PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Slušajte Samira galamdžiju.samirr je napisao/la:Tema je pl prepucavanja.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Mozda je BaneHigh je napisao/la:Slušajte Samira galamdžiju.samirr je napisao/la:Tema je pl prepucavanja.

Vi ostali polako ljudi, nije ni cudno sto nas zovu smecarima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne zna Rinuka da cekaju malu gresku da napravimo ja, on ili ti pa da odemo u Banovice. Lahko je njemu ima 10 profila u rezervi. Mene vrijedjaju, psuju mi. Jer znam ako dobijem ban, valja mi dobiti i batine.MocMahale444 je napisao/la:Mozda je BaneHigh je napisao/la:Slušajte Samira galamdžiju.samirr je napisao/la:Tema je pl prepucavanja.![]()
Vi ostali polako ljudi, nije ni cudno sto nas zovu smecarima.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- lijevokrilo
- Kontakt:
Smiju al' samo Aco i admin, ostali ne !lijevokrilo je napisao/la:zar tebe smiju banovati samire?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cuj ovog John Ramba iz Amerike.admirr je napisao/la:nadam se da je spanac vratio svoju opremu zeljkanu, inace ce zeljina djeca biti prisiljena da derbi igraju najnovijim diadorinim potkosuljama
- MocMahale444
Jbga treba se malo spustit lopta, forum je ovo. Opusteno, znam da svi koji su aktivni na ovoj temi imaju psovki I psovki na svom forumskom rekordu.samirr je napisao/la:Ne zna Rinuka da cekaju malu gresku da napravimo ja, on ili ti pa da odemo u Banovice. Lahko je njemu ima 10 profila u rezervi. Mene vrijedjaju, psuju mi. Jer znam ako dobijem ban, valja mi dobiti i batine.
- lijevokrilo
- Kontakt:
Post sam editovo jer nije uredu pominjati nicije roditelje. Nisu oni krivi sto su im djeca nenormalna.lijevokrilo je napisao/la:editovo post da ne vide ljudi kakav je delegat lažni borac Rinuka
Nego ovaj Nike smrtonosniji od pticje gripe. Kazu da je na grbavici zabiljezen rekordan broj infrakata i nervnih slomova

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MocMahale444
Uh ti zemberek kakvih slomova, zbog maje nike?admirr je napisao/la:Post sam editovo jer nije uredu pominjati nicije roditelje. Nisu oni krivi sto su im djeca nenormalna.lijevokrilo je napisao/la:editovo post da ne vide ljudi kakav je delegat lažni borac Rinuka
Nego ovaj Nike smrtonosniji od pticje gripe. Kazu da je na grbavici zabiljezen rekordan broj infrakata i nervnih slomova![]()
![]()
Ma rinuka je obicna kukavica. Lagao svima da je bio na liniji a ustvari sjedio u podrumu ba. Sada pametuje iz Amerike.lijevokrilo je napisao/la:editovo post da ne vide ljudi kakav je delegat lažni borac Rinuka

admirr je napisao/la:infrakata

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
A daaaajwobly92 je napisao/la:Morao sam

Hervas yo soy tu madre [emoji38]
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dan nakon sto je Sarajevo potpisalo ugovor sa Nike i dva dana nakon sto je Zeljeznicar zaradio na Hervasu oficijalna Zeljina stranica tj jedina istina koja postoji i jedina vjerodostojna stranica u kosmosu glede Zeljeznicara je objavila da ce Zeljo zaraditi i na Diadori tj naplatiti im penale jer lose rade
Bravo Zeljo!

Hoce hoce, kao sto su zaradili i prosle sezone na Jomituzlak1987 je napisao/la:da ce Zeljo zaraditi i na Diadori tj naplatiti im penale jer lose rade

Svake godine...

I dobavljaci jaci od filozofije, plave religije, stila ponasanja i nacina zivota! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poslati ce Diadora dresove i jos ce da dadne pare ZeljiMemara je napisao/la:Hoce hoce, kao sto su zaradili i prosle sezone na Jomituzlak1987 je napisao/la:da ce Zeljo zaraditi i na Diadori tj naplatiti im penale jer lose rade![]()
Svake godine...

Ma koja diadora,to je neki zastupnik samo,pa vidis da nemaju dupli dres,jedan te isti koriste,da se kojim slucajem hoce poderat,morali bi izmjenu izvrsiti,jer nemaju zamjenski

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pa i vi sa zastupnikom imate ugovor nemate sa NIKE Inc.RedEvil je napisao/la:Ma koja diadora,to je neki zastupnik samo,pa vidis da nemaju dupli dres,jedan te isti koriste,da se kojim slucajem hoce poderat,morali bi izmjenu izvrsiti,jer nemaju zamjenski![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.