FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dobice City jedino ako ce uvest do kraja Nasrija, Kompanya, Yaya Tourea, a već su uveli Clichya i Bonya, a mi da nastavimo uvedit nase youngstere.
Rezultat je porpuno nebitan, moze biti 20-0 vidjeli smo sto smo trebali vidjeti.
Eno sad, jesi uopce gledao City prethodnih godina? Ljudi tako igraju ima 4 godineBundesliga je napisao/la:Meni je ovo ljepota kako Bayo igra u prvom poluvremenu. Jednostavno, brzo samo nam fali neko da sve to završi.
Green imao dva zicera i Alaba jedan, golman ih spašavao lako je moglo biti 3:0.
Bravo Carlo, bez pola tima već ovako dobro igramo, šta će biti kada se vrati druga polovica.
S druge strane City već počeo sa besmislenim dodavanjima u zadnjoj liniji![]()
Nemaju nikakve igre.

Smiješnog gola Bože 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pepijeva plava naftasko gradska prcija na haparatimaharden je napisao/la:Smiješnog gola Bože

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
- Kontakt:
Djeca ih dobiše 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Broj 3 mi se svidja, je li Hagler ili nešto tako, zna neko malo više o njemu?
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igraju ova djecica, nema sta. Borili su se sjajno i pokazali su puno, bice tu materijala za buducnost Nurnberga, Bochuma, Dortmudna i ostalih nizerangiranih ekipa.
Carlov rad se vec primijeti, barem na pojedinim igracima. Vidjecemo kako ce to izgledati za dva mjeseca.
S druge strane se vidi i Pepov rad, pogotovo kada je presing u pitanju. Mislim da je tu najjaci i da mu ekipe igraju najbolji presing kada im to nalozi.
Sad Amerika i turneja te mecevi sa Italijanima i Realom.
Carlov rad se vec primijeti, barem na pojedinim igracima. Vidjecemo kako ce to izgledati za dva mjeseca.
S druge strane se vidi i Pepov rad, pogotovo kada je presing u pitanju. Mislim da je tu najjaci i da mu ekipe igraju najbolji presing kada im to nalozi.
Sad Amerika i turneja te mecevi sa Italijanima i Realom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na Squawki su postavili clanak o pet taktickih ustimavanja koje ocekujemo od strane Carla ili koje ce ispraviti, evo ukratko:
1. Svi kljucni igraci ce biti na "svojim" pozicijama (Alaba lijevi bek, Lahm desno, Javi sredina terena i Muller pozicija desetke, Lewa oslobodjen taktickih zadataka)
2. Cetvorica u odbrani (ovdje se sve zna, Bernat i Rafinha bekapi na bokovima, samo fali taj bekap stoper)
3. Vise slobode u igri (manje taktickih zadataka i obaveza)
4. Jasno definisana sredina terena sa vjerovatno tri igraca u formaciji - holder (Javi, Kimmich i Alosno), box-to-box (Vidal i Sanches) i kreativac (Thiago)
5. Kontra napadi i igra iz tranzicije, branjenje iza lopte nasuprot kontra presinga i sto brzeg vracanja posjeda.
Ovo nisu ustimavanja, ovo je napustanje Pepove filozofije
1. Svi kljucni igraci ce biti na "svojim" pozicijama (Alaba lijevi bek, Lahm desno, Javi sredina terena i Muller pozicija desetke, Lewa oslobodjen taktickih zadataka)
2. Cetvorica u odbrani (ovdje se sve zna, Bernat i Rafinha bekapi na bokovima, samo fali taj bekap stoper)
3. Vise slobode u igri (manje taktickih zadataka i obaveza)
4. Jasno definisana sredina terena sa vjerovatno tri igraca u formaciji - holder (Javi, Kimmich i Alosno), box-to-box (Vidal i Sanches) i kreativac (Thiago)
5. Kontra napadi i igra iz tranzicije, branjenje iza lopte nasuprot kontra presinga i sto brzeg vracanja posjeda.
Ovo nisu ustimavanja, ovo je napustanje Pepove filozofije

- gerdmuller
- Kontakt:
To znaci da bi Müller preselio na klupu a to je prosto nemoguce.Ja sam gotovo siguran u formaciju 4-2-3-1 kao pod Juppom.Sto se tice tekme Carlu pobjeda Pepu posjed lopte i svi zadovoljniluca toni 9 je napisao/la: Pa dobro sad...nazire se 433 formacija, bez desetke. Naravno da se individualno nema sta komentarisati, pripreme tek pocele.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Svakako će tu biti hrpa rotacija tokom sezone i bit će više formacija da bi se odmorili igrači. Ja se nadam da Carlo vidi prednosti Tomice i da nije toliko lud da ga stavi na klupu, a vjerujem da nije. Zna on šta radi sigurno.
Radujem se što smo napokon mi ekipa koja će ponekad igrati preko kontri a ne ekipa koja će ga primiti iz kontre
Pišem po ko zna koji put, dajte neka neko makne ovu anketu i postavi novu
Radujem se što smo napokon mi ekipa koja će ponekad igrati preko kontri a ne ekipa koja će ga primiti iz kontre

