Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- lijevokrilo
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Imam neki problem sa mjenjacem u zadnje vrijeme kad hocu u rikverc da presaltam, umjesto u rikverc, ode u prvu brzinu... Bas se ispeglam dok "ubodem"... Sta bi to moglo bit???
sve je laž
Mozda nekakav lezaj, tipa druk-potisni, ali opet sumnjam da je do njeg... To je najcesce kvar kod dvica, al vecina vlasnika se ispraksa, pa nikada to ni ne zamijeni 
@Papastathopoulos sta bi, jesi skontoa nacin za oređivanje polova, prvim pogledom?

@Papastathopoulos sta bi, jesi skontoa nacin za oređivanje polova, prvim pogledom?

Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisam brate ni pokusavao, smetnuo, a bas mi je potrebno pozadi na tablicama, sad mi je jedna zuta a druga bijela sijalica, al ne bi da opet napravim neki spoj jbgR32 je napisao/la:@Papastathopoulos sta bi, jesi skontoa nacin za oređivanje polova, prvim pogledom?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Imas dosta opcija, pocev od semeringa mjenjaca pa do kvacila (preciznije lamele).lijevokrilo je napisao/la:Imam neki problem sa mjenjacem u zadnje vrijeme kad hocu u rikverc da presaltam, umjesto u rikverc, ode u prvu brzinu... Bas se ispeglam dok "ubodem"... Sta bi to moglo bit???
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Auto do 10-11 hiljada maraka? Ima li neko prijedlog? P.S. samo bez karavana
Ako imas taj kes,onda jarane pi.k.ba i kucaj golf 5 ili ako si u TK u nedjelju na OrmanicuGigabyte je napisao/la:Auto do 10-11 hiljada maraka? Ima li neko prijedlog? P.S. samo bez karavana

U te pare mozes uzet do 2006 godine mozda 2007.
Sav palamud o fordovima ili francuzima ostavi onima koji voze te marke...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- JohnCleese
- Kontakt:
Kupi sebi Volva i rijesi problem auta sve dok sljedeci puta ne skupis 10 hiljada
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zašto su ljudi kod nas tako opčinjeni golfom, auta neudobna do bola.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma ja bih mu napisao mercedes c 200 ili 220 od prve ali koliko mladica znas da to voze?
Golf 5 momacko auto fino godiste nije skup na odrzavanju i kraj price.
A i price o udobnosti na bosanskim putevima su ofirne.
Golf 5 momacko auto fino godiste nije skup na odrzavanju i kraj price.
A i price o udobnosti na bosanskim putevima su ofirne.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vozio BMW-a 318 prodao, kes imam mozda bi se mogao "protegnuti" i do 15 hiljada, gledao neke dzipove, sorento mazda tribute, x5 aliii koliko je to pametno uzeti. Golf 5 ne bih upravo zbog tog "narodno auto". Citam dalje prijedloge, hvalaa
A onda passat 6.
Na kraju ima ona stara koliko para toliko muzike,ako si potkovan za odrzavanja onda buraz okani se narodnih
auta kupuj od Benza ili BMW nesto opet i uzivaj..
Na kraju ima ona stara koliko para toliko muzike,ako si potkovan za odrzavanja onda buraz okani se narodnih

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kupi focusa, a ono 11 milja ostavi i odi na hadž.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma gledam neku x5 da li dizel ili benzin plin ne znam. Cijenim kad neko predlozi nesto konkretno. Vozila su se i ta narodna od golfa2 pa vrijeme za nesto naprijed od onoga sto sam imao..madridist je napisao/la:A onda passat 6.
Na kraju ima ona stara koliko para toliko muzike,ako si potkovan za odrzavanja onda buraz okani se narodnihauta kupuj od Benza ili BMW nesto opet i uzivaj..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zanima me nesto u vezi xenona...ne razumijem se bas toliko u njih, trazio sam nesto po ebay-u, nasao sam jedne za 18.99$ , ali ja ne znam jel to citav "paket" koji treba za xenone, jel nesto fali pa je jeftinije, nemam pojma...uglavnom ovo gdje ima odabir vrste stavio sam "H7", "6000K" i "HID KIT (bulbs+ballasts)", evo i link s ebay pa da mi kazete jel to to, postarina dzaba, isplati se ovo uzeti..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pusti to, nego koliko si uzeo za bimmera i valjal tih para sad kada si ga se riješio? Ja ga planirao kupiti prije pola godine i onda ide ona naša klasična, pusto to kupi golfa hu ha.Gigabyte je napisao/la:Vozio BMW-a 318 prodao, kes imam mozda bi se mogao "protegnuti" i do 15 hiljada, gledao neke dzipove, sorento mazda tribute, x5 aliii koliko je to pametno uzeti. Golf 5 ne bih upravo zbog tog "narodno auto". Citam dalje prijedloge, hvalaa
Tako da već neko vrijeme pare stoje, ja se ne usuđujem kupiti i vozam dvojku od buraza

Don't hate what you don't understand.
Jel iko imao Tourana? Iskustva? Kontam uzet onog 2008 godina.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
High je napisao/la:Kupi focusa, a ono 11 milja ostavi i odi na hadž.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.olx.ba/artikal/22195697/vw-p ... 061804409/Gigabyte je napisao/la:Vozio BMW-a 318 prodao, kes imam mozda bi se mogao "protegnuti" i do 15 hiljada, gledao neke dzipove, sorento mazda tribute, x5 aliii koliko je to pametno uzeti. Golf 5 ne bih upravo zbog tog "narodno auto". Citam dalje prijedloge, hvalaa
Odlican.
Nije 4 x 4, dovoljno snage (101 KS) itd.
Mnogo jeftiniji za odrzavati od npr. merca ml-a.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 21 jul 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nesto najbolje sto sam vozio, inace veliki fan bmw-a tako da malo je mozda i subjektivno moje misljenjexaviesta je napisao/la:Pusti to, nego koliko si uzeo za bimmera i valjal tih para sad kada si ga se riješio? Ja ga planirao kupiti prije pola godine i onda ide ona naša klasična, pusto to kupi golfa hu ha.Gigabyte je napisao/la:Vozio BMW-a 318 prodao, kes imam mozda bi se mogao "protegnuti" i do 15 hiljada, gledao neke dzipove, sorento mazda tribute, x5 aliii koliko je to pametno uzeti. Golf 5 ne bih upravo zbog tog "narodno auto". Citam dalje prijedloge, hvalaa
Tako da već neko vrijeme pare stoje, ja se ne usuđujem kupiti i vozam dvojku od buraza

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.