FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

admirr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la admirr » 22 jul 2016, 01:20

jel moguce da je ovo frajer postavio :facepalm: pocrkace ljudi titam :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2016, 01:21

cikazubo je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas :lol: :lol: :lol:
Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.

Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno :thumbup: :shh:
Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niko ne ispoljava nikakvu prepotenciju nego tvoji debili pokusavaju ismijavati NIKE a njihob klub nosi DIADORU. To je poenta svega, mi smo znali da ce nam Nike biti novi sponzor pa niko rijeci nije napisao, ne smijes ovako stajati na stranu svojih bez da procitas ko uvijek sve pocinje i s cim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jul 2016, 01:23

Oj pacenika :urnebes:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jul 2016, 01:24

Neka ba bice i kod zelje adidas mozda za koju godinu, nemojte se toliko jest :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jul 2016, 01:26

carsijaba je napisao/la:slika
Samo lagano dok se mudo jede
slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jul 2016, 01:28

Jbt sta ovaj Nike uradi pojedincima :urnebes: :urnebes:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jul 2016, 01:31

Memara je napisao/la:Jbt sta ovaj Nike uradi pojedincima :urnebes: :urnebes:
Brate ja nisam mogao vjerovat kad sam vidio koliko kolektivno pocese jest muda :lol:
Treba ovako svake godine, samo mijenjat adidas-nike,ovo je uzivanje gledat ih :urnebes:

cikazubo

FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la cikazubo » 22 jul 2016, 01:32

MortemHz je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la: Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.

Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno :thumbup: :shh:
Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.

Niko ne ispoljava nikakvu prepotenciju nego tvoji debili pokusavaju ismijavati NIKE a njihob klub nosi DIADORU. To je poenta svega, mi smo znali da ce nam Nike biti novi sponzor pa niko rijeci nije napisao, ne smijes ovako stajati na stranu svojih bez da procitas ko uvijek sve pocinje i s cim.
Ja sam sinoc vidio one dresove sto ste postavljali s loptom tj jaran mi pokazuje i reko kapa dole perverzija je, ali ovo mi je fakat bezveze i prejednostavno, ne znam jesul vasi birali il ste mogli samo ove modele dobit, raspravljat jel bolji brend nike ili diadora je bezveze zna se ko je br1 u svijetu, ali meni je objektivno vizuelno ljepsi nas dres iako me necete uzet za ozbiljno jer sam s druge strane ali eto.. Nego hocel se opremit cijela akademija nike stvarima i hocel bit odma u fan shopu i koliko kostaju, mi smo tu zakazali sto se tice fan shopa kao i prosle godine s jomom, a omladinci nosili neke tirkizne joma dresove umjesto da imaju kao prvi tim garnituru.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jul 2016, 01:37

cikazubo je napisao/la:

Ja sam sinoc vidio one dresove sto ste postavljali s loptom tj jaran mi pokazuje i reko kapa dole perverzija je, ali ovo mi je fakat bezveze i prejednostavno, ne znam jesul vasi birali il ste mogli samo ove modele dobit, raspravljat jel bolji brend nike ili diadora je bezveze zna se ko je br1 u svijetu, ali meni je objektivno vizuelno ljepsi nas dres iako me necete uzet za ozbiljno jer sam s druge strane ali eto.. Nego hocel se opremit cijela akademija nike stvarima i hocel bit odma u fan shopu i koliko kostaju, mi smo tu zakazali sto se tice fan shopa kao i prosle godine s jomom, a omladinci nosili neke tirkizne joma dresove umjesto da imaju kao prvi tim garnituru.

One sa loptom je radio mamak na infu vec poodavno.
Nasi su mogli izabrat bilo koji ovogodisnji template od nikea,a pet sest ih je u ponudi, oni su izabrali ovaj nike park 6. Ta lopta se moze oslikat u stampariji ali nema potrebe jer se navijacima, onim kojim treba da se dopada, dopada i ovakav.

To sto je vama vas ljepsi je vasa stvar i licni ukus naravno ali nije razlog da pljujete po ovom nasem.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jul 2016, 01:45

Ja sam vas dres pohvalio prvi dan samo da znas.

Ali pogledaj na sta lici taj isti dres bez detalja... :| Mogli su i nasi u stampariji lijepiti svasta, ali eto nisu.
slika

Od akademije do prvog tima idu novi dresovi, dux i trening oprema.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2016, 01:47

MortemHz je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas :lol: :lol: :lol:
Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

