wobly92 je napisao/la:Morao sam

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
wobly92 je napisao/la:Morao sam
Dvosoban stan za dva acca što prije.admirr je napisao/la:treba li ti stan u banovicima? imam ja tamo jednu citavu ulicu, pa javi ako ti sta zatrebaOmark je napisao/la:O đesi ti tajni moderatoru, nisam te prepoznao.
Glupsone
Ko te diro, sine moj ?Omark je napisao/la:Zato što sam banovan bez razloga i još kad vidim ovog samirra odmah mi se povraća i ne mogu više saburati.
Ima on takav efekt mi na temi kontali imamo neki stomacni virus kad ono sam samke našOmark je napisao/la:Zato što sam banovan bez razloga i još kad vidim ovog samirra odmah mi se povraća i ne mogu više saburati.
Jesi to ti napisao ili brat?samirr je napisao/la:Ko te diro, sine moj ?Omark je napisao/la:Zato što sam banovan bez razloga i još kad vidim ovog samirra odmah mi se povraća i ne mogu više saburati.
Sta je s Sabljom? Sad ti ovaj Hervas haverjoker90 je napisao/la:Javier Hervas-MANIJAK DO KRAJA!!
Hervas Javi, manijak je pravi! Sta mu bi sa clanskom?MocMahale444 je napisao/la:Sta je s Sabljom? Sad ti ovaj Hervas haverjoker90 je napisao/la:Javier Hervas-MANIJAK DO KRAJA!!
Lapio je Avlijaner neki kazu.joker90 je napisao/la:Hervas Javi, manijak je pravi! Sta mu bi sa clanskom?MocMahale444 je napisao/la:Sta je s Sabljom? Sad ti ovaj Hervas haverjoker90 je napisao/la:Javier Hervas-MANIJAK DO KRAJA!!
Bas tako.Omark je napisao/la:Šta je reć samirre?
Uveo brat granicu koliko smiješ pisati?
High je napisao/la:Kerovi jači od plavo-bijele filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.