Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

1921
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la 1921 » 30 jun 2010, 01:54

Vi pljujete po covjeku, a on spasi bh. nogomet :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2010, 02:00

Ceko vamje onako usput i predsjednik fudbalske'' reprezentacije RS''.
U koju bi se Marko Marin kao i Subotic rado odazvao :lol: :mrgreen: :roll:
P.S nedao bog dragi da nas ovakvi ''spasavaju''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 jun 2010, 10:31

Ovi iz UEFE i FIFE nece otici dok nas u normalu ne dovedu :mrgreen: Sastanak ce trajati do 11. JULA gdje ce svi zajedno otici na finale SP..naravno dogovor ce biti postignuti,pecenje i alkohol bosanci placaju a FIFA i UEFA ostavlja sve nedoumice oko predsjednika :mrgreen:
A C A B !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 jun 2010, 10:34

Zaglavio Ceko nocas na Bazenima sa Usanovicem i ovom damom Evom ili kako se vec zove,provjerene info 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 30 jun 2010, 10:39

gangbang :lol:
YNWA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2010, 12:40

"Naša je jasna namjera da više nema predsjedništva. Jutros smo našli rješenje. Ukida se predsjedništvo. Entitetski savezi će imati svoje članove u Izvršnom odboru", rekao je Marcel Benz.

Ok, ali ko ce onda bit vodja saveza? Mislim mora neko bit na vrhu, barem na papiru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 jun 2010, 12:42

Bice neki "nas".. :D
Najbolje je i tu dovesti visokog predstavnika, i nek' on sve vodi, a ovi "nasi" nek se vucaju po upravama, sekretarskim pozicijima, i nek' kradu pare.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 jun 2010, 12:43

e majko moja sta nam uradise :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 30 jun 2010, 12:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bice neki "nas".. :D
Najbolje je i tu dovesti visokog predstavnika, i nek' on sve vodi, a ovi "nasi" nek se vucaju po upravama, sekretarskim pozicijima, i nek' kradu pare.
"Kad je dernek nek' i hala gori" :D :D
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 30 jun 2010, 13:24

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Po mom misljenju ,ti si cartman neki momak koji ima dodirnih tacaka sa savezom ,neko ti je blizak tamo vjerovatno.
Haha pa i ja kritikujem savez, ali kazem da ovi u predsjednistvu nisu najveci problem, pa tu si se i slozio. Isto kao sto Silajdzic, Komsic i Radmanovic nisu problem drzave, nego ovi ispod njih.

A da imam nekog u savezu, igro bi za repku ili bi barem sjedio u svecanoj lozi sa Selmom Bajrami :mrgreen:

A evo sto je to pismo moronsko: oni su trazili promjene, a nisu imali alternativu. Ko je to trebo vodit savez? Koga dovest? Fanaticosi pricaju o Osimu, Bajevicu, VAhi...pa to je smjesno. To su treneri i ljudi sigurno ne zele sjedit u savezu. Trazili su revoluciju, a nisu imali alternativu za trenutnu vlast. Isto tako, otkad se igraci pitaju ko ce vodit savez? Sigurno da to ne bi uradili u svojim klubovima. A isto tako trenutak u kojem su objavili to pismo, je sramotan. Mi smo tad izgubili od Grcke 4:0 na svom, od Madjarske 1:3 na svom i nismo pobjedili ni jadnu Moldaviju. I onda traze bojkot. Pa gdje su bili prije? Je li im Iljo bio kriv sto ih je jedna Madjarska osramotila i sto Spahic ne moze kontrolisat svoje emocije pa dobije crveni i unisti utakmicu za citavu ekipu? I onda se poslje taj isti Spahic slika sa ljudima u savezu u svlaconici nakon pobjede protiv Belgije. Pa ko koga tu yebe?

Svi su reprezentativci meni dragi, ali imaju i oni svojih mana i svoj dio krivice za razne blamaze i neuspjehe repke.
Potpis za ovo,lijepo receno...
Rotor Volgograd...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 jun 2010, 15:00

Ma mi trebamo moliti boga da suspenduju savez i onda logicno je da ce neki drugi ljudi formirati novi savez,od ovih nemogu biti gori ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2010, 15:06

Ma FIFA i UEFA ce fakticki jos vise zagnojiti ,nego sto je bilo.
Izricito hoce jednog predsjednika i to punih cetiri godine. :shock:
Posto su razgovore vodili sa vec starom ekipom.
I budali je jasno sta znaci opet gledati pune cetiri godine recimo samo Ceku,Ilju ili Sulju da bas onda kolo vode.I samo da se mjenjaju ko bivoli na lancu.
Mada ga u biti vode i sad.
Jedina razlika je u tome sto ce UEFA i sestra FIFA da ustede koji euro za putne troskove. :roll:
Isto sr-anje drugo pakovanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jun 2010, 15:11

Na pitanje koje su moguće kazne u slučaju da Skupština N/FSBiH ne usvoji novi prijedlog statuta 16. jula, Benz je kazao:

