Ko nije bio. Ja sam dinu napadao 2014 što se može lako provjeriti. To što ti pune glavu tamo druga je stvar. Mene ljudi molili da ne pišem protiv uprave.PandasFriend je napisao/la:Nego duskice sto te nije bilo dok su napadali dinu i drugare?
Pa naletio pred skupstinu malo sharbini malo kvrzic, kae 7 igraca sa velikim platama, novakovic crnkic![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nemoj se duskice nervirati, budi smiren. bice sharbini kvrzic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dresovi su sa lagera ali nike ima vise modela koje su ljudi iz kluba mogli birat a eto izabrali su Nike Park VI. A sudeci po reakcijama raje nisu pogrijesili.wobly92 je napisao/la:Glupost, jedno je podyebavat se međusobno, al ovakve organizacije ne uvlačite u to.MortemHz je napisao/la:Nemojte ismijavati humanitarno udruzenje, debili.
Btw. mora se priznat, nek su i patent dresovi bitno je da je neko i tu iskorak napravio.
Samo da ne bude da vas je Dino kupio ovim potezom
A ovo za pomozi.ba nije umijesno nimalo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Nađi mi to da sam ja napisao molim te.PandasFriend je napisao/la:Nemoj se duskice nervirati, budi smiren. bice sharbini kvrzic
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Opustenojurisicduska je napisao/la:Ma cirkus, jedino dobro na vašim dresovima je ona promocija. Oni prošlogodišnji su duplo bolji i na oko i vako. Pogotovo bijeli. Al hajd. Vi samo omalovažavate. Malo došli do bolje pozicije i samo hajcate.Straus1921 je napisao/la:Sto se to palis duska ?
Pišem jer kod nas postoje infantilci koji će povjerovati u to i to uzeti za ozbiljno.

-
- Kontakt:
jel ima iko dresove te Nike Park VI
Zasto se Evropski dresovi Sarajeva nisu promovisali u Evropskim takmicenjima ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Je li se ovo kanta, @pile87 vratio na forum? Ovaj panda mi baca na njega po debilizmu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Club Brugge.PandasFriend je napisao/la:jel ima iko dresove te Nike Park VI
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 21 jul 2016, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

Hajd ti meni nađi neke pohvale za upravu od perioda 2015 nadalje i postove za Kvržića, Šarbinija etc. Mislim da bi bilo lijepo s obzirom na to da ničim izvan to spominješ.PandasFriend je napisao/la:jel ima iko dresove te Nike Park VI
Ako te baš zanima što me nije bilo na forumu Banovan sam dugotrajno i prešao sam bio na **** prije vas. Ali na neke molbe sam se vratio ovamo. Naravno mojih prijatelja sa stranice. A i Aleksandar je bio korektan i izašao u susret.
To također tamo možeš provjeriti imaju moji postovi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jul 2016, 21:28, ukupno mijenjano 3 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma odlican je, ja nisam ni trazio nista vise. Kvalitet je strasan i to je bitno, sad da li ima ili nema nekih linija..koga zanima?FrancescoTotti je napisao/la:Dresovi su sa lagera ali nike ima vise modela koje su ljudi iz kluba mogli birat a eto izabrali su Nike Park VI. A sudeci po reakcijama raje nisu pogrijesili.wobly92 je napisao/la:Glupost, jedno je podyebavat se međusobno, al ovakve organizacije ne uvlačite u to.MortemHz je napisao/la:Nemojte ismijavati humanitarno udruzenje, debili.
Btw. mora se priznat, nek su i patent dresovi bitno je da je neko i tu iskorak napravio.
Samo da ne bude da vas je Dino kupio ovim potezom
A ovo za pomozi.ba nije umijesno nimalo...
@wobly, ma nece, najveci i najbolji sportski proizvodjac opreme uz Adidas nece promijeniti nista, ne igraju oni lopte.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Izvini ako ti nisi govorio, ako ti smatraš da u vašem trenutnom sastavu imate 7 igrača ili koliko već sa veoma velikom platom da to kvalitetom zaslužuje svaka vam častjurisicduska je napisao/la:
Hajd ti meni nađi neke pohvale za upravu od perioda 2015 nadalje i postove za Kvržića, Šarbinija etc. Mislim da bi bilo lijepo s obzirom na to da ničim izvan to spominješ.PandasFriend je napisao/la:jel ima iko dresove te Nike Park VI
Ako te baš zanima što me nije bilo na forumu Banovan sam dugotrajno i prešao sam bio na **** prije vas. Ali na neke molbe sam se vratio ovamo. Naravno mojih prijatelja sa stranice. A i Aleksandar je bio korektan i izašao u susret.
To također tamo možeš provjeriti imaju moji postovi.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno da nema, i naravno da su nas iz kluba opet slagalipo ko zna koji put, i sta sad? Pokusavas ismijati klub koji je u svojoj najgoroj sezoni u ko zna koliko godina opet zavrsio ispred tvog kluba?
-
- Kontakt:
Said, Benko (najbolji napadač lige) , Sarić (top 5 veznjaka lige kako je otišao Kožulj možda i top 3) Duljević (reprezentacija) Balić (standardni igrač rumunskog kluba i ako neko prati njegovu karijeru zna kakav je igrač) , Almir Bekić (reprezentacija), Ahmetović (treći najbolji napadač lige iza Benke i Lendrića).
Nisam ja zadovoljan ovim pojačanjima naprotiv, ja sam to i pisao, samo je Hurtić izjavio da će tim biti sačinjen od 7 takvih i ja sam pisao na osnovu toga. Hurtić je ispao ispala kao i oni što su ga tu postavili, što bi narod rekao pijun većih od sebe i sumnjam da je još skontao kakva mu je ekipa. Nažalost tako nam je sad. Saglasni smo da igračima pružimo podršku kao što bi i svaki navijač za svoj klub a da upravu pritisnemo dok ne odu. To nam priznajem teže ide.
Nisam ja zadovoljan ovim pojačanjima naprotiv, ja sam to i pisao, samo je Hurtić izjavio da će tim biti sačinjen od 7 takvih i ja sam pisao na osnovu toga. Hurtić je ispao ispala kao i oni što su ga tu postavili, što bi narod rekao pijun većih od sebe i sumnjam da je još skontao kakva mu je ekipa. Nažalost tako nam je sad. Saglasni smo da igračima pružimo podršku kao što bi i svaki navijač za svoj klub a da upravu pritisnemo dok ne odu. To nam priznajem teže ide.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ako ste vi zadovoljni, onda ok
-
- Kontakt:
Pa sad sam ti napisao da nisam zadovoljan. Možda neko jest. Ali sigurno puno bolji prelazni rok nego zimski.PandasFriend je napisao/la:Ako ste vi zadovoljni, onda ok
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ti se nasao raspravljati sa izbjeglicom, kojem je ocigledno dosadno na lobotomija forumu, pa se vratio ovamo.jurisicduska je napisao/la:Pa sad sam ti napisao da nisam zadovoljan. Možda neko jest. Ali sigurno puno bolji prelazni rok nego zimski.PandasFriend je napisao/la:Ako ste vi zadovoljni, onda ok
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
to je pile.FrancescoTotti je napisao/la:Muha ko vam je ovaj levat ?
nego, razumijem ja i ljubomoru i podjebavanje i sve. ali kako neko moze biti toliko bolestan i ismijavati humanitarnu organizaciju??

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.