FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2016, 15:26

je li ovo majkl napokon otkrio identtet? :D
to je to otprilike, neki nivo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2016, 15:26

joker90 je napisao/la:Sto bi Zorica ili ti ga skautova mala rekla, mozda pobjedimo, aaaa mozda i izgubimo. Mozda budemo prvi, a mozda zavrsimo i peeeeti, ko zna. Cetkovic mozda bude pojacanje, a mozdaa bude los.
Svi danas igraju lopte, pa onda za kone kaže niko kod njih lopte ne zna :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jul 2016, 15:27

Majkl je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Hvala brate moj,nadamo se da cemo se zajedno radovati a bogami i napiti,napusiti itd.u subotu.
Toliko dobar da će mnoge iritirati. A radovati ćemo se sigurno ako bude bodova, ali i kvalitetne igre.

Ne mora sto se mene tice biti nekakve igre ,samo nek pobjedimo i nek bude iz ofsajda gol ako treba.
pusti tu priču, gol iz ofsajda, rukom itd.
nek pobjedi bolji, ne sretniji, nema potrebe da ti pljuju u pobjedu, niti da oštetimo nekoga ili sudija da ošteti nekoga...
nekad je ovaj derbi bio praznik fudbala i treba da bude reklama fudbalu u BiH, hajde da nadigramo protivnika i pobjedimo fudbalom....
:thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2016, 15:30

SiouxLukavac je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sto bi Zorica ili ti ga skautova mala rekla, mozda pobjedimo, aaaa mozda i izgubimo. Mozda budemo prvi, a mozda zavrsimo i peeeeti, ko zna. Cetkovic mozda bude pojacanje, a mozdaa bude los.
Svi danas igraju lopte, pa onda za kone kaže niko kod njih lopte ne zna :mrgreen:
Bas! :lol: Fudbal je to sve, sto bi Zoricin mali rekao. Ovi igraci su svi bili najbolji u svojim klubovima, aaaaali kod nas mozda budu losi! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2016, 15:38

Sezona za tri dana, očekujem patnju, nerviranje i sikiranciju.

Moje mišljenje, koje ne mora biti tačno, samo moje viđenje. U sezonu ulazimo sa ekipom koja nije ništa jača nego prošle polusezone. Odbrana nam je katastrofa, ups, odbranu nemamo. Sreda je malo jača zbog Sarića, s obzirom da će Benko 99% otići, napad će biti lošiji, bez obzira što je Ahmetović dobar igrač.

Dovelo se finih igrača, ali i loših. Znam da je teško naći dobarog a slobodnog igrača al moglo se i bolje sa pojačanjima. Prije svega mislim da se mogla kvalitetnije pojačati odbrana, ovako nam ostaje opet da primamo golove u gotovo pa svim utakmicama jer nam je odbrana odron.

Kako god, moja podrška ekipi neće izostati a jedva čekam da se prolomi na derbiju "mi smo tu i yebemo vam.."

Odmah bi potpisao 2 boda u prva dva kola i odma počeo slaviti.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jul 2016, 15:45

Pa slavi, uzivaj, veseli se...

A koliko smo karti dobili? Nisu nista objavili da se nece moci uci sa ulaznicama za sjever namjenjen kospicarima?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2016, 15:47

Zip je napisao/la:Pa slavi, uzivaj, veseli se...

A koliko smo karti dobili? Nisu nista objavili da se nece moci uci sa ulaznicama za sjever namjenjen kospicarima?
Izgleda da ce biti samo jedna vrsta sjevera, nisu drugacije napisali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2016, 15:47

Zip je napisao/la:Pa slavi, uzivaj, veseli se...
Hoću ako Bog da samo da ostanemo ne poraženi u derbiju..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 jul 2016, 15:48

Bolje je kad ne euforisemo...mozda nesto i napravimo Zipe.Zadnji put kad smo dobili neki jaci tim bila je Sloboda u novembru prosle godine,a prije te te utakmice bila je atmosfera linča.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 jul 2016, 16:02

Majkl je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Hvala brate moj,nadamo se da cemo se zajedno radovati a bogami i napiti,napusiti itd.u subotu.
Toliko dobar da će mnoge iritirati. A radovati ćemo se sigurno ako bude bodova, ali i kvalitetne igre.

