majde je napisao/la:Vi ste, bezbeli, mlađi ljudi. Ja bih volio vidjeti Hasana bar još jednom u reprezentaciji, no kazati da su neki, uključujući Sušića, slabi u odnosu na ono što je postigao Hasan.... mislim.... ne znam šta da vam kažem. Meni se Sušić nešto baš i ne sviđa kao trener ali to kako je pape igrao... to Hasan ne bi dostigao da igra još trideset godina. Ma to je bila poezija. Kako je Pape nekad igrao da ste vi to samo mogli vidjeti. U Francuskoj je bio bajram kad pape igra. Al haj nema veze.... pokušavam realno, mada mi je Hasan draži od Papeta mnogostruko.
Iskreno bi volio znati kakve veze ima kako je Susic igrao ,niti je igrao za BiH pa da smo ga dizali u nebesa ,jer nam je promovirao drzavu ,niti je bilo ko znao da je on iz BiH (sve zasluge su se pripisivali Jugoslaviji) ,tako da ga u tom dijelu price ne treba spominjati.
Najgolemije mi je kad cujem "najbolji igrac BiH svih vremena" ,hahaha ,koje BiH ,kad je nosio dres BiH ,kad smo navijali za njega (BiH navijaci) ,kad je komentator rekao Susic -Bosanski zmaj ,dragulj ,i tako to..smijesno.
Druga je stvar sto smo mi preuzeli sve njegove uspjehe ,i volimo da kazemo da je on nas ,mada ja ne mislim tako.
Za moj pojam ,broj jedan po promoviranju BiH fudbala IKAD ide Edinu Dzeki ,citav nogometni svijet je cuo za bosanskog dijamanta ,napadaca kojeg bi svaki klub na dunjaluku volio vidjeti u svojim redovima ,i to je to.
Najtrofejniji je naravno Hasan Salihamidzic ,u kojeg smo se kleli ,jer nismo imali boljeg ,a igrao je i poziciju koja nije bas toliko atraktivna pa mu je falilo i medijske paznje.
Sto se tice ljudske velicine i patriotske ,najvece zasluge bi ,po mom misljenju ,trebao imati Sergej Barbarez ,kapiten BH tima ,koji je svim srcem izgarao na terenu ,i prezentirao kako se voli ova drzava!!