HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jedva cekam nasu ligu 12 posranu , kad dojes da tolko volis fudbal da pored scega ostalog gledas nase barustine , istina sad ce ih manje bi , al ipak , kolki sam ja konjina , guzvam se za stremove da gčedam 10 solidnih igraca u ligi hahahahahahahahaha
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sretno i da prodjete dalje..
Ma **** ti sudije i favorite mrs majke mi sam se nerviro Zrinski da ima muda vise stisnut ih bolji su, o je konstantno problem sa Zrinskim Sirokim i ko god izadje , eto ispast od Maltanske ekipe , Legija meni nis nije pokazala a onaj penal se svira u kantonalnoj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ako uspijete odrzati formu, tj. ako vam se ne desi ono sto se nama poslije Evrope vidim vas kao glavnog favorita za titulu.
Vidi se da ste uigrani i igra vam je stvarno dobra.
Vidi se da ste uigrani i igra vam je stvarno dobra.
I mislim da na roster vama treba jos jedan napadac,Jasmin nije los igrac,ali nije ni savrsen da se ne lazemo,ekipa koja puca na titulu bi morali imati bar neku pristojnu zamjenu .Ko je tu jos u rosteru za vrh on i Bilbija koji nije igrao u napadu od mlade reprezentacije?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Iznenadila me je borbenost i kondicija igraca Zrinje, iako sam naravno Ultras i fan Zrinje, ovo sam morao iskoristiti... kad je kladara u pitanju onda nema emocija...

Jos jedan ovakav je prikacen...

Jos jedan ovakav je prikacen...

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zrinjskom gori napadac. Sa skupljim, kvalitetnijim napadacem ovo bi se proslo. Mesanovic ubija ekipu. Covjek je toliko neprecizan u odlaganju, trese se, ili je kratka ili iz ledja, to je za popizdit. Zrinjskom treba spica i pojacanje na lijevoj strani i ako se to rjesi opet ce biti favoriti za prvaka.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Dobri ste bili
-
Šteta...Pobijedili su zahvaljujući sucu i izmišljenom penalu, 'ko zna kako bi se stvari razvijale da poljaci nisu imali ovaj poklon...
Valjda ćemo dogodine imati lakšeg protivnika u LP...
Valjda ćemo dogodine imati lakšeg protivnika u LP...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Šteta, koliko smo dobri bili, a onda sudac i smiješni penal (dok za nas puno čišća situacija nije suđena u Mostaru).. Da je ostalo 0:0 ko zna šta bi bilo u drugom poluvremenu
.. Svejedno, svaka čast momcima na borbenosti, bilo je par njih što mora i može puno bolje.. Legija ništa posebno 2 gola iz 3 šanse.. Ništa, idemo se okrenut prema Radniku i krenuti u prvenstvo sa pobjedom

HŠKZ!
-
- Kontakt:
Mešanović je donar za ove naše lige ali za nešto više nam treba Nikolić
Malo su se dojmovi slegli, pa da napišem koju riječ...U globalu moramo biti zadovoljni sa prikazanim.Borili smo se kao lavovi protiv ekipe koja je prošle sezone razvalila jedan Celtic sa 6:1, i trebala igrati Ligu Prvaka.Ostao im je glavni kostur ekipe, Pazdan-Nikolić-Guillherme-Duda, a falio je Jedrzejczyk koji je bio na posudbi, ako se ne varam.Sudci su nas oštetili u obje utakmice, a ovaj penal je stvarno sramotan.Imali smo svojih prilika, nismo uspjeli zabiti, onaj golman je stvarno obranio nemoguće kod onog Petrakovog udarca glavom.Što se tiče igrača, nekoliko njih je stvarno pokazalo da su odlični i da mogu sigurno igrati u boljim klubovima.Istakao bi prije svega Tomića, Peku i Kataneca koji su maestralno odigrali obje utakmice, također Barić je bio odličan i pokazao se kao pravo pojačanje.Anto Radeljić je po ko zna koji put pokazao da je qurac od igrača i da ga treba nabiti nogom 2000 kilometara od Mostara.Čovjek je napravio nekoliko katastrofalnih grešaka za 45 minuta provedenih na terenu a ne smijem ni zamisliti šta bi uradio za 180 minuta.Uglavnom mislim da je za njega i PL BiH prevelik zalogaj i da nema mjesta ni na klupi.Todorović je zakazao u ovom dvomeču, ali je odigrao 2 solidne partije iako smo više očekivali od njega.Uglavnom, nismo se osramotili, dapače odigrali smo vrlo dobre 2 utakmice sa protivnikom svjetske klase i mislim da moramo biti zadovoljni, iako ostaje žal za nekim propuštenim šansama, pogotovo u Mostaru kada smo im morali zabiti gol u 2. poluvremenu....Sada se okrenuti PL, mislim da smo opet favoriti za osvajanje, obrana nam je beton opet.Jakovljević je odličan igrač, a duo Petrak-Tomić je naša najveća snaga ekipe trenutno.Još da ne zaboravim Mešanovića koji je bio izuzetno loš jučer, jednostavno ništa nije uradio ali ruku na srce pored Pazdana, sumnjam da je se iko nadao da će se naigrati.Graovac bi se trebao uskoro oporaviti, od Kouadia izgleda nema ništa, a valjalo bi malo baciti kojeg juniora u vatru, čak možda i u nedjelju....
I da ne zaboravim, Ultrasi...