"Postoje samo dvije opcije u tom slučaju. Jedna je suspenzija saveza, a druga isključenje iz UEFA i FIFA"
Ovo mi se najviše sviđa od svega :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2010, 15:15

GunnerS je napisao/la:
Na pitanje koje su moguće kazne u slučaju da Skupština N/FSBiH ne usvoji novi prijedlog statuta 16. jula, Benz je kazao:

"Postoje samo dvije opcije u tom slučaju. Jedna je suspenzija saveza, a druga isključenje iz UEFA i FIFA"
Ovo mi se najviše sviđa od svega :)
Nema od toga nista,kurjak na kurjaka nece.
''Vole oni taj rezim,para ide a ja lezim'' 8-) :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 15:31

Zabi ga Ceko ovoj mladoj, **** i savez i klubove i sve :D
Cuva Bog Zelju svog!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 jun 2010, 15:41

mirzza je napisao/la:Zabi ga Ceko ovoj mladoj, **** i savez i klubove i sve :D
Ceko je ped.er ,on i Usanovic su ljubavnici ,tako da nema nista od toga ! :mrgreen:

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 30 jun 2010, 15:51

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Po mom misljenju ,ti si cartman neki momak koji ima dodirnih tacaka sa savezom ,neko ti je blizak tamo vjerovatno.
Haha pa i ja kritikujem savez, ali kazem da ovi u predsjednistvu nisu najveci problem, pa tu si se i slozio. Isto kao sto Silajdzic, Komsic i Radmanovic nisu problem drzave, nego ovi ispod njih.

A da imam nekog u savezu, igro bi za repku ili bi barem sjedio u svecanoj lozi sa Selmom Bajrami :mrgreen:

A evo sto je to pismo moronsko: oni su trazili promjene, a nisu imali alternativu. Ko je to trebo vodit savez? Koga dovest? Fanaticosi pricaju o Osimu, Bajevicu, VAhi...pa to je smjesno. To su treneri i ljudi sigurno ne zele sjedit u savezu. Trazili su revoluciju, a nisu imali alternativu za trenutnu vlast. Isto tako, otkad se igraci pitaju ko ce vodit savez? Sigurno da to ne bi uradili u svojim klubovima. A isto tako trenutak u kojem su objavili to pismo, je sramotan. Mi smo tad izgubili od Grcke 4:0 na svom, od Madjarske 1:3 na svom i nismo pobjedili ni jadnu Moldaviju. I onda traze bojkot. Pa gdje su bili prije? Je li im Iljo bio kriv sto ih je jedna Madjarska osramotila i sto Spahic ne moze kontrolisat svoje emocije pa dobije crveni i unisti utakmicu za citavu ekipu? I onda se poslje taj isti Spahic slika sa ljudima u savezu u svlaconici nakon pobjede protiv Belgije. Pa ko koga tu yebe?

Svi su reprezentativci meni dragi, ali imaju i oni svojih mana i svoj dio krivice za razne blamaze i neuspjehe repke.
Niti dodati, niti oduzeti! Potpis!

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 01 jul 2010, 19:04

Ako savez hoce da opstane treba nam jedan predsjednik, mislim tročlano pridsjedništvo jednog fudbalskog saveza, pa neznam da to ima još igdje.
Colour of Manchester is blue...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2010, 12:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa zar iko vjeruje u ovaj clanak sto je sad na naslovnoj? Znaci sportsport ima kontakte unutar UEFA-e? :lol: Ne mogu saznat gdje ce Ermin Zec zavrsit, a ne sta ce UEFA odlucit. I cuj trebali nas suspendovat, ali posto cemo igrat protiv njemaca nece. Pa kakve to veze ima? To je prijateljska i uopste nije odgovornost FIFA-e, mogli su njemci odigrat sa Borcem iz Cacka da su htjeli. Ne nasjedajte na novinarske gluposti. Samo dizu paniku po obicaju. Kad UEFA ili nas savez neku suspenziju potvrdi, onda cu se brinut, a do tada se mogu samo smijat ovim nasim "novinarima".
Moro sam. Vjerovao ili ne, mi smo suspendovani. I da ti samo kazem da ovi iz RS-a nece pristati, bar zasad tako disu. Bice zavrtanja ruku, ali suspenzija nam ne gine. Pozdrav!
I jesmo li suspendovani? Nismo naravno. Ovi su pisali da ce nas suspendovat bez ikakvih sastanka i to da ce pricekat da bi odigrali protiv Njemacke. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jul 2010, 01:07

Koji qurac sad ovaj Izvrsni Odbor ima sa statutom? Zar nije trebala skupstina to usvojit, a ne oni? Nemaju se oni sta izjasnjavat, jer niko ih nije nista pito.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, drzgemboadislic, General505, Google Adsense [Bot], N3R3D, napapijri1987, Normus90, Proximic, s4mke, Sheyi, zemuntrg i 79 gostiju.