Je li pitas za UNTZ?Kaunas je napisao/la:Jel teško uletit na Zdravstvene studije? Pošto ove godine završavam srednju, prva 3 razreda sam završavao sa prosjekom otprilike 3,9 ili 4,0, pa da znam koliko trebam da grizem u četvrtom?
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pa pogledaj konačnu listu od ove godine i sve će ti se samo kazatiKaunas je napisao/la:Jel teško uletit na Zdravstvene studije? Pošto ove godine završavam srednju, prva 3 razreda sam završavao sa prosjekom otprilike 3,9 ili 4,0, pa da znam koliko trebam da grizem u četvrtom?
UNSAalex1991 je napisao/la:Je li pitas za UNTZ?Kaunas je napisao/la:Jel teško uletit na Zdravstvene studije? Pošto ove godine završavam srednju, prva 3 razreda sam završavao sa prosjekom otprilike 3,9 ili 4,0, pa da znam koliko trebam da grizem u četvrtom?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
I kako je poslije energetike. Posao, zivot ?Manuel je napisao/la:@amerosm
Zavrsio smjer energetika.
Almir i danas radi u kopirnici a bilo je svega sa njim i Repcicem a i sa upisom ocjena

Kvota 1.02NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I kako je poslije energetike. Posao, zivot ?Manuel je napisao/la:@amerosm
Almir i danas radi u kopirnici a bilo je svega sa njim i Repcicem a i sa upisom ocjena

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Pa zar nije bilo da se s tim smjerom najbrze i najlakse posao nadje ? 

Svaka katedra ce ti reci da je sa njihovim smjerom najlaske naci posao...Jer nije ni profesorima mala razlika u plati kada imaju sest casova sedmicno ili samo dva, a studente ces najlakse na svoj smjer privuci time da je upravo s tim smjerom najlakse naci posao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa zar nije bilo da se s tim smjerom najbrze i najlakse posao nadje ?
Tako je vecina zavrsila smjer Menedzment koji nema veze sa Masinstvom, pa se onda cude sto je tesko naci posao, jer niko od tebe ne trazi da vodis financije nego da vodis pogon i isti odrzavas...
Sto se Energetike tice Ganic je imao dobru ideju za taj smjer no nazalost tadasnja uprava fakulteta koja je bila na celu nije htjela to usvojiti i onda su ga smijenili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Iskreno popisano.Kvota da cu naci posao blokiranaR32 je napisao/la:Kvota 1.02NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I kako je poslije energetike. Posao, zivot ?Manuel je napisao/la:@amerosm

Dzaba ne znam kakav fax ako nemas stele
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nazalost tako je drug.Manuel je napisao/la:Iskreno popisano.Kvota da cu naci posao blokirana![]()
Dzaba ne znam kakav fax ako nemas stele
Treba se prilagoditi situacija, kod nas sve tako radi, u politiku uletit sto prije... ili to ili bjezati vani, trece opcije nema.

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Marković glavni. Eto kod koga mi ispite polažemo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:http://fak.tor.ba/faktor-otkriva-pogled ... uzli-foto/

-
- Kontakt:
Ima on para, moze jos 3 puta dobiti doktoratNKMramor je napisao/la:Marković glavni. Eto kod koga mi ispite polažemo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:http://fak.tor.ba/faktor-otkriva-pogled ... uzli-foto/![]()

Znam ja jednog poceo se bavit kriminalom, isplativije mu od energetike...
Ukoliko mi ostane uslov, da li ja mogu uzeti neke predmete koliziono sa druge godine, ili ću cijelu narednu godinu baciti zbog jednog predmeta?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Imal ko sa ETF-a u Sarajvu da me hosta dan dva , imate onu eestec radionicu pa sam kontao malo doci u obilazak 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozes koliziju uzetishzna je napisao/la:Ukoliko mi ostane uslov, da li ja mogu uzeti neke predmete koliziono sa druge godine, ili ću cijelu narednu godinu baciti zbog jednog predmeta?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zavisi je li mu uslov samo jedan predmet ili cijela godina/semestar. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"ukoliko mi ostane uslov"rasavoje je napisao/la:Zavisi je li mu uslov samo jedan predmet ili cijela godina/semestar.
pretpostavka da mu jedan fali, barem ovako iz konteksta

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<< i 46 gostiju.