Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Devil » 30 jun 2010, 12:38

Mislim da je ovo odlican potez Liverpoola,stari,iskusni lisac koji je sa prosecnom ekipom Fulhama dosao do finala EL.
Verujem da ce on to dobro posloziti,da ce dovesti prave igrace i da se bar pocnete boriti za titulu,ako je nemozete osvojiti. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2010, 12:43

Baš sam se obradovao! Roy je odličan trener, nadam se da će dobiti pare za dovođenje nekih od igrača. ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 30 jun 2010, 12:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš sam se obradovao! Roy je odličan trener, nadam se da će dobiti pare za dovođenje nekih od igrača. ;)
odma na profilu je Roy ha? :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jun 2010, 12:57

Odlicno.. Imamo novog menagera sa provjerenim kvalitetom i mnogo iskustva..

Evo jos dobrih vjesti... Milan Jovanovic confirms three-year Liverpool FC deal

http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... -deal.html

Jos jedan dokaz da ne trebamo vjerovati svemu sto se pise.. Krenuo je Big Comeback FC Liverpoola !!! :lol:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 30 jun 2010, 12:59

SUPER :!: :!: :!: :!: :!:
Odlicno, ma da bi ja vise volio King Kenny-a :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jun 2010, 13:11

Eh super, sad nas rafa treba pojacati kupnjom Kuyta i zamjenom Mascerano-Cambiaso. Oslobit se igraca tipa Riera, Degen, Kirgiakos, Ngog i slicnih. Leivu ostaviti na klupi, a dovesti neka 3-4 igraca
nema potpisa

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jun 2010, 13:21

sretno woy momcino :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jun 2010, 13:26

Najvece dostignuce Roya u ovom prelaznom roku ce biti ako zadrzi Torresa Gerrarda i mozda Mascerana.. Ev citam da je Gerrard vec izjavio kako se raduje radu sa nekim engleskim menagerom sto bi moglo znaciti da on ostaje..

Sto se mene tice Roy Hodgson nije moj prvi izbor za menagera ali ima moju punu podrsku.. Vecinom igra taktiku 4-4-2 a kada se brani igra 4-4-1-1 .. Uglavnom old fashion english menager koji voli igrati na kontra napade, igru po stranama,presing.. Ako je mogao sa fulhamom raditi odlicne stvari ne vidim razlog zasto nebi mogao sa liverpoolom radit jos bolje jer imamo mnogo bolji igracki kadar(no offence za navijace fulhama).. Eto mu prilike da nas odma sve osvoji u prvoj utakmici protiv Arsenala, ako pobjedi na sljedecoj utakmici ocekujem transparente
" In Roy We Trust" xD
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jun 2010, 13:31

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Najvece dostignuce Roya u ovom prelaznom roku ce biti ako zadrzi Torresa Gerrarda i mozda Mascerana.. Ev citam da je Gerrard vec izjavio kako se raduje radu sa nekim engleskim menagerom sto bi moglo znaciti da on ostaje..

Sto se mene tice Roy Hodgson nije moj prvi izbor za menagera ali ima moju punu podrsku.. Vecinom igra taktiku 4-4-2 a kada se brani igra 4-4-1-1 .. Uglavnom old fashion english menager koji voli igrati na kontra napade, igru po stranama,presing.. Ako je mogao sa fulhamom raditi odlicne stvari ne vidim razlog zasto nebi mogao sa liverpoolom radit jos bolje jer imamo mnogo bolji igracki kadar(no offence za navijace fulhama).. Eto mu prilike da nas odma sve osvoji u prvoj utakmici protiv Arsenala, ako pobjedi na sljedecoj utakmici ocekujem transparente
" In Roy We Trust" xD
ista mu je taktika ko rafina,,4-2-3-1,ovako je to izgledalo

....................schwarzer......................

baird............hughes.....hangeland...konchesky...

