Niko ne ispoljava nikakvu prepotenciju nego tvoji debili pokusavaju ismijavati NIKE a njihob klub nosi DIADORU. To je poenta svega, mi smo znali da ce nam Nike biti novi sponzor pa niko rijeci nije napisao, ne smijes ovako stajati na stranu svojih bez da procitas ko uvijek sve pocinje i s cim.cikazubo je napisao/la:Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.AdiFKS je napisao/la:Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas![]()
![]()
Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo lagano dok se mudo jedecarsijaba je napisao/la:
Brate ja nisam mogao vjerovat kad sam vidio koliko kolektivno pocese jest mudaMemara je napisao/la:Jbt sta ovaj Nike uradi pojedincima![]()
Ja sam sinoc vidio one dresove sto ste postavljali s loptom tj jaran mi pokazuje i reko kapa dole perverzija je, ali ovo mi je fakat bezveze i prejednostavno, ne znam jesul vasi birali il ste mogli samo ove modele dobit, raspravljat jel bolji brend nike ili diadora je bezveze zna se ko je br1 u svijetu, ali meni je objektivno vizuelno ljepsi nas dres iako me necete uzet za ozbiljno jer sam s druge strane ali eto.. Nego hocel se opremit cijela akademija nike stvarima i hocel bit odma u fan shopu i koliko kostaju, mi smo tu zakazali sto se tice fan shopa kao i prosle godine s jomom, a omladinci nosili neke tirkizne joma dresove umjesto da imaju kao prvi tim garnituru.MortemHz je napisao/la:Niko ne ispoljava nikakvu prepotenciju nego tvoji debili pokusavaju ismijavati NIKE a njihob klub nosi DIADORU. To je poenta svega, mi smo znali da ce nam Nike biti novi sponzor pa niko rijeci nije napisao, ne smijes ovako stajati na stranu svojih bez da procitas ko uvijek sve pocinje i s cim.cikazubo je napisao/la:Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.AdiFKS je napisao/la: Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.
Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno![]()
One sa loptom je radio mamak na infu vec poodavno.cikazubo je napisao/la:
Ja sam sinoc vidio one dresove sto ste postavljali s loptom tj jaran mi pokazuje i reko kapa dole perverzija je, ali ovo mi je fakat bezveze i prejednostavno, ne znam jesul vasi birali il ste mogli samo ove modele dobit, raspravljat jel bolji brend nike ili diadora je bezveze zna se ko je br1 u svijetu, ali meni je objektivno vizuelno ljepsi nas dres iako me necete uzet za ozbiljno jer sam s druge strane ali eto.. Nego hocel se opremit cijela akademija nike stvarima i hocel bit odma u fan shopu i koliko kostaju, mi smo tu zakazali sto se tice fan shopa kao i prosle godine s jomom, a omladinci nosili neke tirkizne joma dresove umjesto da imaju kao prvi tim garnituru.