Pišem po ko zna koji put, dajte neka neko makne ovu anketu i postavi novu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stern des Südens
Pep, najgore što se desilo u historiji Bayern Munchen-a. Jurgen je mehlem za Pep-a.
Pošto je duži tekst kojeg neće većina pročitati osim par pojedinaca, ide u spojler.
Pošto je duži tekst kojeg neće većina pročitati osim par pojedinaca, ide u spojler.
-
- Kontakt:
Dobro došao nazad Neutral, a za Katalonca će se tek sada vidjeti kakva je neznalica 

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 21 jul 2016, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Jel ovo Svercer izjavio da ne ocekuje da ce biti vise transfera...Pa on nije normalan. Pa sto je prodavao stopera ako ce Javi igrati na DM. Izgleda da je u ekstazi sto smo za rok skoro na nuli. Ako se Lewa ili neki stoper povrijede na duze moci cemo se slikati i ovu sezonu.
Eto Gotze zvanicno u Dortmundu. 28mil. Nije lose.
I jedan igrac s kojim smo se povezivali ide u M.City, Gabriel Jesus, za 32 mil.
- Centre forward
- Kontakt:
@Neutral, dobro doš'o nazad.
Ako je ovaj malac izabr'o City ispred svih ostalih onda mi je i drago što nije doš'o kod nas. Ne trebaju nam igrači bez mozga.
Eto kakva su vremena došla vidi se iz ovog Muamerovog posta. Gece 28, a Isus 32 miliona. Istina je da je Gece fino sklahir'o al' šta je ovaj uradio da vrijedi te pare. Mario se bar dokaz'o na najvišem nivou, a ovaj je šut'o loptu po selvasima i tek sad treba da se dokaže.

Ne da nije loše neg' je odlično, još je ost'o u Njemačkoj. Nije moglo bolje.muamerc je napisao/la:Eto Gotze zvanicno u Dortmundu. 28mil. Nije lose.
Ako je ovaj malac izabr'o City ispred svih ostalih onda mi je i drago što nije doš'o kod nas. Ne trebaju nam igrači bez mozga.
Eto kakva su vremena došla vidi se iz ovog Muamerovog posta. Gece 28, a Isus 32 miliona. Istina je da je Gece fino sklahir'o al' šta je ovaj uradio da vrijedi te pare. Mario se bar dokaz'o na najvišem nivou, a ovaj je šut'o loptu po selvasima i tek sad treba da se dokaže.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Neko kaze i 24mil za Gotzea al nebitno, arapske pare i epl tv prava su uzrok svemu ovome, i, generalno, trziste. Nesto ce se morati raditi, salary cap ili neka ogranicenja.Centre forward je napisao/la: Eto kakva su vremena došla vidi se iz ovog Muamerovog posta. Gece 28, a Isus 32 miliona. Istina je da je Gece fino sklahir'o al' šta je ovaj uradio da vrijedi te pare. Mario se bar dokaz'o na najvišem nivou, a ovaj je šut'o loptu po selvasima i tek sad treba da se dokaže.
- luca toni 9
- Kontakt:
TM kaze 26
Puna saka brade
Ovaj Gabriel je potencijal, kao i Götze nekad, ustvari Mario je bio veci potencijal, i prvi transfer mu je bio 37 mil, sto je vise za 5 mil od ovog sad transfera Garbiela u City (ako ode tamo). Tako da nije puno 32 mil...
Za momka iznad, oko formacije: Müller moze igrati i na strani (desno), kao 'lazno' krilo koje nece samo visiti kod aut-linije. Zamisli desno Lahm-Sanches-Müller.
Mislim da je Carlo veci takticar od Pepa, a Müller je dovoljno inteligentan da odigra i to krilo...
Vidjecemo opet. Samo pretpostavljam
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ovaj Gabriel je potencijal, kao i Götze nekad, ustvari Mario je bio veci potencijal, i prvi transfer mu je bio 37 mil, sto je vise za 5 mil od ovog sad transfera Garbiela u City (ako ode tamo). Tako da nije puno 32 mil...
Za momka iznad, oko formacije: Müller moze igrati i na strani (desno), kao 'lazno' krilo koje nece samo visiti kod aut-linije. Zamisli desno Lahm-Sanches-Müller.
Mislim da je Carlo veci takticar od Pepa, a Müller je dovoljno inteligentan da odigra i to krilo...
Vidjecemo opet. Samo pretpostavljam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- anelbavarac
- Kontakt:
25 mil. Je odsteta,kako sam razumio,u slucaju kasnije prodaje jedan dio ide i Bayernu.
Steta za Gotzea i Bayern...
Da li je iko ikada mogao zamisliti da ce se vratiti u domuz
Steta za Gotzea i Bayern...
Da li je iko ikada mogao zamisliti da ce se vratiti u domuz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.