PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amazon
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 01:08

Zamisli trazili ip adrese od administracije, kakvi uhljupi :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 21 jul 2016, 01:15

amazon je napisao/la:
lijevokrilo je napisao/la: zasto vrijedjas ljude stalno prijatelju
Koga sam vrijedjao kralju?
govoris formasima da su levati i uhljupi nije to lijepo stvarno
sve je laž

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 01:16

lijevokrilo je napisao/la: govoris formasima da su levati i uhljupi nije to lijepo stvarno
ne govorim, kazem samo ovom levatu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 01:17

amazon je napisao/la:Zamisli trazili ip adrese od administracije, kakvi uhljupi :D
Kad im to nije proslo, htio onaj da te navuce preko clanske, ti imaš damu da kritikuješ i zbog toga svaka ti cast.
Ovi ostali imam osjecaj kad bi Zeljo ispao iz Lige da bi pisali, svaka cast upravi sad imamo stadion gdje cemo igrati Evropu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 21 jul 2016, 01:18

ti si fin momak navijac zelje a to ne prilici navijacu zelje da tako govori drugima nisi ti neki firaun pa da za sarajevo navijas ili ljakse da ti je sloboda draga ko samketu iz zivinica ti moras biti primjer
sve je laž

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 01:22

lijevokrilo je napisao/la:ti si fin momak navijac zelje a to ne prilici navijacu zelje da tako govori drugima nisi ti neki firaun pa da za sarajevo navijas ili ljakse da ti je sloboda draga ko samketu iz zivinica ti moras biti primjer
Svi smo mi ljudi. Sta fali firunu i oni su ljudi, kao i ostali. Samo su problem ovi mangupi sto se kriju iz naloga a kao traze druge. Ti sto nekoga traze treba da se predstave a ne da bu.du supci, ako vec nekog traze, zar ne?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 01:24

lijevokrilo je napisao/la:ti si fin momak navijac zelje a to ne prilici navijacu zelje da tako govori drugima nisi ti neki firaun pa da za sarajevo navijas ili ljakse da ti je sloboda draga ko samketu iz zivinica ti moras biti primjer
Gdje si bio to da kazes Rokoko87 kad mi je danas psovao. Trenutno zivim na Mojmilu :kafa:

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 21 jul 2016, 01:31

amazon je napisao/la:
Svi smo mi ljudi. Sta fali firunu i oni su ljudi, kao i ostali. Samo su problem ovi mangupi sto se kriju iz naloga a kao traze druge. Ti sto nekoga traze treba da se predstave a ne da bu.du supci, ako vec nekog traze, zar ne?
neznam koga traze ni ko trazi nekoga tako da ti nemogu nista reci jer nisam upucen u te odnose prijatelju

samke jesul te to prebacili u ono djecije selo na mojmilu haj neka masala neka si i ti u grad doso hairli
sve je laž

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 01:51

lijevokrilo je napisao/la:
samke jesul te to prebacili u ono djecije selo na mojmilu haj neka masala neka si i ti u grad doso hairli
Bio sam u tom selu kad sam bio djecak, sad cekam Vanju da mi dodje malo :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2016, 08:09

amazon je napisao/la:
lijevokrilo je napisao/la: govoris formasima da su levati i uhljupi nije to lijepo stvarno

Govoris, govoris i to sve cesce. Bojim se da si iz nekog razloga stekao pogresnu sliku da ti je mjesto na forumu zabetonirano.

Da sam na tvom mjestu, pripazio bih kako se obracam sagovornicima, te izbacio rijeci 'levat', 'uhljup' i slicno iz vokabulara.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 09:07

admin je napisao/la:
amazon je napisao/la:

Govoris, govoris i to sve cesce. Bojim se da si iz nekog razloga stekao pogresnu sliku da ti je mjesto na forumu zabetonirano.

Da sam na tvom mjestu, pripazio bih kako se obracam sagovornicima, te izbacio rijeci 'levat', 'uhljup' i slicno iz vokabulara.

Banovan sam ja ranije bez ikakvog razlog kad sam pisao istinu a strajkacima se nije svidjelo, zato iskreno to ne mislim. Kad odlucis da trebam biti banovan bujrum, nisam ja tetka. Ako mislis da trebam biti banovan zbog levata koji nakon svakog mog posta nesto napise onda izvoli.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 jul 2016, 09:35

Napao ga cuko hahahahaha samo retardiran moze u to povjerovati.
UPRAVA NAPOLJE!

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 21 jul 2016, 09:42

RichmanBiH je napisao/la:Napao ga cuko hahahahaha samo retardiran moze u to povjerovati.
ama nije cuko, procitao si da je volio da visi po scc-u, a tamo nema vise bijelca, jedino kao jeftina radna snaga... svi sto kupuju tamo su arapi, logicno je da se uplasio njih... ko ne bih? :o

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 jul 2016, 09:54

dobrinja1 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Napao ga cuko hahahahaha samo retardiran moze u to povjerovati.
ama nije cuko, procitao si da je volio da visi po scc-u, a tamo nema vise bijelca, jedino kao jeftina radna snaga... svi sto kupuju tamo su arapi, logicno je da se uplasio njih... ko ne bih? :o

Ima bombi :lolno:
UPRAVA NAPOLJE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2016, 10:35

amazon je napisao/la:
Banovan sam ja ranije bez ikakvog razlog kad sam pisao istinu a strajkacima se nije svidjelo, zato iskreno to ne mislim. Kad odlucis da trebam biti banovan bujrum, nisam ja tetka. Ako mislis da trebam biti banovan zbog levata koji nakon svakog mog posta nesto napise onda izvoli.
mislim da za tebe trebaju vrijediti ista pravila kao i za sve ostale. A to podrazumjeva korektno obraćanje sagovornicima, bez vrijeđanja.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2016, 10:37

Admine jel još uvijek stoji da je dozvoljeno vrijeđanje na PL Prepucavanjima: četnik, taliban i slično?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 10:50

admin je napisao/la:
amazon je napisao/la:
mislim da za tebe trebaju vrijediti ista pravila kao i za sve ostale. A to podrazumjeva korektno obraćanje sagovornicima, bez vrijeđanja.

Naravno, pa banovan sam na ovom već 10 puta. Ja ga ignorisem tamo da ne tema ne ide u racku, zato sam mu ovdje napisao jer je "dozvoljeno".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2016, 12:18

Ovdje moze sve dok meni jednom ne prahne pa pobanujem sve spamere redom koji samo ovdje psuju i vrijedjaju.

Sva pravila su ista na svim temama. Jedino sto je ova kao neko smetljiste pa je ja zaobilazim u sirokom luku i svasta mi (namjerno) promakne.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 21 jul 2016, 12:19

Represija!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2016, 14:07

jel mi se učinilo ili admin nazva ovu temlju smetljište, oho mu se kad muha dođe
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.