Ja sam sinoc vidio one dresove sto ste postavljali s loptom tj jaran mi pokazuje i reko kapa dole perverzija je, ali ovo mi je fakat bezveze i prejednostavno, ne znam jesul vasi birali il ste mogli samo ove modele dobit, raspravljat jel bolji brend nike ili diadora je bezveze zna se ko je br1 u svijetu, ali meni je objektivno vizuelno ljepsi nas dres iako me necete uzet za ozbiljno jer sam s druge strane ali eto.. Nego hocel se opremit cijela akademija nike stvarima i hocel bit odma u fan shopu i koliko kostaju, mi smo tu zakazali sto se tice fan shopa kao i prosle godine s jomom, a omladinci nosili neke tirkizne joma dresove umjesto da imaju kao prvi tim garnituru.MortemHz je napisao/la:Niko ne ispoljava nikakvu prepotenciju nego tvoji debili pokusavaju ismijavati NIKE a njihob klub nosi DIADORU. To je poenta svega, mi smo znali da ce nam Nike biti novi sponzor pa niko rijeci nije napisao, ne smijes ovako stajati na stranu svojih bez da procitas ko uvijek sve pocinje i s cim.cikazubo je napisao/la:Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.AdiFKS je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas![]()
![]()
Slazem se, ali samo da te ispravim diadora je uradila cijeli dres, nije nista u stampariji nekoj doradjeno, od zeljeznickog znaka do detalja na kragni i dnu dresa, sve je to fabricki tako doslo pa i grb koji nije siven.. Kako god dres je nama lijep ali nam ne vrijedi jer ga ne mozemo ni uzet, izyeba nas diadora samo tako, eto i zvanicna jutros objavi kako nas ostetise u svakom pogledu.Pantelija je napisao/la:Cikazub
Stvar je u kvaliteti materijala, čim izadju novi dresovi ja ću uzeti jedan a ti donesi zeljin, rukom proba materijal, obuci ga i vidjet ćeš razliku
Nike ne radi nikome sa malom prodajom posebno dizajnirane dresove, kao što nije ni vama diadora , stvar je u vašoj štampariji koja je zalijepila na dres bneke detalje pa to izgleda drugačije.
U fan shopu će biti sve od nike, od majica, sorceva, dukseva, jakni ... dres prema or im info za članove 70
Čista glupost da ne možeš uzeti originalni dres svoga kluba .... nejasno mi tocikazubo je napisao/la:Slazem se, ali samo da te ispravim diadora je uradila cijeli dres, nije nista u stampariji nekoj doradjeno, od zeljeznickog znaka do detalja na kragni i dnu dresa, sve je to fabricki tako doslo pa i grb koji nije siven.. Kako god dres je nama lijep ali nam ne vrijedi jer ga ne mozemo ni uzet, izyeba nas diadora samo tako, eto i zvanicna jutros objavi kako nas ostetise u svakom pogledu.Pantelija je napisao/la:Cikazub
Stvar je u kvaliteti materijala, čim izadju novi dresovi ja ću uzeti jedan a ti donesi zeljin, rukom proba materijal, obuci ga i vidjet ćeš razliku
Nike ne radi nikome sa malom prodajom posebno dizajnirane dresove, kao što nije ni vama diadora , stvar je u vašoj štampariji koja je zalijepila na dres bneke detalje pa to izgleda drugačije.
U fan shopu će biti sve od nike, od majica, sorceva, dukseva, jakni ... dres prema or im info za članove 70
Znam samo ono sto danas objavise na zvanicnoj, oni ce zbog kompenzacije prema navijacima uvest neke promo cijene dresova da se oduze a dresovi najranije za 10 dana stizu tu se misli na komplet isporuku od omladinskog pogona do fan shopa a bilo dogovreno do sredine Jula da to bude zavrseno, znam da nije toliko krivica ljudi koji su za to zaduzeni jer je druga strana prekrsila dogovoreno al je smijesno da se neko poigrava tako i da se to dopusta pogotovu nakon proslog ljeta i istog problema.Pantelija je napisao/la:Čista glupost da ne možeš uzeti originalni dres svoga kluba .... nejasno mi tocikazubo je napisao/la:Slazem se, ali samo da te ispravim diadora je uradila cijeli dres, nije nista u stampariji nekoj doradjeno, od zeljeznickog znaka do detalja na kragni i dnu dresa, sve je to fabricki tako doslo pa i grb koji nije siven.. Kako god dres je nama lijep ali nam ne vrijedi jer ga ne mozemo ni uzet, izyeba nas diadora samo tako, eto i zvanicna jutros objavi kako nas ostetise u svakom pogledu.Pantelija je napisao/la:Cikazub
Razlog?
Jer ako je potpisan ugovor sigurno ima klauzula da ih tužite
Pitaristok je napisao/la:Cikazubo
Jel vam na svim dresovima pise Sarojevo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.