"Nebi ti punca"admirr je napisao/la:i govoriti u kameru ''ovo je ajfon''sasistika je napisao/la: Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
otiso krkan u ameriku i dosao nama pokazivati sta je ajfon
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
"Nebi ti punca"admirr je napisao/la:i govoriti u kameru ''ovo je ajfon''sasistika je napisao/la: Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
otiso krkan u ameriku i dosao nama pokazivati sta je ajfon
![]()
![]()
Kad se to stiže uslikat a oreš po vazdanRigoletto je napisao/la:argetaši na aparatima, argeta izgubila halal certifikat, strava u glavnom gradu
100% istina!amazon je napisao/la:HAHAHAHAHAHA
Ja pisao kad je dosao da je levat, ovdje me ubjedivali u suprotno. Sad kad je otisao ti isti s drugim nikovima pisu da je levat. Hahahah, kakvi ste vi levati, satro navijači.
Svaka cast majstore, jedini iskreni navijac zeljeznicara na svim forumima!!Memara je napisao/la:100% istina!amazon je napisao/la:HAHAHAHAHAHA
Ja pisao kad je dosao da je levat, ovdje me ubjedivali u suprotno. Sad kad je otisao ti isti s drugim nikovima pisu da je levat. Hahahah, kakvi ste vi levati, satro navijači.
sta cu orat, nakrali smo se u ratu, mi smo gospoda. U nas nema argete u frizideru, kroz neum samo prođemo kad u dubrovnik idemosasistika je napisao/la:Kad se to stiže uslikat a oreš po vazdanRigoletto je napisao/la:argetaši na aparatima, argeta izgubila halal certifikat, strava u glavnom gradu![]()
zar ih ima? zar nisu svi otisli sa ovog foruma?Heller je napisao/la:Koji je razlog odlaska Javiera, dje su insajderi?
High je napisao/la:Da li je stvarno istina da je njegove napao ker i da zbog tog ide iz Šehera? Zar je ker jači od Željine filozofije?![]()
[youtube][/youtube]
To me podsjeti na 31:55.
trebao si koji minaret jos staviti i mozda pokojeg kera i arapawobly92 je napisao/la:Morao sam
I čobane s turskim zastavamadobrinja1 je napisao/la:trebao si koji minaret jos staviti i mozda pokojeg kera i arapawobly92 je napisao/la:Morao sam
High je napisao/la:Da li je stvarno istina da je njegove napao ker i da zbog tog ide iz Šehera? Zar je ker jači od Željine filozofije?![]()
wobly92 je napisao/la:Morao sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.