Jbg kralju cim su poslali sluzbenu ponudu koju je pakas henes odbio, ocito ga zele. Ko ne bi zelio nakvu igracinu?Virtu4l je napisao/la:Slična situacija je sa Maiconom, Real nudi 25 miliona €, Moratti ne želi da čuje, jer navodno traži 35 miliona. Maicon je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji na svijetu i veoma bitna karika u Interovom lancu. Međutim, ovdje se radi o Mourinhu i ne sumnjam da će ga dovesti, ma koliko koštao.
Znači, ako trener želi nekog igrača, a njegov klub ima novca (Real Madrid i Man. City ga sigurno imaju), onda će se transfer realizovati. Samo je pitanje koliko City želi Džeku, tj. dali ga uopšte želi?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cuva Bog Zelju svog!
uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Onda čekamo družemirzza je napisao/la:Jbg kralju cim su poslali sluzbenu ponudu koju je pakas henes odbio, ocito ga zele. Ko ne bi zelio nakvu igracinu?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Koliko ja znam City je poslao "ponudu" u formi E-mail u zadnje sekunde prije nego sto je istekao rok u kojem su ga mogli kupiti za 40 milliona. Svako ko je pismen, pa i ovi iz City i ko poznaje ugovor, zna da se do tog roka novac ili potvrda banke trebali da nalaze u Wolfsburgovim rukama. A ne email. To je krajnje neozbiljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Cuj uliamell je napisao/la:uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...

A kako će se boriti, možda ovako?amell je napisao/la:uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...

Baš će propasti u Bundesligi, jednoj od najjačih liga na svijetu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
izgleda da su neki preko noci zaboravili dzeku i njegove partije prosle jeseni, ili pak **** majke suigracima nakon remija u hamburgu 

Cuva Bog Zelju svog!
u predzadnjem redu govori: mi smo primorani da ga pustimo, iako to ne zelimo, ali ako igrac ne zeli da igra vise za klub morate mu otvoriti vrata za izlazakVirtu4l je napisao/la:Evo jedan zanimljiv članak, gdje je hronološki poredano sve šta se dešavalo između Lyona i Chelsea po pitanju Essiena, posao je posao:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 152512.stm
znaci da dzeko treba da kaze da nece trenirati i da ne zeli da vise igra za wolf i oni ce ipak na kraju popustiti jer niko na svijetu ne zeli da drzi igraca kojemu se ne igra u tom klubu, jedino ako su ovi iz wolf toliko tvrdoglavi pa ga nece pustit jos 5 godina

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma isti su oba koji god,handre ga i jedan i drugi,a ti bilale srami se svoga imenaBilal je napisao/la:Cuj uliamell je napisao/la:uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...amellito pokrij se jorganom

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
- Kontakt:
rupetineeeee?????idi bre u misiju rupu i ne izlazi iz nje tri hiljade misijih godinaaaaaaaa......amell je napisao/la:uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...
-
- Kontakt:
eto ti mu reci da se resi menadzera koji ga doveo do toga da mu cijena ide 50 miljaaaaaaaa.......mirzza je napisao/la:Trebao da ga proda za odredjeno obestecenje, cuj sta?! a svasta da cujem majke mi, nek sjedi u hadzicima i gladi mu.da a dzeko nek propada u vukovima.sony_91 je napisao/la:A šta tu Redžepagić može, čovjek je nemoćan, Džeko ima ugovor sa Wolfsburgom i to je to, šta bi to Redžepagić trebao sada da napravi....mirzza je napisao/la:Ma kratko i jasno, rijesiti se ovog kloca Redzepagica pa ce se majstor i prodati, ovaj ne moze kilu mesa gladnom covjeku prodati a kamol dijamanta naseg

