NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

AskoSN
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la AskoSN » 22 jul 2016, 11:03

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Mislim da je najbolje da se klub skroz ocisti i da na sve pozicije dođu drugi ljudi ako to vec nije urađeno...
Imas video pa vidi da su svi podnijeli ostavke kao iz moralni razloga,pokrali sve i unistili sto se dalo unistiti,od glavnog terena do pomocni,svlacionice su katastrofa ZNACI to je sramota u kakvom su stanju,ali ako Bog da sve cemo mi to srediti jer osjeti se taj neki pozitivni stav kod građana kako su ovi iz politicki stranaka odleprsali..e sad samo to treba dobro odraditi sto se tice papirologije,a Emir vd predsjednik skupstine je pravnik,valjda zna sta i kako treba da se kojim slucajem ti isti sto su unistili klub ne mogu ponovo aktivirati i vratiti na pozicije,nisam strucnjak i nemam pojma kako to sve ide ali u tim papirima uvijek ima neki zaj....

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 22 jul 2016, 11:36

Interes se vidi i ovdje, prije na ovoj temi se nije nista pisalo sedmicama, sad su svi opet pokazali interes neki, vidjeti cemo gdje ce to sve ici...

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 22 jul 2016, 11:48

Fenomenalna stvar se desila.Sad će biti potrebno sto prije formirati sva ostala radna tijela da bi klub mogao funkcionirati i naravno vidjeti s čim se raspolaže unutar kluba. Prije svega pregledati sve interne akte kluba, usaglasili , po potrebi, nove interne akte sa novim statutom, Pravilnike, odluke i sl.To bi po meni prvo trebali napraviti kako bi klub počeo sto prije sa organiziranim radom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 jul 2016, 12:23

Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 22 jul 2016, 13:47

AlterEgo je napisao/la:Jeli Alija jos uvijek alfa i omega administracije?
Nema Alije vise ni na mapi, ostavio je dugove i utekao...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 jul 2016, 16:11

sodaacm je napisao/la:Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?
Vrijeme ce pokazati abd :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 22 jul 2016, 17:41

A sta je sa onima koji su doveli klub u haoticno stanje, lopovima, hoće li se krivično goniti, jer to su vaše pare, mislim, pare građana? Mislim da tek onda ova priča ima smisla, napraviti reviziju, pa nek se zna koje odgovoran za koji period i koji iznos, slikati stadion da se vidi u kakvom je stanju ostavljen, pa kad sredite sve to, iskreno vam želim svu sreću, uporedite sa onim sta vi uradite nek se gamad crveni ako imaju obraza. SRETNO

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jul 2016, 02:54

Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
ČESTITAM VAM NA POBJEDI ZA BOLJE JEDINSTVO... ova pobjeda je važnija od bilo kakvih liga i bodova
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2016, 04:35

staragarda je napisao/la:Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
ČESTITAM VAM NA POBJEDI ZA BOLJE JEDINSTVO... ova pobjeda je važnija od bilo kakvih liga i bodova
Minimalna clanarina je 20KM godisnje. Uplatiti možeš na racun UniCredit banke pa onda po dogovoru s nekim da ti posalje postom člansku karticu, vjerovatno bi neko izisao u susret i rijesio to.
Bit ce vise informacija i narednim danima, ne moze sve preko noci. :D
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 jul 2016, 10:04

eh onda cu se i ja uclaniti, prvom prilikom kad stignem u bisce

samo mi morate reci gdje je najpametnije otici za tu clansku kartu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jul 2016, 10:22

harden je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
Minimalna clanarina je 20KM godisnje. Uplatiti možeš na racun UniCredit banke pa onda po dogovoru s nekim da ti posalje postom člansku karticu, vjerovatno bi neko izisao u susret i rijesio to.
Bit ce vise informacija i narednim danima, ne moze sve preko noci. :D
Hvala puno...Ako neko može u pp da mi pošalje broj žiro računa i da se dogovorimo za clanske
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 23 jul 2016, 11:01

Ne uplacujte jos pare jer je klubu blokiran racun. Kad bude novih informacija neko ce objaviti ovdje.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 23 jul 2016, 11:14

Čestitke bišćanima na ovoj pobjedi i vračanju svog kluba iz ralja mafijaške bagre. Mi se borimo već 2 godine za to isto i nadam se da ćemo na kraju uspjeti. Sve najbolje i aBd ubrzo Jedinstvo u PL :bih:

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 23 jul 2016, 15:17

Polako se prica zahuktava. Obecana su sredstva od grada za razne uplate savezu i organizaciju prve utakmice, bivsi igrac NKJ i reprezentativac BiH Adnan Mravac je donirao lopte. Racun kluba ce biti odblokiran od ponedjeljka pa ce i uclanjivanje poceti.
Kome trebaju titule pored ovakve price...Jedinstvo je bihaćko!
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 jul 2016, 15:36

LloriS je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?
Vrijeme ce pokazati abd :D
Bas mi je drago zbog vas ,,,nadam se da ce neko normalan preuzeti klub ...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2016, 17:10

Članske kartice i donacije mogu biti uplaćene i preko interneta. Sve nakon ponedjeljka kad se odblokira račun.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 24 jul 2016, 00:06

Ko je trener. Vidim Safeta Nadarevića

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 24 jul 2016, 08:59

harden je napisao/la:Članske kartice i donacije mogu biti uplaćene i preko interneta. Sve nakon ponedjeljka kad se odblokira račun.
posto cu biti par dana u bihacu mozes mi reci gdje se moze uclaniti u gradu direktno?

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 24 jul 2016, 10:22

Mislim da ce biti objavljen broj racuna, a i moguce je u prostorijama kluba kupiti clansku kartu.

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 24 jul 2016, 14:06

Sve ce biti javno i transparento objavljeno. Sutra cemo vidjeti nacin za ZR,jer je trenutni u blokadi. Mogu samo reci da nam je veliki gospodin Emir Mujadzic izasao u susret i povukao svoja potrazivanja od 160 000 KM. Molim Vas da ne uplacujete jos nista,dok ne objavimo !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.