Imas video pa vidi da su svi podnijeli ostavke kao iz moralni razloga,pokrali sve i unistili sto se dalo unistiti,od glavnog terena do pomocni,svlacionice su katastrofa ZNACI to je sramota u kakvom su stanju,ali ako Bog da sve cemo mi to srediti jer osjeti se taj neki pozitivni stav kod građana kako su ovi iz politicki stranaka odleprsali..e sad samo to treba dobro odraditi sto se tice papirologije,a Emir vd predsjednik skupstine je pravnik,valjda zna sta i kako treba da se kojim slucajem ti isti sto su unistili klub ne mogu ponovo aktivirati i vratiti na pozicije,nisam strucnjak i nemam pojma kako to sve ide ali u tim papirima uvijek ima neki zaj....BIHfAnatiC86 je napisao/la:Mislim da je najbolje da se klub skroz ocisti i da na sve pozicije dođu drugi ljudi ako to vec nije urađeno...
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Interes se vidi i ovdje, prije na ovoj temi se nije nista pisalo sedmicama, sad su svi opet pokazali interes neki, vidjeti cemo gdje ce to sve ici...
Fenomenalna stvar se desila.Sad će biti potrebno sto prije formirati sva ostala radna tijela da bi klub mogao funkcionirati i naravno vidjeti s čim se raspolaže unutar kluba. Prije svega pregledati sve interne akte kluba, usaglasili , po potrebi, nove interne akte sa novim statutom, Pravilnike, odluke i sl.To bi po meni prvo trebali napraviti kako bi klub počeo sto prije sa organiziranim radom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?
Nema Alije vise ni na mapi, ostavio je dugove i utekao...AlterEgo je napisao/la:Jeli Alija jos uvijek alfa i omega administracije?
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Vrijeme ce pokazati abdsodaacm je napisao/la:Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Richardson
- Kontakt:
A sta je sa onima koji su doveli klub u haoticno stanje, lopovima, hoće li se krivično goniti, jer to su vaše pare, mislim, pare građana? Mislim da tek onda ova priča ima smisla, napraviti reviziju, pa nek se zna koje odgovoran za koji period i koji iznos, slikati stadion da se vidi u kakvom je stanju ostavljen, pa kad sredite sve to, iskreno vam želim svu sreću, uporedite sa onim sta vi uradite nek se gamad crveni ako imaju obraza. SRETNO
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
ČESTITAM VAM NA POBJEDI ZA BOLJE JEDINSTVO... ova pobjeda je važnija od bilo kakvih liga i bodova
ČESTITAM VAM NA POBJEDI ZA BOLJE JEDINSTVO... ova pobjeda je važnija od bilo kakvih liga i bodova
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Minimalna clanarina je 20KM godisnje. Uplatiti možeš na racun UniCredit banke pa onda po dogovoru s nekim da ti posalje postom člansku karticu, vjerovatno bi neko izisao u susret i rijesio to.staragarda je napisao/la:Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
Bit ce vise informacija i narednim danima, ne moze sve preko noci.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavariapivo
- Kontakt:
eh onda cu se i ja uclaniti, prvom prilikom kad stignem u bisce
samo mi morate reci gdje je najpametnije otici za tu clansku kartu
samo mi morate reci gdje je najpametnije otici za tu clansku kartu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala puno...Ako neko može u pp da mi pošalje broj žiro računa i da se dogovorimo za clanskeharden je napisao/la:Minimalna clanarina je 20KM godisnje. Uplatiti možeš na racun UniCredit banke pa onda po dogovoru s nekim da ti posalje postom člansku karticu, vjerovatno bi neko izisao u susret i rijesio to.staragarda je napisao/la:Kolika je minimalna članarina i da li se poštom može uplatiti... Može i u pp neko da pojasni ....Rado bi par jarana i ja postali članovi...
Bit ce vise informacija i narednim danima, ne moze sve preko noci.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne uplacujte jos pare jer je klubu blokiran racun. Kad bude novih informacija neko ce objaviti ovdje.
-
- Kontakt:
Čestitke bišćanima na ovoj pobjedi i vračanju svog kluba iz ralja mafijaške bagre. Mi se borimo već 2 godine za to isto i nadam se da ćemo na kraju uspjeti. Sve najbolje i aBd ubrzo Jedinstvo u PL 

-
- Kontakt:
Polako se prica zahuktava. Obecana su sredstva od grada za razne uplate savezu i organizaciju prve utakmice, bivsi igrac NKJ i reprezentativac BiH Adnan Mravac je donirao lopte. Racun kluba ce biti odblokiran od ponedjeljka pa ce i uclanjivanje poceti.
Kome trebaju titule pored ovakve price...Jedinstvo je bihaćko!
Kome trebaju titule pored ovakve price...Jedinstvo je bihaćko!
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Bas mi je drago zbog vas ,,,nadam se da ce neko normalan preuzeti klub ...LloriS je napisao/la:Vrijeme ce pokazati abdsodaacm je napisao/la:Biscani , jel vam to osvanulo , konacno ?
Članske kartice i donacije mogu biti uplaćene i preko interneta. Sve nakon ponedjeljka kad se odblokira račun.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko je trener. Vidim Safeta Nadarevića
- bavariapivo
- Kontakt:
posto cu biti par dana u bihacu mozes mi reci gdje se moze uclaniti u gradu direktno?harden je napisao/la:Članske kartice i donacije mogu biti uplaćene i preko interneta. Sve nakon ponedjeljka kad se odblokira račun.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Mislim da ce biti objavljen broj racuna, a i moguce je u prostorijama kluba kupiti clansku kartu.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Sve ce biti javno i transparento objavljeno. Sutra cemo vidjeti nacin za ZR,jer je trenutni u blokadi. Mogu samo reci da nam je veliki gospodin Emir Mujadzic izasao u susret i povukao svoja potrazivanja od 160 000 KM. Molim Vas da ne uplacujete jos nista,dok ne objavimo !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.