Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Izvini drug ali @Seaman jedini ima pravo da ocjenjuje ko je dovoljno dobar a ko je patuljak.
Ali hvala na misljenju.
Ali hvala na misljenju.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gunner4 je napisao/la:@Seamane brate ne sprekamo svi tako dobro engleski plus ti eseji gdje nam je mrsko i na crnogorskom da citamo... Reci ti nama u par svojih rijeci da li momak valja cemu!
ma veliki talent,čak veći i od Cahilla u njegovim godinama,ali treba još pojesti žganaca kao i Chambers da postanu prave igračine, i zanimljivo da je za mladu englesku na turniru u Toulonu počeo kao zamjena Chambersu,a kasnije su igrali Holding i Chambers kao stoperski par i tu su englezi nakon 1994.osvojili taj turnir,za par godinama bi Chambers i Holding mogli biti strašan stoperski tandem,ali nama treba trenutno jedna klasa koja će odmah uskočiti u prvih 11 umjesto njemačke bukve i onog retardiranog ljepotana,da smežurani je imao muda mogao je već prošle sezone forsati chambersa kad je vidio da nema šanse za titulu,chambers je avion za ljepotana i bukvu,bolje da se istrpe njegove greške nego dva kiksera od kojih je jedan za penziju,a drugi je turbo udaren u glavu i nemože koncentraciju držati 30 minuta a da ne napravi neku grešku,ako se ne dovede neka klasa na stopera,a chambersa pošalje na posudbu nek se ubije vojaer

Arsene Wenger needs to bring new players to Arsenal soon to give the club a lift, Gunners legend David Seaman told talkSPORT.
The legendary glovesman said: “We still need a dominant centre-half. We’ll see what Granit [Xhaka]’s like in midfield, but ideally we need someone like Patrick Vieira. And a striker as well.
“He needs to buy someone to give the club a lift and give the fans a lift.
“Ideally a striker would be great, but either a centre-half or midfielder would do for me.”
The worry for Seaman is that Arsenal’s squad will be weaker than their rivals at the start of the campaign, if no one is signed before their opening Premier League game against Liverpool.

-
- Kontakt:
Da, da i David Seamen je vjerovatno ljubitelj visokih i jakih igraca kae vidjecemo za Xhaku ali mislim da nam treba neko kao Patrick Vieira e dejvide da ti znas za strucnjake sa ss.b akako bi opleli po tebi cuj treba ti neko kao Patrick Vieira a naka igracima sipac Xhaka nam dosao
A cuj dominant centre half pored ljepotana, njemackog nepokretnog jablana i wc kartona
A i naravno price o napadacu su smijesne pa Panjoud je bio najbolji napadac Eura zabio je Albaniji i Islandu
Chambers je izgubio dvije godine on je sada trebao biti nas startni stoper ali nije jer pod voajerom nikako nije mogao napredovati jer ga je zakucao za klupu umjesto da se istrpi Chambers i njegove greske forsirali su se panjevi Paulista i Mertesacker koji su takodjer pravili kardinalne greske cak i vise od Chambersa a nijedan od njih nije napredovao, svabo cak i nazaduje obzirom da je usao u godine.
Dobre su vijesti ako Koscielny odlazi naravno pod uslovom da se dovede Fonte npr.

Chambers je izgubio dvije godine on je sada trebao biti nas startni stoper ali nije jer pod voajerom nikako nije mogao napredovati jer ga je zakucao za klupu umjesto da se istrpi Chambers i njegove greske forsirali su se panjevi Paulista i Mertesacker koji su takodjer pravili kardinalne greske cak i vise od Chambersa a nijedan od njih nije napredovao, svabo cak i nazaduje obzirom da je usao u godine.
Dobre su vijesti ako Koscielny odlazi naravno pod uslovom da se dovede Fonte npr.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsene Wenger wants to sign Jason Denayer (below) and Matthias Ginter from Man City and Borussia Dortmund respectively, according to The Sun.
Može

A.F.C. Bournemouth!
Sanchez i Koss odoše u Bayern.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel ovo fakat gotovo? Ako jeste, gasi klub kljucaj temu!! Jos samo Najboljeg Cenera uze i sire familije da kome utalimo i to je sav kvalitet koji imamo. E da sa Cenerom i Ramiza da utalimo.topnik1 je napisao/la:Sanchez i Koss odoše u Bayern.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma sta ti je sefe ne ide niko iz arsenala
Zena tj agent Icardija trenutno u Londonu
Čeka ŽiruaAA23 je napisao/la:Zena tj agent Icardija trenutno u Londonu
A.F.C. Bournemouth!
Žika na odmorurambo16 je napisao/la:Čeka ŽiruaAA23 je napisao/la:Zena tj agent Icardija trenutno u Londonu

- Marsal
- Kontakt:
Joj Icardi, ne znam šta da kažem, nisam oduševljen i uopšte ne znam kakav je igrač ali eto pomalo je smiješno da pojedincima valja igrač koji je prošle godine u Serie A postigao 16 golova a nevalja igrač koji je zabio 36 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma daj Bože da ikoga više dovedemoMarsal je napisao/la:Joj Icardi, ne znam šta da kažem, nisam oduševljen i uopšte ne znam kakav je igrač ali eto pomalo je smiješno da pojedincima valja igrač koji je prošle godine u Serie A postigao 16 golova a nevalja igrač koji je zabio 36

- Marsal
- Kontakt:
Ma ne moramo ni dovest, sve da na ovu ekipu dodaš Messija, Benzemu i S.Ramosa Wenger ne bi znao osvojiti tu titulu. Prvo treba dovesti top pojačanje na menadžerskoj poziciji a za igrače je onda lako. Bit ću zadovoljan i ako nas niko ne napusti ovo ljeto. Top 4 mislim da imamo u svakom slučaju. Isto tako nadam se da je ovo zadnja sezona Arsenea Wengera u Arsenalu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni nešto svejedno 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Marsal je napisao/la:Joj Icardi, ne znam šta da kažem, nisam oduševljen i uopšte ne znam kakav je igrač ali eto pomalo je smiješno da pojedincima valja igrač koji je prošle godine u Serie A postigao 16 golova a nevalja igrač koji je zabio 36

Meeting in London between #Arsenal officials and Wanda Nara over Mauro #Icardi bid set to start in few minutes @calciomercatoit #Inter
3:33 PM - 20 Jul 2016
We're planning to offer Inter 50M Euros for Icardi.
**** is saying wage being offered is 130000 per week.

Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi
To levati sirotu Jennifer da pokrije aferu.AA23 je napisao/la:Žika na odmorurambo16 je napisao/la:Čeka ŽiruaAA23 je napisao/la:Zena tj agent Icardija trenutno u Londonu

PS: Sta je ovo voajer samo @Seamanove zelje ispunjava?!
Bilo kako bilo Icardi je slina od coeka i bas odvratno sto ga dovodimo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Seaman je napisao/la:

Upgrade samo po conversion rate-u.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: Upgrade samo po conversion rate-u.
Mancini je igrao turbo napadački s Interom

Zapitaš li se ti kad
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.