na konkurse. glupava prica do bola. u belgiji se ne moze desiti da skaut kluba bude covjek koji sam kaze da nije pogledao utakmice 5 godine, a nije imao dodir s fudbalom 10 godina. dzamijska relacija a nije dovoden covjek od struke i iskusan. milion primjera mrsko mi pisati al da ne smarate s tim glupavim pricama. i dode neko da tu glupost pravda s tim sto to radi belgija, zamisli :shhh: :shhh:
Kao i obično pričaš gluposti. Od naše djece smo dobro unovčili Rijada Bajića i Amira Hadžiahmetovića. To su učinili ovi ljudi na čelu sa Misketom. Koga smo dobro unovčili od naše djece? Džeko, Zukanović, Cocalić, Jamak, Svraka, Štila, Gojak, Hajradinović, jedino smo nešto hajrovali na Zolotiću od naše djece, a "napravili" smo more dobrih igrača. Lovu od Šehića smo godinama čekali.

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 22 jul 2016, 16:03

4672980102091213 je napisao/la:Kakva atomosfera na ovom forumu pred sutrasnji derbi i onda neko dodje i misli da ovdje pisu ljudi koji su uz Zelju :lol: ne treba jednoumlje jelde bolje dan pred ovakvu utakmicu citati i pisati o dresovima,Hervasu, upravi, rombovima :damn: :cry:

Pitari kojima je veci pritisak i triput gora situacija u klubu ne palamude gluposti odnosno osjeca se pozitiva koja je normalna pred derbi, a ako izgube havarija ce nastati dok kod nas ovdje pojedinci izmisljaju probleme i bacaju ljagu na besprijekorno uredjen klub sa velikom podrskom 100% dijela navijaca.

Sutra samo ponosno i hrabro !
Boze ti sacuvaj ja foruma i forumasa,i ja udzoh reko da necu sta procitati pozitivno a ono po principu gdje ja stadoh ti produzi,od blacenja uprave i igraca ni, slova o derbiju u pozitivi :roll: Kratko cu o derbiju,bice tesko netreba se zavaravati kao pojedini imaju i oni dosta dobrih igraca tako da bi i 1-0 za nas bilo :clap:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 jul 2016, 16:10

Izvinite na upadu, dokad vam radi fan shop?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 16:25

FK Željezničar

Sa ponosom vas obavještavamo da je danas do 15 sati prodano 1210 godišnjih ulaznica za sezonu 2016/2017 što je rekordan iznos u proteklih šest godina. Prodaja se nastavlja danas do 18 sati, te sutra od 9 do 14 sati.
Za se vas koji u naredna dva dana ne stignete kupiti svoju ulaznicu, prodaja se nastavlja od ponedjeljka od 10 sati.
Još jednom vas napominjemo da godišnju ulaznicu možete kupiti i na portalu kupikartu.ba te je dobiti na vašu kućnu adresu

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 16:32

Hrasno1921 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje

PS. karte u prodaji tek iza 11h
Stolice, gdje će biti smješteni navijači Sarajeva su skinute.

southjug
Kontakt:

Post Postao/la southjug » 22 jul 2016, 16:43

carsijaba je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje

PS. karte u prodaji tek iza 11h
Stolice, gdje će biti smješteni navijači Sarajeva su skinute.
Hvala za info,najpametniji potez :clap:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 22 jul 2016, 16:58

Svaka čast za info, čekamo je danima.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 22 jul 2016, 17:02

carsijaba je napisao/la:FK Željezničar

Sa ponosom vas obavještavamo da je danas do 15 sati prodano 1210 godišnjih ulaznica za sezonu 2016/2017 što je rekordan iznos u proteklih šest godina. Prodaja se nastavlja danas do 18 sati, te sutra od 9 do 14 sati.
Za se vas koji u naredna dva dana ne stignete kupiti svoju ulaznicu, prodaja se nastavlja od ponedjeljka od 10 sati.
Još jednom vas napominjemo da godišnju ulaznicu možete kupiti i na portalu kupikartu.ba te je dobiti na vašu kućnu adresu
Ovo bi mogla sezona iz snova, pogotovo ako budemo imali solidan start. Pod solidnim startom ne podrazumijevam trpanje pitara sutra i iživljavanje nad Olimpicom, vec nekih 11 bodova u prvih 5 kola, pod uslovom da ne zijanimo sutra.

Ovaj podatak o broju godisnjih govori sam za sebe, te koliko je raja prepoznala pozitivne vjetrove u klubu. Siguran sam da ce se i ovaj broj, iako vec rekordan, dosta povecati do 5-6-og kola.

Sutra srce i dušu na teren, glavom na svaku loptu i šta god bude.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 22 jul 2016, 17:20

amazon preskoci moje postove molim te. Zeljeznicar yebe sarajevoooooooooooo

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 jul 2016, 17:46

Dulju udarat u bulju a Benku poslat u zdenku.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2016, 19:16

Alipasino je napisao/la:Dulju udarat u bulju a Benku poslat u zdenku.
:rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 3 gosta.