Ne mora sto se mene tice biti nekakve igre ,samo nek pobjedimo i nek bude iz ofsajda gol ako treba.
pusti tu priču, gol iz ofsajda, rukom itd.
nek pobjedi bolji, ne sretniji, nema potrebe da ti pljuju u pobjedu, niti da oštetimo nekoga ili sudija da ošteti nekoga...
nekad je ovaj derbi bio praznik fudbala i treba da bude reklama fudbalu u BiH, hajde da nadigramo protivnika i pobjedimo fudbalom....
:thumbup:[/quote]

Nek mi oobjedimo a boli me cuna kako, to jw najmanje vazno rezultat i bodovi su najbitnini.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jul 2016, 16:05

Majkl je napisao/la:

Nek mi oobjedimo a boli me cuna kako, to jw najmanje vazno rezultat i bodovi su najbitnini.
meni loš rad uprave nikad ne može oboriti osnovni kriterij jedne fudbalske utakmice....tj. da se na istoj natječu u fudbalu....

u suprotnom bih pratio UFC i slično....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2016, 16:06

Uzimamo tripletu! Liga, kup i Hasetov turnir(pod uslovom da nam uprava ne obruka ovaj put najvecu legendu tako sto posalje djecu na taj turnir da ih kantaju)! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 jul 2016, 16:10

Hvala adminstraciji sto u nikad goroj atmosferi gostujemo strumpfovima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 jul 2016, 16:17

Coromandel je napisao/la:
Lik je napisao/la:Nisam još uzeo godišnju, ali drug mi reče da nema brojeva na njima odnosno da se ne zna koliko ih je prodato. Jel može neko da potvrdi to ?
Jel to propust ili potez uprave ? :roll:
nema broja, ali ima broj na bar kodu. taj broj, odnosno zadnja (dva, tri, cetiri...) broja su redni brojevi. reci jaranu da se ispravi.

kod mene pise - Z201617085, sto znaci - zapad 2016/17, broj godisnje 085
:thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 20 jul 2016, 16:49

Ako vec neko nije rekao...napustio nas je jedan bordo div sa istoka i otisao na bolji svijet...
Jasa Jasmine da ti dragi ALLAH da lijepi Dženet
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2016, 16:49

Trbalo bi jednomo napraviti akciju, ali to je bas tesko, gotovo neizvodljivo. Da nas se organizuje 1000-1500 da kupimo karte inkognito, da dodjemo bez obiljezia dva sata ranije, da zauzmemo prva mjesta do naseg sektora i da svi zajedno skocimo kad krene utakmica :D

To je moguce uraditi samo u organizaciji HZ, ali oni sigurno ne bi isli na taj dio stadiona i na taj nacin.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 20 jul 2016, 17:23

keli1946 je napisao/la:Ako vec neko nije rekao...napustio nas je jedan bordo div sa istoka i otisao na bolji svijet...
R.I.P. Jasa :(
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jul 2016, 17:25

Eh kad bi se napravila kakva pjesma na tribinama kao ona sto je Benjamin pjevao kad smo titulu osvojili...
Kako bi grmiloo...

Imal neko kompletan text?

Vjerujem da je garant pobjede to sto nema ni E od euphorie :lol:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 jul 2016, 17:29

Dresovi u petak na press konferenciji?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jul 2016, 17:47

keli1946 je napisao/la:Ako vec neko nije rekao...napustio nas je jedan bordo div sa istoka i otisao na bolji svijet...
Allah nek mu da lijepi Đenet vozdra naš Jasa :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, ubipara i 111 gostiju.