Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Zasto nema Borthwick-Jacksona?Belmin6 je napisao/la:
Ibre vjerovatno nema na turneji, tek kad se ekipa vrati u Englesku.
Asteriks je napisao/la:Povrijedjen, trebao bi se vratiti iduce sedmice, onda lagano raditi na kondiciji, a Jozo nece nista da rizikuje.
8 mladića na predsezonskoj turneji - sasvim dovoljno. Blackett, Varela i Wilson trebaju da pređu u druge klubove trajno ili na posudbu. Sumnjam da će i Keane ostati. Žao mi je samo što smo Ashley Fletchera izgubili jer mislim da je bolji i od Wilsona i od Keane-a. Riley i Wier bi se trebali okušati na posudbi.Belmin6 je napisao/la:
Ibre vjerovatno nema na turneji, tek kad se ekipa vrati u Englesku.
I očekivao sam to poređenje, preduhitrio si me odgovorom tako da to je to.Baader je napisao/la:Smiješno je porediti momenat prodaje Modrića i Pjace, tj. smiješno i bezobrazno. Prvi je već naveliko igrao ozbiljan fudbal kad je prešao u Tottenham, a drugi kao poluanonimac i nakon par takmičarskih utakmica za reprezentaciju ide za realnih 25 miliona eura.
Dvostruki standardni all the way.
vidic je napisao/la:pitam prvo sebe a onda i vas sve.svi smo objavili kao neki mogu sastav za slj sezonu.pa se pitam zasto prvo ja pa svi ostali nismo naveli da Fosu-Mensah igra u pocetnoj postavi.nego i mene kao i vas zanese novac de kupi desnog beka..i sad razmisljam da on u roku 1 god moze postati najbolji bek u ligi.jos nasa skola...apelujem da on igra u pocetnoj postavi umjesto Darmiana kojeg ce mo nadam se prodati Barci
Zasto ismijavas covjeka, pri tome navijaca Uniteda, kad je fino postavio pitanje?JoMo je napisao/la:vidic je napisao/la:pitam prvo sebe a onda i vas sve.svi smo objavili kao neki mogu sastav za slj sezonu.pa se pitam zasto prvo ja pa svi ostali nismo naveli da Fosu-Mensah igra u pocetnoj postavi.nego i mene kao i vas zanese novac de kupi desnog beka..i sad razmisljam da on u roku 1 god moze postati najbolji bek u ligi.jos nasa skola...apelujem da on igra u pocetnoj postavi umjesto Darmiana kojeg ce mo nadam se prodati Barci![]()
![]()
![]()
cuj bek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.