PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
kakva god da je, tema se zove "Premijer liga prepucavanje".
Rigoleto pauzira sedmicu zbog trolerskog pokušaja da je vrati na vjerska prepucavanja.
naredni ban je trajni.
Rigoleto pauzira sedmicu zbog trolerskog pokušaja da je vrati na vjerska prepucavanja.
naredni ban je trajni.
Admin podijelio snikerse, i sad je bolje.
Mada još jedan je forumaš probo okrenut zajebanciju na vjersku.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
strpite se ovih par dana, nemojte dobijati banove pred derbi majku mu, posebno pitari, koga ćemo meziti u subotu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taman će imati više vremena za:

Opleti i ne vraćaj se!

Opleti i ne vraćaj se!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vratiće se rigi jači nego ikad. Izdrži rigi. Ima rigi akaunta u bekapu metar.
Nullius in verba
Hoće li biti stream za ove iz Crne Gore? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Krompjeri su zlato moj bato,yebo ja argetu kako godRigoletto je napisao/la:sta cu orat, nakrali smo se u ratu, mi smo gospoda. U nas nema argete u frizideru, kroz neum samo prođemo kad u dubrovnik idemosasistika je napisao/la:Kad se to stiže uslikat a oreš po vazdanRigoletto je napisao/la:argetaši na aparatima, argeta izgubila halal certifikat, strava u glavnom gradu![]()

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Eh sace te barnovat zato nebarkaj otle tako ..Heller je napisao/la:Admine jel još uvijek stoji da je dozvoljeno vrijeđanje na PL Prepucavanjima: četnik, taliban i slično?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
kakve vam ovo majice nike uvali

same igraju odbranuPandasFriend je napisao/la:kakve vam ovo majice nike uvali![]()

a jbg bar da su lijepi kad već ne znaju...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Svetu temu nazvati smetljištemVirtu4l je napisao/la:jel mi se učinilo ili admin nazva ovu temlju smetljište, oho mu se kad muha dođe

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Mašala vidi istoka
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Sto? neka ga, cak se I smirio jadnik bio i opet popio ban.High je napisao/la:Taman će imati više vremena za:
Opleti i ne vraćaj se!
Admirr ima cijelu ulicu tamo. Valja valjkom vrtit

nista valjak. nek on iznosi ugalj iz jame kako bi ostao u formi, valja njemu jos malo krenuti cijepati drva po hercegovackim selima. gazda fehim ce mu ukinuti pastetu ako dnevno bar 30 metara ne iscjepa.MocMahale444 je napisao/la:Sto? neka ga, cak se I smirio jadnik bio i opet popio ban.High je napisao/la:Taman će imati više vremena za:
Opleti i ne vraćaj se!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MocMahale444
Nije dobar bio u zadnje vrijeme kako ga je komsija napustio.admirr je napisao/la:nista valjak. nek on iznosi ugalj iz jame kako bi ostao u formi, valja njemu jos malo krenuti cijepati drva po hercegovackim selima. gazda fehim ce mu ukinuti pastetu ako dnevno bar 30 metara ne iscjepa.MocMahale444 je napisao/la:Sto? neka ga, cak se I smirio jadnik bio i opet popio ban.High je napisao/la:Taman će imati više vremena za:
Opleti i ne vraćaj se!
Sav se vuko ko puž.
miske se ne sali. pare od kamate nisu legle do 20-og i odma slijedi plijenidba i rasprodaja imovine

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.