AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2016, 17:29

Ostajemo na debilu Niangu koji ce sigurno naci nacin da se opet skrsi s autom i sjebe sebe na par mjeseci (da zanemarim sto je preglup za profesionalnog sportasa) i Lapaduli iz druge lige koji iza sebe ima tek jednu sezonu vrijednu pomena i od kojeg ne znas sta ocekivati. A Seria i Seria B nebo i zemlja, neuporedive stvari, sve i da je 140 golova dao, to ne znaci da ce imati ikakav ucinak u Milanu.
Znaci, toliko glupo i neozbiljno sto cemo ostati samo na njima dvojici je da nemam komentara.

bacca sam zeli da ide, al' opet se ne mogu oteti utisku da bi ga se lako zadrzalo da su licno popricali i pokusali ga ubjediti da ostane :roll: al' problem je sto ocigledno nema nikakvog plana za buducnost pa zeli da se spasava dok moze :roll:

od ostalih vijesti nista vrijedno pomena, opet se ceka 5 do 12 za sklapanje ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jul 2016, 17:54

Niang može postati klasa jedino u bh premijer ligi, nabij u for i sprint pa sta bog da. Daj bože da grijesim.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 jul 2016, 17:58

Nešto se ušutilo za prodaju kluba, jel to Silvio još odugovlači ili su pregovori definitivno prekinuti?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 18 jul 2016, 18:09

Ma kakav Niang, on u Slobodi ne bi imao sigurno mjesto prvotimca.

Davno smo rekli da od prodaje nema ništa. Kakvi kinezi kakvi bakrači.
Forza Milan!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 18:44

E j3biga sad, ne znam zasto ste toliko protiv Nianga kad je proslu sezonu odlicno igrao do one povrede, a tada je i nasa igra ponovo krenula nadole. Ona asiatencija za Cercija mi se urezala u glavu. :)
Samo sto bi, mozda, trebao igrati blize golu i imati cvrstu ruku trenera, da se ne opusta, a vala i Montela je od nekih igraca ranije izvlacio maximum, mozda i Bertolacija malo dohaviza. Barem to ocekujem kako bismo ga mogli prodati makar za 10ak mil.
Zielinski je izgleda izvjestan kao pojacanje, vidicemo koliko moze. Ali sve je ovo pretanko, Boze dragi. Sreca pa mi je Sloboda jaka ove sezone, imat cu koga pratiti i potisnuti Milan u stranu do boljih dana, previse su me zivaca kostali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jul 2016, 19:42

The signing of the preliminary agreement with the Chinese won't take place this week but in the following one [Milan TV].
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2016, 19:45

Ma sta je igrao, nema ga nigdje, budalese se i onda se odnekud stvori dati zicer ili trgati loptu iz Baccinih ruku da uzme sutati penal. I on lafo neki igrac, dao zicer, bravo ljubi majka. Ma mrs u pizdu materinu. :roll:
najgore je to sto je onaj neotesani glupan i kreten koji pravi incidente na terenu i van njega, takve likove mrzim.

jah sad se odgodi do kraja jula :urnebes:

al' eto, receno je da ce kinezi zvanicno ucestvovati u merkatu od pocetka avgusta pa sta god to znacilo :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2016, 21:39

To znači da kineza nema, mislim ima njih u kini [emoji1]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jul 2016, 21:49

Hahahahahahahaha.
Joj komedije braco mila. Ovakvog kluba nema ni u mojoj drugoj kantonalnoj ligi,zupanija srednje bosne :D

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2016, 22:26

muxa je napisao/la:To znači da kineza nema, mislim ima njih u kini [emoji1]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
:-D :-D :-D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 jul 2016, 07:54

Sad se kao pregovara da kinezi kupe 100% dionica,da porodica Berlusconi totalno napusti Milan. 500 mil + 240 za dugove.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jul 2016, 09:20

Ja ba lovacke price se nastavljaju ovo jos nije bilo na meniju :kafa:

Krepat ma ne molat!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 jul 2016, 12:31

Nova sezona a stare navike,,,obecanja o stvaranju novog Milana, prodaja istog , dovodjenje skupih (kvalitetnih) igraca itd itd ...slusamo vec sigurno 5 godina ,,,,Sto je najgore od svega, jos ima onih koji na ovom forumu se loze da ce doci (su dosli) bolji dani za nas voljeni klub....NEVJEROVATNO :shock:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jul 2016, 13:00

Bolji dani ce doci samo kad dogodine, za 5 godina, 10 godina? Milan je isuvise jak da ga se moze samo tako upropastiti mada ovi sto su ga napravili jos vecim sad se svojski trude da ga uniste.