Nikad nije trebao potpisati novi ugovor s Wolsburgom, nece ga nikad pustiti, nijedna ekipa na svijetu ne bi ponudila 40 milliona eura za njega osim Man City, tek ce otici za nekolko godina i cijena cemu opasti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
On je zaduzio Wolfsburg da su ga trebali pustiti kad su vidjeli da nece igrati u EVropi,a nisu ni kandidati za osvajanje BL....
Da sam na njegovom mjestu pravio bi s ei ja budala pa se stalno zalio na povrede pa da vide kako je kad ti od covjeka zavisi sve , a on nece...Sram da ih bude,a i tu se pokazala Irfanovo neiskustvo...
Da sam na njegovom mjestu pravio bi s ei ja budala pa se stalno zalio na povrede pa da vide kako je kad ti od covjeka zavisi sve , a on nece...Sram da ih bude,a i tu se pokazala Irfanovo neiskustvo...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
NEce sada dobiti oni ni 40 miliona , il ce ga pustiti za razumnu sumu kao recimo 25 -30 miliona ili ce im on s.**** cjelu sezonu trzavicam i povredama 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Neće njih, sebe će.kimbo je napisao/la:NEce sada dobiti oni ni 40 miliona , il ce ga pustiti za razumnu sumu kao recimo 25 -30 miliona ili ce im on s.**** cjelu sezonu trzavicam i povredama
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma sebe je vec, kad je potpisao takav ugovor..Mozda i nisam najuupuceniji, ali golemo je potpisao na 40miliona minimum...Pa valjda je mislio na buducnost ili je poletio za finom lovom odjednom 
Uff, ma sta ja znam...Valjda ce nekom od ovih bogatih trebati napadac, nekako odjednom, pa im ni cijena nece biti toliko bitna...U protivnom, tesko Edine, vrlo tesko

Uff, ma sta ja znam...Valjda ce nekom od ovih bogatih trebati napadac, nekako odjednom, pa im ni cijena nece biti toliko bitna...U protivnom, tesko Edine, vrlo tesko

Jedino, da mozda malo budemo zlocasti, po pozelimo Drogbi laganiju ozljedu, negdje pet sest dana prije isteka prelaznog rokaEdinTM87 je napisao/la:Nikad nije trebao potpisati novi ugovor s Wolsburgom, nece ga nikad pustiti, nijedna ekipa na svijetu ne bi ponudila 40 milliona eura za njega osim Man City, tek ce otici za nekolko godina i cijena cemu opasti.

Ma sve je moguce, Edin je klasni napadac, i sigurno niko nece na njemu izgubiti kad ga kupi...Nazalost, sam je pojeo nvago kad je potpisao, i sad samo treba cekati...
Ali to nekontaju ova djeca kao sto je amellitoRiNo je napisao/la:amell je napisao/la:uli hoenes i dzekin nesposobni i glupi menadzer irfan redzepagic ce unistiti dzeki karijeru,vec su na dobrom putu,edine bori se da odes iz one rupetine...
Baš će propasti u Bundesligi, jednoj od najjačih liga na svijetu.

natoč ugovoru s kojim je vezan za njemačkog Bundesligaša Wolfsburga, naš reprezentativac Edin Džeko i dalje se ne miri s činjenicom da ostaje u klubu.
Opcija u njegovom ugovoru dopuštala je zainteresiranim klubovima da ga obuku u svoj dres uz bankovno jamstvo od 40 milijuna eura. Wolfsburg ga u periodu od 31. 5. nije primio, te je u planove o novoj sezoni uključio i BiH napadača.
Još uvijek se spominju neki potencijalni Džekini kupci (najčešće Manchester City), međutim, s konkretnim vijestima klubovi na tu temu ne izlaze u javnost.
Izašao je, ipak, sam Džeko ponovivši svoju želju: Želim igrati u jačem klubu kako bih mogao nastaviti nogometno se razvijati. To je moja želja.
Najbolji strijelac Bundeslige u prošloj sezoni (22 gola) ima ugovor s Wolfsburgom do 2013. godine.
Opcija u njegovom ugovoru dopuštala je zainteresiranim klubovima da ga obuku u svoj dres uz bankovno jamstvo od 40 milijuna eura. Wolfsburg ga u periodu od 31. 5. nije primio, te je u planove o novoj sezoni uključio i BiH napadača.
Još uvijek se spominju neki potencijalni Džekini kupci (najčešće Manchester City), međutim, s konkretnim vijestima klubovi na tu temu ne izlaze u javnost.
Izašao je, ipak, sam Džeko ponovivši svoju želju: Želim igrati u jačem klubu kako bih mogao nastaviti nogometno se razvijati. To je moja želja.
Najbolji strijelac Bundeslige u prošloj sezoni (22 gola) ima ugovor s Wolfsburgom do 2013. godine.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Eh da je meni ovu Dzekinu situaciju, da cekam uz ovoliku platu...Onda malo skuplja kola, dobre kokice, manekenke po mogucnosti..Pa malo wiskey, malo coca cola
..eh da je meni...Ne bih se ja sikirao....

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, eleGancy, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, JackW, MostarNeretva, Proximic, Sheyi, Sveti i 175 gostiju.