BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Vardar u vise nego odlican, u prilog im ide i ocajna odbrana Dinama. Jos kad im Pjaca ode, uz ovakvu odbranu nece se prosetatu vala ligom.
A Komita vise nego BBB haha.
A jos 3-4 igraca standardna im ne igraju danas u prvih 11.
A Komita vise nego BBB haha.
A jos 3-4 igraca standardna im ne igraju danas u prvih 11.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 20 jul 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Tristan
- Kontakt:
Zvezdu bi i Zrinjski pregazio, a pogotovo Dinamo. Pa oni Maltezani su imali 4-5 zicera u dvomecu, u prvoj utakmici su im cist gol ponistili... Vardar je dobra ekipa i mora se i Dinamo malo pomuciti, ne moze se tek tako proci.samirr je napisao/la:Jel ovo onaj Dinamo sto bi pregazio Zvezdu ?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Evolution87
- Kontakt:
2/1samirr je napisao/la:Jel ovo onaj Dinamo sto bi pregazio Zvezdu ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uglavnom, SVI su bolji od nasih.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molim Boga da ne bude one regionalne lige... Nasi klubovi bi se tu snasli kao klubovi iz rsa u Premijer ligi BiH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovdje ljudi jos ne kontaju da je Mamic Bog kladionica,malo i Terzic hvata njegove skole....
Što se tice sudjenja u HNL-u znam da je glavni, za kladare nisam znao..Grk1234 je napisao/la:Ovdje ljudi jos ne kontaju da je Mamic Bog kladionica,malo i Terzic hvata njegove skole....
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Evolution87
- Kontakt:
Kao sto sam i pretpostavio, kvota 25 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Kakav kompleks. Ali neka, bit ce ti jos gore.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozemo smatrati i uspjehom to sto nismo natrpani do kraja, kao sto se desi kada sarajevski klubovi igraju.
Nikad neces dozivjeti radost euro uspjeha ili osvajanja trofeja.
Jesi 100% siguran ?Evander je napisao/la:Kakav kompleks. Ali neka, bit ce ti jos gore.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozemo smatrati i uspjehom to sto nismo natrpani do kraja, kao sto se desi kada sarajevski klubovi igraju.
Suludo je i pomisliti kako bi nas busili tamo. Bili bi smo ubijedljivo najlosiji, ali ubijedljivo.FrancescoTotti je napisao/la:Molim Boga da ne bude one regionalne lige... Nasi klubovi bi se tu snasli kao klubovi iz rsa u Premijer ligi BiH
Re: RE: Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
1000 posto.samirr je napisao/la:Jesi 100% siguran ?Evander je napisao/la:Kakav kompleks. Ali neka, bit ce ti jos gore.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozemo smatrati i uspjehom to sto nismo natrpani do kraja, kao sto se desi kada sarajevski klubovi igraju.
- f0rest1946
- Kontakt:
Jel isto igrati protiv beitara nekog ili Borusije M????NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozemo smatrati i uspjehom to sto nismo natrpani do kraja, kao sto se desi kada sarajevski klubovi igraju.
Vardar je dobra ekipa, dok su "oni neki" Maltezani..."Oni neki" drugi Maltezani koji zavrsise kao 3. u njihovom prvenstvu, lagano izbacise 3. ekipu PLBiH, dok bi Zrinjski pregazio Zvezdu...Tristan je napisao/la:Zvezdu bi i Zrinjski pregazio, a pogotovo Dinamo. Pa oni Maltezani su imali 4-5 zicera u dvomecu, u prvoj utakmici su im cist gol ponistili... Vardar je dobra ekipa i mora se i Dinamo malo pomuciti, ne moze se tek tako proci.samirr je napisao/la:Jel ovo onaj Dinamo sto bi pregazio Zvezdu ?

Nije bitno sta se pise, bitno je da se drugi potcjenjuje...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ova Zvezda sad trenutno jest losa, ali je Dinamo ne bi pregazio ni sad, ni onda kad je tu bio Grujic i kad su bilo u strasnoj formi. Dinamo nije nista mjenjao dok Zvezda jeste.marconato je napisao/la:Vardar je dobra ekipa, dok su "oni neki" Maltezani..."Oni neki" drugi Maltezani koji zavrsise kao 3. u njihovom prvenstvu, lagano izbacise 3. ekipu PLBiH, dok bi Zrinjski pregazio Zvezdu...Tristan je napisao/la:Zvezdu bi i Zrinjski pregazio, a pogotovo Dinamo. Pa oni Maltezani su imali 4-5 zicera u dvomecu, u prvoj utakmici su im cist gol ponistili... Vardar je dobra ekipa i mora se i Dinamo malo pomuciti, ne moze se tek tako proci.samirr je napisao/la:Jel ovo onaj Dinamo sto bi pregazio Zvezdu ?![]()
![]()
Nije bitno sta se pise, bitno je da se drugi potcjenjuje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napunila bi se Marakana i onda bi bili u egalu, Zvezdu bi nosili navijaci do pobjede. Dok bi u Zagrebu bio Dinamo bolji pred svojih 4500 vatrenih navijaca ..
