Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
KK_Bosna je napisao/la:e sad ce mi se ispuniti zelja da gledam dva psihicki najnestabilnija tenisera na svijetu u ovom trenutku
KK_Bosna je napisao/la:e sad ce mi se ispuniti zelja da gledam dva psihicki najnestabilnija tenisera na svijetu u ovom trenutku
Ma znam buraz, ali lijepo je vidjeti, u stvari biće lijepo od ponedjeljkathelightblue je napisao/la:A potrosio je 900,000 ili vise
Jos nam treba jednu pobjedu da osim prvog miliona bit ce i novi ranking karijere u ponedjeljakVirtu4l je napisao/la:Ma znam buraz, ali lijepo je vidjeti, u stvari biće lijepo od ponedjeljkathelightblue je napisao/la:A potrosio je 900,000 ili vise
Unofficialpage je napisao/la:Nisam baš siguran, znaš Damira da kad nije favorit loše odigra.delko je napisao/la:Jos bi bolje bilo kad bi Olivo napravio iznenadjenjeUnofficialpage je napisao/la:Bravo, jednostavno bolji igrač. Iao ni Fabbiano nije odigrao loš meč ali Damir pokazuje kvalitet. Idemo sad i Fogninija dobit.![]()
![]()
![]()
Nek sad to sve gurne sutra na sebe na kvotu 3, a ako hoce nek razradi sistem kvotu 100 pa nek prebaci i Noleta!Virtu4l je napisao/la:Damir prebacio milion dolara zarade
I to bez kladionice.shminka je napisao/la:Nije tenis za Damira, cuj milion samo xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.