Haman si odigrao na mirzu u trecem setuEffenberg je napisao/la:Hajde vise i ti Mirza vakat ti je! Samo nek se skoncentrise sad na servu, Rus je poznati choker. Ali i Mirza je jbg. Ovo ce biti pitanje ko je sad manja budala.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Haman si odigrao na mirzu u trecem setuEffenberg je napisao/la:Hajde vise i ti Mirza vakat ti je! Samo nek se skoncentrise sad na servu, Rus je poznati choker. Ali i Mirza je jbg. Ovo ce biti pitanje ko je sad manja budala.
esprit24 je napisao/la:Haman si odigrao na mirzu u trecem setuEffenberg je napisao/la:Hajde vise i ti Mirza vakat ti je! Samo nek se skoncentrise sad na servu, Rus je poznati choker. Ali i Mirza je jbg. Ovo ce biti pitanje ko je sad manja budala.
Jesi svjestan sad da ni u ludilu ne moze biti 1.20? Kakvih crnih 2:0, ako pobjedi ovo Juzni bit ce super. Jednostavno kladare nekada znaju debelo precjeniti ovako neke igrace, pa koliko si samo na 1,05 puta pao kada odigras 2:0 t.r?Effenberg je napisao/la:Vidi pajdo da ti ja nesto kazem, nisu kladare lude, i kvota pogotovo ovako niska kvota ne laze. Bilo je masivno kretanje na toj kvoti i na 2:0 zato su oborene, puno su igrane. Jeste bolji Youzhny i realno u dobroj formi je i zna sta hoce, ima kakav takav plan sta ce sa ostatka karijere, i rijetko gubi od ovih sitnijih. Da je to onaj stari Youzhny bio bi Mirza jos i favorit.bodi123 je napisao/la:Kvota na Juznog 1.20, ove kladare fakat nisu normalne.![]()
Covjek je postao klasicni challenger igrac, protiv Damira bi brojao gemove u ovom trenutku. Ajmo Mirza lave iskoristi ovo
edit: tako je, vrati poklonjeno
Ja sam npr. hladne glave igrao Rusa 2:0 vidicemo, doce vjerovatno. Jednostavno Mirza nije za sad nikakav materijal za kladjenje, to vas savjetujem, bar jos neko vrijeme, da ne bi onako se patriotski zaletili. Mi njega volimo i nas je i sve to, ali lik je jos ili rovit ili je jednostavno prelos na sljaci.
Bilo kako bilo, Mirza bi njega u dvorani uz ikakvu formu dobio. Sad ce tvrda sezona bice boljih rezultata a i oklada na Mirzu!
Ma dobro ne igram bas tako jer nije neka kvota ni na 2:0 kad je 1.05 kvota. Slazem se da je prenisko trebalo je bar 1,35 biti, to bi bilo realno.bodi123 je napisao/la: Jesi svjestan sad da ni u ludilu ne moze biti 1.20? Kakvih crnih 2:0, ako pobjedi ovo Juzni bit ce super. Jednostavno kladare nekada znaju debelo precjeniti ovako neke igrace, pa koliko si samo na 1,05 puta pao kada odigras 2:0 t.r?![]()
Hajmo Mirzoni zivotna prilika ti je ovo
Jbg Youzhny je bio nakon 1:1 value bet bio skoro 1.7 i meni razum govori igraj to, ali haj eto, nisam srecom previse.esprit24 je napisao/la:Ja cu mu halalit ovaj poraz ako iz spanije donese ch titulu![]()
al sa ovakvom igrom na mrezi vrlo tesko ce se on moci dokopati top 100.
@Effenberg kladionicarska pameti ja bih isto to uradio da sam se kladio
thelightblue je napisao/la:Hahahacovjek ima srece da je stalno u top200, osim snage servisa nista nema, generalno Damirov servis je bolji, ima neke varijacije, kick, plasman itd, u ostalim segmentima jasno ko je 200% bolji.
Ma to je jasno k'o dan, ali eto cim kazes, odmah mrzis i sta ja znam pocnu te price. Gdje si ti, sta si ti postigao u zivotu i sl. Ja da ne mislim da moze bolje i da ne ocekujem napredak, da ga ne volim, da mu zelim lose, ne bih bolan gledao nijedan mec. Mirza je meni puno drazi od Damira, ali je ovaj daleko ispred u svakom smislu osim te snage servisa. Nema tu nikakve ni tehnike Bog zna, varijacija, itd., ali ima jacinu i bude dovoljna kada pogodi, nesto sto Damir (nazalost) ne moze imat. Neka radi, bice to bolje aBd.thelightblue je napisao/la:Hahahacovjek ima srece da je stalno u top200, osim snage servisa nista nema, generalno Damirov servis je bolji, ima neke varijacije, kick, plasman itd, u ostalim segmentima jasno ko je 200% bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.