Verujem da ce on to dobro posloziti,da ce dovesti prave igrace i da se bar pocnete boriti za titulu,ako je nemozete osvojiti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
odma na profilu je Roy ha?OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš sam se obradovao! Roy je odličan trener, nadam se da će dobiti pare za dovođenje nekih od igrača.
ista mu je taktika ko rafina,,4-2-3-1,ovako je to izgledaloTorres Da Killa.!. je napisao/la:Najvece dostignuce Roya u ovom prelaznom roku ce biti ako zadrzi Torresa Gerrarda i mozda Mascerana.. Ev citam da je Gerrard vec izjavio kako se raduje radu sa nekim engleskim menagerom sto bi moglo znaciti da on ostaje..
Sto se mene tice Roy Hodgson nije moj prvi izbor za menagera ali ima moju punu podrsku.. Vecinom igra taktiku 4-4-2 a kada se brani igra 4-4-1-1 .. Uglavnom old fashion english menager koji voli igrati na kontra napade, igru po stranama,presing.. Ako je mogao sa fulhamom raditi odlicne stvari ne vidim razlog zasto nebi mogao sa liverpoolom radit jos bolje jer imamo mnogo bolji igracki kadar(no offence za navijace fulhama).. Eto mu prilike da nas odma sve osvoji u prvoj utakmici protiv Arsenala, ako pobjedi na sljedecoj utakmici ocekujem transparente
" In Roy We Trust" xD
ko kaze da je otisaoCarlo je napisao/la:Napokon! Treba nama jedan igrač tipa Benayoun, ako je on već otišao u Chelsea...
Taiwo extra lijevi bek. On, Cissokho i Coentrão su možda i jedina prava opcija na lijevom beku. S obzirom da su ova dva zadnja dosta skupa, Taiwo je najbolji izbor.Phill Jackson je napisao/la:sad svi trebamo molit boga da argentina osvoji il eto viceprvak svijeta bude zato sto bi se sigurno povecala cjena mascheranu,i od tog njegovog kesa dovest taiwa kojeg bi mogli dobit i za 10 miliona zato sto mu 2011 istice ugovor i ostatak kesa iskoristit za ofanzivnog all-roundera tipa turan,milner,mata,alexis sanchez..bolje dovest dva prava igraca nego 5,6 polovnih..uglavnom milion % lijevog beka dovodimo
coentraova prirodna pozicija je krilo,tek je mislim od ove sezone poceo beka igrat,vala steta bi ga bilo gledat na beku s onakvim driblingom,brzinom i centarsutom,,a cambiassa ja ne bi uzeo,covjek ima 30 kuka i moze jos maksimalno 3 sezone na visokom nivou odigrat,a znamo da nama nije problem destrukcija igre,lucas je se tu dokazo,,ja bi jedino sretan bio kad bi real mascha htio i da nam dadnu xabia i jos nesto kesa,,al nas najveci problem godinama su krila ..mi od barnesa i mcmanamana nemamo igraca takve klase na kriluOTNYS_YNWA je napisao/la:Taiwo extra lijevi bek. On, Cissokho i Coentrão su možda i jedina prava opcija na lijevom beku. S obzirom da su ova dva zadnja dosta skupa, Taiwo je najbolji izbor.Phill Jackson je napisao/la:sad svi trebamo molit boga da argentina osvoji il eto viceprvak svijeta bude zato sto bi se sigurno povecala cjena mascheranu,i od tog njegovog kesa dovest taiwa kojeg bi mogli dobit i za 10 miliona zato sto mu 2011 istice ugovor i ostatak kesa iskoristit za ofanzivnog all-roundera tipa turan,milner,mata,alexis sanchez..bolje dovest dva prava igraca nego 5,6 polovnih..uglavnom milion % lijevog beka dovodimo
Ja mislim kako će Masch 100% otići iz Liverpoola ( Inter ) . Izvući Kambijasa i za te + pare što bi nam dao Benitez plus ovo što smo skupili od Benayouna i Riere, dovesti Ardu. Milner po meni nije pravo rješenje a Mata je 90% novi igrač Barse.
Mislim kako će to Roy sve fino posložiti, ako dođe, nemoj da se isfuramo
Lane ne može igrati klasičnog napadača nikako. Ili je nekakav spoljnji (krilo) ili polušpic (malo vjerovatno) ali pored Torresa u napadu, teško.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ode SilvaBarcelona ponudila 18M za Mascerana
http://live4liverpool.com/view-from-the ... ch-for-18m
Siguran sam da mozemo uzet makar 25M za Mascea.. Za 20 mozemo doves Ardu, 5 sto imamo za transfere + 5 ostatka za taiwa i et ga... ev kako bi izgledalo
reina
glen---skrtel----agger---insua(tawio)
Maxi---Gerrard---Aquilani----Arda
-------Torke-----Lane--------------
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.