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jul 2016, 14:22

Kinezi zele 100% dionica Milana, da potpuno neutralisu porodicu Berlusconi.Ponuda je pola milijarde te otplata duga od preko 200M eura.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 19 jul 2016, 14:27

Romagnoli13 je napisao/la:Kinezi zele 100% dionica Milana, da potpuno neutralisu porodicu Berlusconi.Ponuda je pola milijarde te otplata duga od preko 200M eura.
To je malo para ako uzmes u obzir trofeje, Casa Milan, Milanello...da ga prodaje prije 3 godine dobio bi milijardu glat, al' dabudu dovesti klub u ovakvo stanje.
Najgore sto niko ne dolazi i kad odu na americku turneju opet ce biti kanta za nabijanje, kad se samo sjetim tekme protiv Citya pretprosle godine :-/

muamerc
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muamerc » 19 jul 2016, 14:33

meskalin je napisao/la:
Najgore sto niko ne dolazi i kad odu na americku turneju opet ce biti kanta za nabijanje, kad se samo sjetim tekme protiv Citya pretprosle godine :-/
Ne trebate se bojati turneje, to je nizeg ranga i od obicne prijateljske. Igrate sa Bayernom kome ce faliti 12 igraca, i to citava prva postava, Realu i Barsi isto tako ukoliko igrate sa njima. Problem je ako odigrate dobro pa to zavara sve kao sto je bio slucaj prosle godine, cini mi se.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2016, 15:03

kako bi bilo dobro da preuzmu citav milan i nogiraju galijanija usputno, ali mislim da taj film necemo gledati, nema sanse :mrgreen: mada bi bilo dobro zadrzati makar 10%, eto onako reda radi.

nije problem samo sramocenje na tim turnirima, meni je to prije svega prilika da se novi igraci uigraju jer su to jedine ozbiljne utakmice pred sezonu, a nasi nijedno jedino pojacanje vrijedno pomena nisu doveli. svake godine isto, gurnu igrace u vatru na pocetku sezone i dok se oni skupa sklope, vec prodje mjesec-dva i vec kaskas za evropskim mjestima gubljenjem bodova za koje se na kraju ispostavi da su nam mogli biti kljucni.

da su tu makar stoper i zielinski, puno bi znacilo i za njih i za milan.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jul 2016, 16:34

Hahaha moj Rope na sta smo spali da Boga molis da Zielinski iz Emoplia dodje ccc djeca nam se smiju moj rope11 :-D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2016, 18:22

e pa sudeci po danasnjim vijestima, sad je blizi napoliju nego nama, nevjerovatno :urnebes: a dobar je mali, bilo bi grehota ispustit ga iz ruku.

Sky reports that the money will arrive only after the final closing in September. For summer budged is around €20m.
o yebo te zivot, 20 miliona, idemo praviti sampionski tim :tokralju: pa ovo ni u 1950-oj ne bi bio dobar budzet.

a kreteni vec pola od toga potrosili na yebenog lapadulu :facepalm:

nisam nikad dvojio u to da ce klub prodati, ali bas se desava ono cega sam se najvise plasio na pocetku, da se nece uspjeti potpisati dokumenti prije septembra i da cemo ostati bez para za pojacanja :facepalm:
a ako hoce da urade nesto od ove sezone i zavrse iznad 10-og mjesta, treba grabiti rukama i nogama da dovedu bar dva dobra igraca na posudbu, pa da se poslije doplati kad se bude imalo para, inace neka im je bog na pomoci.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.