I da ne zaboravim, Ultrasi...

Mara Anicic zabio oba gola za Astanu i odveo ih u trece pretkolo.Bravo Mara.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Luka Lučić, lijevi bočni.. Mogo bi nam biti pojačanje, prošao omladinsku školu Hajduka, inače dolazi iz Češke Banik Ostrave.. Sretno momčino

HŠKZ!
Luka je stigao prije 10-15 dana zajedno sa jos jednim Lukom.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Euro nastup nam je dao neke odgovore tko moze igrati na visokom nivou a tko ne!
Po meni..tko moze
Kozic solidan...
Jakovljevic odlican
Katanec maestralan
Baric defanzivno odlican
Tomic mudar i hrabar
Peko samo nastavi momcino
Petrak defanzivac odlican
Mesanovic nije do njega 1 protiv 5 ,sam igrao napad!
Tko definitivno nije za europski zrinjski!
Stojkic nije los al brate nikakve koristi od njega!
Radeljic neka se sam ispise,kriticno do bola!
Bilbija mekan igrac vise za klupe nego prvih11
Todorovic mekan kao i Bilbija nikakve koristi za europe!
Arezina psihicni bolesnik,ako su neke stvari istina poslao bi ga u NK cim!
Zeravica los lik nezna niti trcati!
Filipovic njega ne mogu definirati ali imam osjecaj da bi bolje odigrao od Todorovica ove dvije!
Po meni..tko moze
Kozic solidan...
Jakovljevic odlican
Katanec maestralan
Baric defanzivno odlican
Tomic mudar i hrabar
Peko samo nastavi momcino
Petrak defanzivac odlican
Mesanovic nije do njega 1 protiv 5 ,sam igrao napad!
Tko definitivno nije za europski zrinjski!
Stojkic nije los al brate nikakve koristi od njega!
Radeljic neka se sam ispise,kriticno do bola!
Bilbija mekan igrac vise za klupe nego prvih11
Todorovic mekan kao i Bilbija nikakve koristi za europe!
Arezina psihicni bolesnik,ako su neke stvari istina poslao bi ga u NK cim!
Zeravica los lik nezna niti trcati!
Filipovic njega ne mogu definirati ali imam osjecaj da bi bolje odigrao od Todorovica ove dvije!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
@hskz
Samo bi rekao za Peru da od njega ima koristi, ali više štete nažalost. Nekad u napadu odigra maestralnu akciju, ali džaba kad puše po njegovoj strani uvijek. Onaj iz Legije ga je izvozao samo tako. On je za PL idealan igrač jer je Zrinjski prejak defanzivno za sve klubove pa njegove defanzivne mane i česti izlasci prema naprijed ne koštaju Zrinjski, a opet u napadu dosta napravi.