Ove utakmice jesu itekako bitne, ali su istovremeno i pripremne za citavu sezonu! Ljudi ne shvataju da nije lako uigrati tim ni sa jednim novim igracem (pogotovo ako se radi o nekoj kljucnoj poziciji), a kamoli kada ih imas 9-10 (3-4) u startnih 11. Ona Zvezda od jesenas (kao sto kazes u top formi) bi mnogo lakse rijesila Maltezane, ali je i ta ekipa na pocetku sezone bila cirkus gori nego sada...Za sve je potrebno vrijeme! Ljudi pogledaju jednu utakmicu (poluvrijeme) i donose zakljucke i sudove, pljuju, crnjace, osporavaju...samirr je napisao/la: Ova Zvezda sad trenutno jest losa, ali je Dinamo ne bi pregazio ni sad, ni onda kad je tu bio Grujic i kad su bilo u strasnoj formi. Dinamo nije nista mjenjao dok Zvezda jeste.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prošlosezonska Zvezda bi osvojila i puno jaču ligu od JSL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Albanci opet prodjose dalje iako se do zadnjeg trenutka nije znalo ko ce ih predstavljati u LP, pa na kraju drugoplasirani Partizani prodjose prvaka Madjarske koji je proslu sezonu izdominirao svoju ligu. Partizani prosli dalje na penale, nakon sto su dvije utakmice zavrsile ukupnim rezultatom 2-2.
Pravo mi je zao Olimpije, jedan gol ih je vodio dalje i to nakon sto su jednom gubili 0-3 i jednom 2-0. Nije Trencin neka sila pa da se smatra da je Olimpija ostvarila solidan rezultat, ovo je cak i pomalo razocaravajuci rezultat no utakmica je definitivno bila poslastice za ljude koji vole fudbal sa golom vise. 6-6 ukupna rezultat, Trencin prosao dalje na gol u gostima.
Vardar nije ekipa za odbaciti, imaju jakog vlasnika i rade super stvar u Makedoniji sa infrastrukturom. Ovaj Vardar je definitivno po meni samo sekundu udaljen da igra grupnu fazu Lige Evrope, prosle godine su ispali zbog gola u gostima od APOEL-a (ukupan rezultat 1-1) u drugom pretkolu LP. No opet, od Dinama se ocekivalo vise no na kraju sasvim OK izdanje. Ukupna pobjeda Dinama od 5-3.
Ubjedljivo mi je najvise zao Hafnarfjordura sa Islanda. Ukupan rezultat od 3-3 je odveo predstavnika Irske, Dundalk, dalje zbog vise golova u gostima. Zaista sam vjerovao da ce predstavnik Islanda dalje.
I predstavnik Luksemburga se opet predstavio u OK izdanju. Nakon poraza od 2-0 u Azerbejdzanu, izvukli su 1-1 na domacem terenu protiv Qarabega za ukupan rezultat od 3-1 za predstavnika koji svoje utakmice igra u Bakuu.
Pravo mi je zao Olimpije, jedan gol ih je vodio dalje i to nakon sto su jednom gubili 0-3 i jednom 2-0. Nije Trencin neka sila pa da se smatra da je Olimpija ostvarila solidan rezultat, ovo je cak i pomalo razocaravajuci rezultat no utakmica je definitivno bila poslastice za ljude koji vole fudbal sa golom vise. 6-6 ukupna rezultat, Trencin prosao dalje na gol u gostima.
Vardar nije ekipa za odbaciti, imaju jakog vlasnika i rade super stvar u Makedoniji sa infrastrukturom. Ovaj Vardar je definitivno po meni samo sekundu udaljen da igra grupnu fazu Lige Evrope, prosle godine su ispali zbog gola u gostima od APOEL-a (ukupan rezultat 1-1) u drugom pretkolu LP. No opet, od Dinama se ocekivalo vise no na kraju sasvim OK izdanje. Ukupna pobjeda Dinama od 5-3.
Ubjedljivo mi je najvise zao Hafnarfjordura sa Islanda. Ukupan rezultat od 3-3 je odveo predstavnika Irske, Dundalk, dalje zbog vise golova u gostima. Zaista sam vjerovao da ce predstavnik Islanda dalje.
I predstavnik Luksemburga se opet predstavio u OK izdanju. Nakon poraza od 2-0 u Azerbejdzanu, izvukli su 1-1 na domacem terenu protiv Qarabega za ukupan rezultat od 3-1 za predstavnika koji svoje utakmice igra u Bakuu.
Promašili su penal u prvom poluvremenu.AnelZ je napisao/la:I predstavnik Luksemburga se opet predstavio u OK izdanju. Nakon poraza od 2-0 u Azerbejdzanu, izvukli su 1-1 na domacem terenu protiv Qarabega za ukupan rezultat od 3-1 za predstavnika koji svoje utakmice igra u Bakuu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.