FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
..i da ne bude ona nenavedena opcijaSiouxLukavac je napisao/la:
Dva boda u prva dva kola mislim da bi većina potpisala, sve više od toga - idealno ali da prođemo ne poraženi u prvom kolu.
Dvije pobjede - savršeno
Pobjeda i remi - idealno
Remi i pobjeda - odlično
Pobjeda i poraz - super
Dva remija - dobro, podnošljivo
Nadam se najboljem..

Neko reče da Benko i Dulja ostaju za derbi i da nakon istog idu ?!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Još tri dana do bordo-bijele kandžije!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako je istina, ne treba ih stavljati u ekipu. Nek igraju oni koji ce igrati ostatak sezone, jer oni ce se sigurno "cuvati" tj nece dati sve od sebeDerdiyok je napisao/la:..i da ne bude ona nenavedena opcijaSiouxLukavac je napisao/la:
Dva boda u prva dva kola mislim da bi većina potpisala, sve više od toga - idealno ali da prođemo ne poraženi u prvom kolu.
Dvije pobjede - savršeno
Pobjeda i remi - idealno
Remi i pobjeda - odlično
Pobjeda i poraz - super
Dva remija - dobro, podnošljivo
Nadam se najboljem..( kad se sjetim onog poraza od Zrinjskog na Koševu
)
Neko reče da Benko i Dulja ostaju za derbi i da nakon istog idu ?!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pozdrav bordo braći , a i sestrama .
Prvi put se javljam na ovom forumu pa necu puno palamuditi , da prostite .
Ja se samo nadam , odnosno vjerujem da one pripremne tekme nisu mjerilo , niti pokazatelj .
Vjerujem isto tako da su se igraći čuvali povreda , pa su i dueli bili mlaki , a i tanka trka . Šta je tu je , bit će nam malo jasnije nakon drugog kola .
Nadam se da će oni koji istrče na grbavici dati max , a da čemo mi svi da grmimo , glasno i fer .
Toliko od mene za sada
BORDO!!
Ja se samo nadam , odnosno vjerujem da one pripremne tekme nisu mjerilo , niti pokazatelj .
Vjerujem isto tako da su se igraći čuvali povreda , pa su i dueli bili mlaki , a i tanka trka . Šta je tu je , bit će nam malo jasnije nakon drugog kola .
Nadam se da će oni koji istrče na grbavici dati max , a da čemo mi svi da grmimo , glasno i fer .
Toliko od mene za sada

BORDO!!
bujrum, hoces li sta popitiDaDoNis je napisao/la:Pozdrav bordo braći , a i sestrama .
Toliko od mene za sada
BORDO!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ako Mihojević bude spremam dernucemo kone.
Dobro jutro Bordo braco,
Zna li iko kad ce karte biti pustene u prodaju?
JTZ
Zna li iko kad ce karte biti pustene u prodaju?
JTZ
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
- franklampard8
- Kontakt:
Pa nije Beckenbauer.amypitar je napisao/la:Ako Mihojević bude spremam dernucemo kone.
1946
Ne znam da li je ovo jos samo jedan od radova nekoga ko zeli napraviti ono sto mu se svidja ili je fakat izgled dresa, ali ovo meni izgleda fenomenalno.
Necu zaliti 150KM za ovakav dres.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
I meni se svidja al nista od ovog, momak na infu napravio.Evander je napisao/la:Ne znam da li je ovo jos samo jedan od radova nekoga ko zeli napraviti ono sto mu se svidja ili je fakat izgled dresa, ali ovo meni izgleda fenomenalno.
Ja ne znam kad to oni planiraju predstavit dresove.. Na dan utakmice mozda. Neko bi htio u novim dresovima ic na derbi... Pa nije baustel pa da ide tako sporo jbt.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Trebali bi biti predstavljeni na presici pred derbi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Ode Klaric, zasto se talenti odma pustaju?
A što me navukoste.
Pomislio sam da su ovo ti dresovi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima li dresova na snizenju? 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
@jurisicduska
Svaka cast za post. Napokon neko ko odvaja nakon tacke i zareza te korsiti velika i mala slova

Svaka cast za post. Napokon neko ko odvaja nakon tacke i zareza te korsiti velika i mala slova

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
@Duška, svaka čast
..
Sarajevo ako kojim slučajem upiše dvije pobjede u prva dva kola ili remi i pobjedu,to bi ušutkalo mnogobrojne Hurtićeve kritičare(pljuvače).. Njemu je samopouzdanje najpotrebnije tj. potrebnije nego nekom maloljetnom igraču koji prvi put nastupa za seniorski sastav.. Sad ili nikad

Sarajevo ako kojim slučajem upiše dvije pobjede u prva dva kola ili remi i pobjedu,to bi ušutkalo mnogobrojne Hurtićeve kritičare(pljuvače).. Njemu je samopouzdanje najpotrebnije tj. potrebnije nego nekom maloljetnom igraču koji prvi put nastupa za seniorski sastav.. Sad ili nikad

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Derbi za 3 dana halooooo 
Ma da mi u ekipi igra 11 Novakovica ja bi ocekivao pobjedu u derbiju! J3BEM TE zeljo!!!

Ma da mi u ekipi igra 11 Novakovica ja bi ocekivao pobjedu u derbiju! J3BEM TE zeljo!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisam još uzeo godišnju, ali drug mi reče da nema brojeva na njima odnosno da se ne zna koliko ih je prodato. Jel može neko da potvrdi to ?
Jel to propust ili potez uprave ?
Jel to propust ili potez uprave ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
maloprije sam bio u klubu. kazu da je okrugli vrat...bordo, bijela i siva boja dresova. da li ce stici do derbija, niko ne zna.Evander je napisao/la:Ne znam da li je ovo jos samo jedan od radova nekoga ko zeli napraviti ono sto mu se svidja ili je fakat izgled dresa, ali ovo meni izgleda fenomenalno.
prica se uklapa u tvoj post, a ti dresovi koje si postavio vrijede brate i ja necu zaliti koliko god da kostaju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, nedimmmm1337 i 13 gostiju.