...............murphy.......etuhu.......................

dempsey..........gera....................duff..

...................zamora...................

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jun 2010, 13:46

Roy poznat po 4-4-2, samo u nekim tekmama koristi 4-4-1-1(sto je rafa koristio kod nas)

slika

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jun 2010, 13:57

gera,dempsey i duff su cista krila il ofanzivni veznjaci,ja kolko znam andy johnson je cjelu sezonu bio povrjedjen i nije igro,a od ostalih klasicnih napadaca nevland je uvijek na klupi bio i stalno je ulazio pred kraj u igru il kad su ganjali rezultat,ma bezveze raspravljamo,sto se mene tice nek igra i 3-5-2 ako cemo imat rezultate..nadam se da ce samo zamoru dovest sa sobom iz fulhama,dokazo je se protiv jacih ekipa prosle sezone,juve unistio,pa onda shaktara,nas,scum,,ako kojim slucajem njega dovedemo pametno bi bilo da ngoga posudimo,igro bi duplo vise nego kod nas,finu je statistiku imo za nas,njemu samo treba da se sad preko ljetnog raspusta razvali(nabilda) :mrgreen: ..to mu je najveci problem,prelako ga guraju,tehnika mu je extra,zna neke ronaldinhove fazone,predobar dribling za svoju visinu ima

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 jun 2010, 13:59

Carlo je napisao/la:Napokon! Treba nama jedan igrač tipa Benayoun, ako je on već otišao u Chelsea...
ko kaze da je otisao :lol:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jun 2010, 14:15

u pravu si.. moguce je da dovede zamoru, al evo nest citam na engleskim forumima da roy voli jake i korpulentne napadace sa dobrom skok igrom i odma se poceo Karim Benzema povezivat sa Liverpoolom.. Ko zna kakve su pare Royu obecane..Nebi me cudilo da dovede nekog driblera na krilo.. Sve ce se znati kroz par dana, jedva cekam da vidim njegove prve izjave i planove..

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jun 2010, 14:27

sad svi trebamo molit boga da argentina osvoji il eto viceprvak svijeta bude zato sto bi se sigurno povecala cjena mascheranu,i od tog njegovog kesa dovest taiwa kojeg bi mogli dobit i za 10 miliona zato sto mu 2011 istice ugovor i ostatak kesa iskoristit za ofanzivnog all-roundera tipa turan,milner,mata,alexis sanchez..bolje dovest dva prava igraca nego 5,6 polovnih..uglavnom milion % lijevog beka dovodimo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2010, 14:56

Phill Jackson je napisao/la:sad svi trebamo molit boga da argentina osvoji il eto viceprvak svijeta bude zato sto bi se sigurno povecala cjena mascheranu,i od tog njegovog kesa dovest taiwa kojeg bi mogli dobit i za 10 miliona zato sto mu 2011 istice ugovor i ostatak kesa iskoristit za ofanzivnog all-roundera tipa turan,milner,mata,alexis sanchez..bolje dovest dva prava igraca nego 5,6 polovnih..uglavnom milion % lijevog beka dovodimo
Taiwo extra lijevi bek. On, Cissokho i Coentrão su možda i jedina prava opcija na lijevom beku. S obzirom da su ova dva zadnja dosta skupa, Taiwo je najbolji izbor.

Ja mislim kako će Masch 100% otići iz Liverpoola ( Inter ) . Izvući Kambijasa i za te + pare što bi nam dao Benitez plus ovo što smo skupili od Benayouna i Riere, dovesti Ardu. Milner po meni nije pravo rješenje a Mata je 90% novi igrač Barse.

