to je to otprilike, neki nivo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svi danas igraju lopte, pa onda za kone kaže niko kod njih lopte ne znajoker90 je napisao/la:Sto bi Zorica ili ti ga skautova mala rekla, mozda pobjedimo, aaaa mozda i izgubimo. Mozda budemo prvi, a mozda zavrsimo i peeeeti, ko zna. Cetkovic mozda bude pojacanje, a mozdaa bude los.
pusti tu priču, gol iz ofsajda, rukom itd.Majkl je napisao/la:pitic je napisao/la:Toliko dobar da će mnoge iritirati. A radovati ćemo se sigurno ako bude bodova, ali i kvalitetne igre.Majkl je napisao/la:
Hvala brate moj,nadamo se da cemo se zajedno radovati a bogami i napiti,napusiti itd.u subotu.
Ne mora sto se mene tice biti nekakve igre ,samo nek pobjedimo i nek bude iz ofsajda gol ako treba.
Bas!SiouxLukavac je napisao/la:Svi danas igraju lopte, pa onda za kone kaže niko kod njih lopte ne znajoker90 je napisao/la:Sto bi Zorica ili ti ga skautova mala rekla, mozda pobjedimo, aaaa mozda i izgubimo. Mozda budemo prvi, a mozda zavrsimo i peeeeti, ko zna. Cetkovic mozda bude pojacanje, a mozdaa bude los.
Izgleda da ce biti samo jedna vrsta sjevera, nisu drugacije napisali.Zip je napisao/la:Pa slavi, uzivaj, veseli se...
A koliko smo karti dobili? Nisu nista objavili da se nece moci uci sa ulaznicama za sjever namjenjen kospicarima?
Hoću ako Bog da samo da ostanemo ne poraženi u derbiju..Zip je napisao/la:Pa slavi, uzivaj, veseli se...
pusti tu priču, gol iz ofsajda, rukom itd.Majkl je napisao/la:pitic je napisao/la:Toliko dobar da će mnoge iritirati. A radovati ćemo se sigurno ako bude bodova, ali i kvalitetne igre.Majkl je napisao/la:
Hvala brate moj,nadamo se da cemo se zajedno radovati a bogami i napiti,napusiti itd.u subotu.
Ne mora sto se mene tice biti nekakve igre ,samo nek pobjedimo i nek bude iz ofsajda gol ako treba.
meni loš rad uprave nikad ne može oboriti osnovni kriterij jedne fudbalske utakmice....tj. da se na istoj natječu u fudbalu....Majkl je napisao/la:
Nek mi oobjedimo a boli me cuna kako, to jw najmanje vazno rezultat i bodovi su najbitnini.
Coromandel je napisao/la:nema broja, ali ima broj na bar kodu. taj broj, odnosno zadnja (dva, tri, cetiri...) broja su redni brojevi. reci jaranu da se ispravi.Lik je napisao/la:Nisam još uzeo godišnju, ali drug mi reče da nema brojeva na njima odnosno da se ne zna koliko ih je prodato. Jel može neko da potvrdi to ?
Jel to propust ili potez uprave ?
kod mene pise - Z201617085, sto znaci - zapad 2016/17, broj godisnje 085
R.I.P. Jasakeli1946 je napisao/la:Ako vec neko nije rekao...napustio nas je jedan bordo div sa istoka i otisao na bolji svijet...
Jasa Jasmine da ti dragi ALLAH da lijepi Dženet
Allah nek mu da lijepi Đenet vozdra naš Jasakeli1946 je napisao/la:Ako vec neko nije rekao...napustio nas je jedan bordo div sa istoka i otisao na bolji svijet...
Jasa Jasmine da ti dragi ALLAH da lijepi Dženet
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, iliyaa8, Jet2Holiday, Lavcina, mire971, Toxin i 70 gostiju.