Pa naravno da se zna ali eto, ima nas svakakvih. Uzet cu te ja za ozbiljno jer postujem svacije misljenje. Vjeruj mi da je ovo taman sto smo uzeli. Bas govorim djevojci sinoc joj samo da je Nike oni obicni dresovi pa samo nalijepiti sponzore, brojeve itd i to i bi. Meni se cini da su rekli da svi iz akademije nositi Nike, nemoj mi vjerovati 100% ali sam poprilicno siguran da je to izjavljeno. Bit ce ubrzo u fan shopovima, mislim pocetkom sljedece sedmice, to ja pretpostavljam ali su isto rekli da ce biti brzo pa cemo vidjeti, cijena ce biti oko 100 KM a 80 KM za clanove, sudeci po prvim pretpostavkama. Jbg nije ni dan prosao, ne zna se tacno jos nista ali eto okvirno da ti kazem ta neka ocekivanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 jul 2016, 10:24

@Mortem i Totti hvala na odgovoru, ako ce bit 80KM za clanove i nije skup s obzirom da je nike, bitno je samo da se cijeli klub opremi kako treba i to je onda taman, o izgledu se da raspravljati ali eto ni Roma nema specijalno drugaciji osim par detalja koje urade ekstra za te vece klubove i tamnijih rukava i malo narandzaste na nekim mjestima, sreca imate sponzor ciji logo lijepo odgovara izgledu dresa, Hajduk npr ima prelijep novi dres od macrona al ih onaj Thommy naprijed pokvari samo tako.
@Memara to nema veze sa nasim dresovima sto si postavio. To je jedna od dvije garniture dresova koje nose na treninzima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jul 2016, 10:31

Cikazub
Stvar je u kvaliteti materijala, čim izadju novi dresovi ja ću uzeti jedan a ti donesi zeljin, rukom proba materijal, obuci ga i vidjet ćeš razliku

Nike ne radi nikome sa malom prodajom posebno dizajnirane dresove, kao što nije ni vama diadora , stvar je u vašoj štampariji koja je zalijepila na dres bneke detalje pa to izgleda drugačije.

U fan shpu će biti sve od nike, od majica, sorceva, dukseva, jakni ... dres prema or im info za članove 70
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 jul 2016, 11:41

Pantelija je napisao/la:Cikazub
Stvar je u kvaliteti materijala, čim izadju novi dresovi ja ću uzeti jedan a ti donesi zeljin, rukom proba materijal, obuci ga i vidjet ćeš razliku

Nike ne radi nikome sa malom prodajom posebno dizajnirane dresove, kao što nije ni vama diadora , stvar je u vašoj štampariji koja je zalijepila na dres bneke detalje pa to izgleda drugačije.

U fan shopu će biti sve od nike, od majica, sorceva, dukseva, jakni ... dres prema or im info za članove 70
Slazem se, ali samo da te ispravim diadora je uradila cijeli dres, nije nista u stampariji nekoj doradjeno, od zeljeznickog znaka do detalja na kragni i dnu dresa, sve je to fabricki tako doslo pa i grb koji nije siven.. Kako god dres je nama lijep ali nam ne vrijedi jer ga ne mozemo ni uzet, izyeba nas diadora samo tako, eto i zvanicna jutros objavi kako nas ostetise u svakom pogledu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jul 2016, 12:21

cikazubo je napisao/la:

U fan shopu će biti sve od nike, od majica, sorceva, dukseva, jakni ... dres prema or im info za članove 70
Slazem se, ali samo da te ispravim diadora je uradila cijeli dres, nije nista u stampariji nekoj doradjeno, od zeljeznickog znaka do detalja na kragni i dnu dresa, sve je to fabricki tako doslo pa i grb koji nije siven.. Kako god dres je nama lijep ali nam ne vrijedi jer ga ne mozemo ni uzet, izyeba nas diadora samo tako, eto i zvanicna jutros objavi kako nas ostetise u svakom pogledu.
Čista glupost da ne možeš uzeti originalni dres svoga kluba .... nejasno mi to
Razlog?
Jer ako je potpisan ugovor sigurno ima klauzula da ih tužite
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jul 2016, 12:32

Mozda jer su samo za potrebe igraca radili po narudzbi - a u fan shopu bi samo bili po defaultu :?:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 jul 2016, 13:33

Pantelija je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Čista glupost da ne možeš uzeti originalni dres svoga kluba .... nejasno mi to
Razlog?
Jer ako je potpisan ugovor sigurno ima klauzula da ih tužite
Znam samo ono sto danas objavise na zvanicnoj, oni ce zbog kompenzacije prema navijacima uvest neke promo cijene dresova da se oduze a dresovi najranije za 10 dana stizu tu se misli na komplet isporuku od omladinskog pogona do fan shopa a bilo dogovreno do sredine Jula da to bude zavrseno, znam da nije toliko krivica ljudi koji su za to zaduzeni jer je druga strana prekrsila dogovoreno al je smijesno da se neko poigrava tako i da se to dopusta pogotovu nakon proslog ljeta i istog problema.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jul 2016, 15:46

Cikazubo

Jel vam na svim dresovima pise Sarojevo?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 jul 2016, 16:11

Pitaristok je napisao/la:Cikazubo

Jel vam na svim dresovima pise Sarojevo?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samo na onima koji su posebno dizajnirani
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.