Mislim kako će to Roy sve fino posložiti, ako dođe, nemoj da se isfuramo :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jun 2010, 15:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:sad svi trebamo molit boga da argentina osvoji il eto viceprvak svijeta bude zato sto bi se sigurno povecala cjena mascheranu,i od tog njegovog kesa dovest taiwa kojeg bi mogli dobit i za 10 miliona zato sto mu 2011 istice ugovor i ostatak kesa iskoristit za ofanzivnog all-roundera tipa turan,milner,mata,alexis sanchez..bolje dovest dva prava igraca nego 5,6 polovnih..uglavnom milion % lijevog beka dovodimo
Taiwo extra lijevi bek. On, Cissokho i Coentrão su možda i jedina prava opcija na lijevom beku. S obzirom da su ova dva zadnja dosta skupa, Taiwo je najbolji izbor.

Ja mislim kako će Masch 100% otići iz Liverpoola ( Inter ) . Izvući Kambijasa i za te + pare što bi nam dao Benitez plus ovo što smo skupili od Benayouna i Riere, dovesti Ardu. Milner po meni nije pravo rješenje a Mata je 90% novi igrač Barse.

Mislim kako će to Roy sve fino posložiti, ako dođe, nemoj da se isfuramo :lol:
coentraova prirodna pozicija je krilo,tek je mislim od ove sezone poceo beka igrat,vala steta bi ga bilo gledat na beku s onakvim driblingom,brzinom i centarsutom,,a cambiassa ja ne bi uzeo,covjek ima 30 kuka i moze jos maksimalno 3 sezone na visokom nivou odigrat,a znamo da nama nije problem destrukcija igre,lucas je se tu dokazo,,ja bi jedino sretan bio kad bi real mascha htio i da nam dadnu xabia i jos nesto kesa,,al nas najveci problem godinama su krila ..mi od barnesa i mcmanamana nemamo igraca takve klase na krilu :roll:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 30 jun 2010, 15:18

Onog igraca Dempsya neka dovede za sobom (mozda trazim puno, cisto sumljam :mrgreen: ) i nista vise :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jun 2010, 16:13

Prerano je raspravljati o formaciji i mogućim Hodgsonovim pojačanjima. Prvo treba vidjeti koliko će on uopšte dobiti para za neka eventualna pojačanja. Imam i ja podužu listu igrača koje bi volio vidjeti u crvenom dresu, ali ništa od toga dok ne vidim koliko je Roy dobio love od amera.
Malo mi djeluje nerealna ona Rafina ponuda za Mascha, ali ako nije "bomba", ja bih je prihvatio automatski.
Benayoun ili je otišao ili nije? :?

Iako je bilo i boljih trenera na tržištu (Pellegrini), Hodgsonu želim sve najbolje i da nam konačno vrati titulu.
Šta je sa Dalglishom, jel on odlazi sad kad je došao Hodgson? Šteta bi bila izgubiti takvu legendu.

p.s.
Evo David Silva potpisao za m.shity. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jun 2010, 16:26

Ode Silva :( Barcelona ponudila 18M za Mascerana
http://live4liverpool.com/view-from-the ... ch-for-18m

Siguran sam da mozemo uzet makar 25M za Mascea.. Za 20 mozemo doves Ardu, 5 sto imamo za transfere + 5 ostatka za taiwa i et ga... ev kako bi izgledalo

reina

glen---skrtel----agger---insua(tawio)

Maxi---Gerrard---Aquilani----Arda

-------Torke-----Lane--------------

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jun 2010, 16:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ode Silva :( Barcelona ponudila 18M za Mascerana
http://live4liverpool.com/view-from-the ... ch-for-18m

Siguran sam da mozemo uzet makar 25M za Mascea.. Za 20 mozemo doves Ardu, 5 sto imamo za transfere + 5 ostatka za taiwa i et ga... ev kako bi izgledalo

reina

glen---skrtel----agger---insua(tawio)

Maxi---Gerrard---Aquilani----Arda

-------Torke-----Lane--------------
Lane ne može igrati klasičnog napadača nikako. Ili je nekakav spoljnji (krilo) ili polušpic (malo vjerovatno) ali pored Torresa u napadu, teško.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.