Samo bi rekao za Peru da od njega ima koristi, ali više štete nažalost. Nekad u napadu odigra maestralnu akciju, ali džaba kad puše po njegovoj strani uvijek. Onaj iz Legije ga je izvozao samo tako. On je za PL idealan igrač jer je Zrinjski prejak defanzivno za sve klubove pa njegove defanzivne mane i česti izlasci prema naprijed ne koštaju Zrinjski, a opet u napadu dosta napravi.
-
Koliko para toliko muzike, kaže stara kafanska poslovica...
Mislim da smo Mi sa proračunom koji imamo, ili preciznije, sa novcem kojeg potrošimo u jednoj godini ( a to je nešto više od 2 mil. KM ) nažalost osuđeni i u buduće da nam glavno zadovoljstvo u Europi bude to " da se nismo obrukali " ili " da smo ostavili dobar dojam " ( samo što nogomet nije umjetničko klizanje pa da se računa i umjetnički dojam )...
Sigurno ćemo i ove sezone, sa igračkim kadrom kojeg imamo, u PLBiH biti, ako ne prvi onda barem, među prve tri momčadi prvenstva, izborit ćemo Europu i gledati reprizu ovogodišnjeg nastupa ili nastupa od prije dvije godine protiv Maribora i to je to...Tako blizu a tako daleko...
Uvijek će nam malo faliti ali će faliti...
A ono što nam fali jeste njegovo veličanstvo novac...
Novac kojim bi platili vrlo dobrog napadača, koji će od tri-četiri prigode koje stvoriš na utakmici ovakovog ranga utrpati barem dva komada u protivničku mrežu, koji će kada ima loptu u nogama kvalitetno poslužiti nekoga na krilu ili u vezi a ne je davati protivniku...
Novac kojim bi platio vrlo dobrog veznjaka ili kreatora koji će praviti razliku na terenu, da ne ovisiš o nekom mulcu kao sada, birajući utakmice koje bi igrao, kojemu je ispod časti igrati neku pripremnu utakmicu...
Novac kojim bi imao, recimo, kvalitetno ujednačene stopere, da se ne desi situacija u utakmici da nam odličnog stopera koji se ozljedi zamjeni čovjek koji jednostavno nema kvalitetu da bi igrao utakmicu na tako visokom nivou ( igraču ništa ne zamjeram, igrao je kako zna igrati, ne može bolje )...
Novac kojim bi bez problema platio čarter let Mostar-XY destinacija u Europi, i došli na bilo koje odredište za najviše dva do dva i pol sata a ne izgubiti cijeli dan u putu presjedajući dva-tri puta iz autobusa u avion ili iz aviona u avion ( i usput propustiti trening, dva ) ili kao prije, u nekim ranijim euro avanturama, izgubiti dva dana na vožnju autobusom...
Sa ovoliko melodija koliko imamo na raspolaganju ova Uprava je uradila odličan posao u PLBiH, bili smo dva puta prvaci u tri godine ali mislim da se ljestvica treba podići više i da trebaju, a i svi Mi koji volimo Zrinju, učiniti dodatan napor što se tiče priljeva finansijskih srestava u klub, da bi se ubuduće imali čemu nadati u Europi...
Ovako smo osuđeni na prijateljsko tapšanje po ramenu i ulogu simpatičnih loosera koji se nisu obrukali...
p.s. Počela je prodaja sezonskih ulaznica koje se mogu kupiti na stadionu ( gore na katu kod direktora marketinga )...
Pomozi najdražem klubu! Cijene nisu visoke, 50 KM za zapad i 20 KM za stajanje...
Mislim da smo Mi sa proračunom koji imamo, ili preciznije, sa novcem kojeg potrošimo u jednoj godini ( a to je nešto više od 2 mil. KM ) nažalost osuđeni i u buduće da nam glavno zadovoljstvo u Europi bude to " da se nismo obrukali " ili " da smo ostavili dobar dojam " ( samo što nogomet nije umjetničko klizanje pa da se računa i umjetnički dojam )...
Sigurno ćemo i ove sezone, sa igračkim kadrom kojeg imamo, u PLBiH biti, ako ne prvi onda barem, među prve tri momčadi prvenstva, izborit ćemo Europu i gledati reprizu ovogodišnjeg nastupa ili nastupa od prije dvije godine protiv Maribora i to je to...Tako blizu a tako daleko...
Uvijek će nam malo faliti ali će faliti...
A ono što nam fali jeste njegovo veličanstvo novac...
Novac kojim bi platili vrlo dobrog napadača, koji će od tri-četiri prigode koje stvoriš na utakmici ovakovog ranga utrpati barem dva komada u protivničku mrežu, koji će kada ima loptu u nogama kvalitetno poslužiti nekoga na krilu ili u vezi a ne je davati protivniku...
Novac kojim bi platio vrlo dobrog veznjaka ili kreatora koji će praviti razliku na terenu, da ne ovisiš o nekom mulcu kao sada, birajući utakmice koje bi igrao, kojemu je ispod časti igrati neku pripremnu utakmicu...
Novac kojim bi imao, recimo, kvalitetno ujednačene stopere, da se ne desi situacija u utakmici da nam odličnog stopera koji se ozljedi zamjeni čovjek koji jednostavno nema kvalitetu da bi igrao utakmicu na tako visokom nivou ( igraču ništa ne zamjeram, igrao je kako zna igrati, ne može bolje )...
Novac kojim bi bez problema platio čarter let Mostar-XY destinacija u Europi, i došli na bilo koje odredište za najviše dva do dva i pol sata a ne izgubiti cijeli dan u putu presjedajući dva-tri puta iz autobusa u avion ili iz aviona u avion ( i usput propustiti trening, dva ) ili kao prije, u nekim ranijim euro avanturama, izgubiti dva dana na vožnju autobusom...
Sa ovoliko melodija koliko imamo na raspolaganju ova Uprava je uradila odličan posao u PLBiH, bili smo dva puta prvaci u tri godine ali mislim da se ljestvica treba podići više i da trebaju, a i svi Mi koji volimo Zrinju, učiniti dodatan napor što se tiče priljeva finansijskih srestava u klub, da bi se ubuduće imali čemu nadati u Europi...
Ovako smo osuđeni na prijateljsko tapšanje po ramenu i ulogu simpatičnih loosera koji se nisu obrukali...
p.s. Počela je prodaja sezonskih ulaznica koje se mogu kupiti na stadionu ( gore na katu kod direktora marketinga )...
Pomozi najdražem klubu! Cijene nisu visoke, 50 KM za zapad i 20 KM za stajanje...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Vidim, pet od šest utakmica prvoga kola PLBiH će biti na TV-u, sve osim utakmice između prvaka države i osvajača kupa, svojevrsnog "Superkupa"... 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.