BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir osjetno losiji danas nego jucer, previse je pasivan i mnogo vise grijesi, ali valjda i ovo bude dovoljno za pobjedu.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto 5-2 i da završi pitanje pobjednika prvog seta on ga vrača u set a možda i gubi set. Standardna priča.
I ima neki zavoj na desnoj šaci.
I ima neki zavoj na desnoj šaci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Od sjaja do ocaja, po koji put ove godine. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ovo je u pravu, frajer konstantno pravi duge pauze na Damirov servis, jbm li mu mamicu :3 Ajde Damire okreći to
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne rima za zneka, on se i ljeda dikla na bese.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Baš takoAnkleBreaker je napisao/la:Od sjaja do ocaja, po koji put ove godine.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E pa ako njega to izbaci iz ritma piši propalo. Nije smio sebi dozvolit da ovaj set izgubi, morao ga je dobit.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Taman se ukljucio na break loptu
Kako je samo dobar prijenos na ovom terenu, kad ovako nisko stave kameru pa imas dojam brzine lopte

Kako je samo dobar prijenos na ovom terenu, kad ovako nisko stave kameru pa imas dojam brzine lopte
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ode na basket. Damire da si preokrenuo ovo!
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
2:0 ekspresno
Dobije set 6-1, niko ni riječi da napiše.
Ne iskoristi dvije break lopte, odma se počnu javljati doktori nauka za psihologiju i pričaju o Damirovoj glavi, psihi, kladionici itd itd.
Ne iskoristi dvije break lopte, odma se počnu javljati doktori nauka za psihologiju i pričaju o Damirovoj glavi, psihi, kladionici itd itd.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne potvrdi brejk i opet sebi zagovna situaciju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta me više nervira, wi fi kojeg više nemam nego što imam ili Damir nakon poklona. Moraš ovo dobit Damire bolji si igrač. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Znalo se da ce dobiti mec. Vidjelo se nakon uvodnih gemova. Samo neke stvari kod njega koje se ponavljaju u najmanju ruku nisu jasne.
Sutra kada bude igrao protiv Fogninia opet ce dati sve od sebe i odigrati perfektno kao juce protiv Almagra kada je bio autsajder i kada ga kladionice oznace kao totalnog autsajdera. Ja vjerujem da i njega prolazi.
Opet ovo sto ponekad napisem nije razlog da ga ne pratim, ne nerviram se i ne radujem se njegovim pobjedama
Sutra kada bude igrao protiv Fogninia opet ce dati sve od sebe i odigrati perfektno kao juce protiv Almagra kada je bio autsajder i kada ga kladionice oznace kao totalnog autsajdera. Ja vjerujem da i njega prolazi.
Opet ovo sto ponekad napisem nije razlog da ga ne pratim, ne nerviram se i ne radujem se njegovim pobjedama
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: RE: Re: BiH Tenis
Pajdo de ti ohani malo. Ja ne vidi niko da ga je kritikovo nakon izgubljenog seta. Okrenuo je naravno jer je bolji igrac od ove zabarske prevare.nele-BHF je napisao/la:Dobije set 6-1, niko ni riječi da napiše.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, jednostavno bolji igrač. Iao ni Fabbiano nije odigrao loš meč ali Damir pokazuje kvalitet. Idemo sad i Fogninija dobit.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jos bi bolje bilo kad bi Olivo napravio iznenadjenjeUnofficialpage je napisao/la:Bravo, jednostavno bolji igrač. Iao ni Fabbiano nije odigrao loš meč ali Damir pokazuje kvalitet. Idemo sad i Fogninija dobit.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Steta za izgubljeni set, ali idemo dalje

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam baš siguran, znaš Damira da kad nije favorit loše odigra.delko je napisao/la:Jos bi bolje bilo kad bi Olivo napravio iznenadjenjeUnofficialpage je napisao/la:Bravo, jednostavno bolji igrač. Iao ni Fabbiano nije odigrao loš meč ali Damir pokazuje kvalitet. Idemo sad i Fogninija dobit.![]()
![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: RE: Re: BiH Tenis
Ne bi bili bolje. Fognini je budala a ovaj je normalan. Prije ce Fognini chokirat.delko je napisao/la:Jos bi bolje bilo kad bi Olivo napravio iznenadjenjeUnofficialpage je napisao/la:Bravo, jednostavno bolji igrač. Iao ni Fabbiano nije odigrao loš meč ali Damir pokazuje kvalitet. Idemo sad i Fogninija dobit.![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.