[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nema vece gluposti od psovanja svojim igracima. Igrac i ako je los u tom momentu treba podrsku, a ne psovke, jer sigurno nece biti bolji ako cuje kako mu se yebe majka, sestra, zena, kcerka...THEC je napisao/la:tanak je taj golman ako je zbog tih psovki odustao, sta bi nasi igraci ovdje rekli, na stadion se dolazi sa sto socnijim psovkama
majka kcerka sestra su ovdje 'normalne' psovke, postoje pojedinci koji se takmice u tome ko ce socniju uvredu smisliti, i zato sam ovo i rekao, mislim ne opravdavam to psovanje no taj golman onda ne bi ni dva kola u Bosni izdrzao, ovi nasi igraci trpe dosta toga iako su posjete mizerne eto u odnosu na Turke no ipak nije nimalo lahko igrati na ovim nasim livadamaultrasegamega je napisao/la:Nema vece gluposti od psovanja svojim igracima. Igrac i ako je los u tom momentu treba podrsku, a ne psovke, jer sigurno nece biti bolji ako cuje kako mu se yebe majka, sestra, zena, kcerka...THEC je napisao/la:tanak je taj golman ako je zbog tih psovki odustao, sta bi nasi igraci ovdje rekli, na stadion se dolazi sa sto socnijim psovkama
mislim da politiku sa sportom ne treba miješati, a što se tiče udara sve je to sam režirao Erdogan, nema Gulen veze s ovimIlProfessore je napisao/la:Da li je neko od vas pratio ova dešavanja u Turskoj, odnosno aktivnosti prvenstveno fudbalskih a zatim i ostalih organiziranih navijačkih skupina širom Turske. Kakav je stav kemalista bešiktaša, kakav su stav zauzele veće navijačke grupe? Na fb sam pratio neke oficijalne stranice GFB gdje su pozivali narod na podršku i borbu protiv udara, dok je konkretno Konyaspor svojim fb objavama stavio do znanja kakvu ideju njeguju i na čijoj su strani. Ugl jedno je jasno, a to je da sam se naježio i da sam ponosan na slogu Turaka u situaciji koju im serviraju zapadne sile sa gulenovim terorističkim sljedbenicima
Ispadaju na RujeviciSarajlija88 je napisao/la:Idemo Istanbul, da ga hoce Visca zabit...
Ne mora da znaci, mada Rijeka je imala jake sanse da zabije go, a i IB je ostecen, nije sviran ocit penal kada je rukom igrao igrac Rijeke u svom kazenom prostoru. Mislio sam da je Basaksehir malo jaci, da ce se raspucat, makar jedan go. Nemoj prerano donosit zakljucke, tako je i Sarajevo jednom s Besiktasom igralo 2:2 u Turskoj, na Koševu izgubilo 0:5.KingJamesMVP je napisao/la:Ispadaju na RujeviciSarajlija88 je napisao/la:Idemo Istanbul, da ga hoce Visca zabit...
dobro Sarajevo. Kad Turci na Rujevici vide divovski križSarajlija88 je napisao/la:Ne mora da znaci, mada Rijeka je imala jake sanse da zabije go, a i IB je ostecen, nije sviran ocit penal kada je rukom igrao igrac Rijeke u svom kazenom prostoru. Mislio sam da je Basaksehir malo jaci, da ce se raspucat, makar jedan go. Nemoj prerano donosit zakljucke, tako je i Sarajevo jednom s Besiktasom igralo 2:2 u Turskoj, na Koševu izgubilo 0:5.KingJamesMVP je napisao/la:Ispadaju na RujeviciSarajlija88 je napisao/la:Idemo Istanbul, da ga hoce Visca zabit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.