FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hjoj kad mi neko uzme pametovat i govorit kako je veci navijac od nekog drugog i slicno...
Keli sine rani se sam, sad znam i ko pise iza tog nicka, steta sto si izabrao takvo ime, jer Keli je bio heroj, a ne obicni poltron i glumatalo.
Keli sine rani se sam, sad znam i ko pise iza tog nicka, steta sto si izabrao takvo ime, jer Keli je bio heroj, a ne obicni poltron i glumatalo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka fino si napucao cijene igracima
Benko je mogao i isti ostati, nema veze sto je ostario...al' haj' 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Mi što smo slabiji to smo skuplji 
Hajde više subota, zaželio sam se utakmica i nerviranja.

Hajde više subota, zaželio sam se utakmica i nerviranja.
Ko nam zlo mislio....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo ga slobodan http://www.transfermarkt.com/raul-meire ... eler/13168 sta cekate,uparite ga sa rustemom i da prekucamo ovo malo lige 
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
I dalje nema opreme...pa predstavljaju dres kao dres, ne broj i ime na dresu
Kao nisu se mogli dva dresa nastampati za ovo vremena 
Mislim da mogu, da bi cekali da derbi prodje (mozda to i urade)
Hahahahahaha Oni fakat izazivaju gadjenje 

Mislim da mogu, da bi cekali da derbi prodje (mozda to i urade)

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Koliko smo prodali godisnjih? Postoji li taj podatak?
Ili je tako mali da je zanemariv????
1.kolo za par dana...
1.kolo za par dana...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U potpis odmaHpitic je napisao/la:NATJEČITE SE U DOBRU.

- Evolution87
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:U potpis odmaHpitic je napisao/la:NATJEČITE SE U DOBRU.![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mizerna cifra.DenchiNL je napisao/la:Koliko smo prodali godisnjih? Postoji li taj podatak?
1.kolo za par dana...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I sve te godišnje kupio je @keli1946.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izgleda Benkp ne ide jos ,igra za derbi,prema posljednjim informacijama.VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Idem sutra na odmor u CRO tako da necu moc na derbi, hocel bit prenos gdje il se valja sa streamom hebavat?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prijenos samo na k.u.rava TV pardon Moja TV. Stream ti ne gine.bodi123 je napisao/la:Idem sutra na odmor u CRO tako da necu moc na derbi, hocel bit prenos gdje il se valja sa streamom hebavat?
SRETAN BROJ - 1725
nesto sto mi upade u oci gledajuci ove cijene na transfermarktu, mali veladzic duplo skuplji od husejinovica
Aoooo cuj protiv sigme bio ma ne mogu da vjerujem, ma sta kaaaazesss.Pantelija je napisao/la:pa pokisnuli gdje si ti bio kad sam ja protiv sigme kisnuo?
ili da te pitam gdje si ti bio kada sm ja uzeo slobodan dan da idem u Novi gledati kup utakmicu u novom? da nisi slucajno tu bio... ii sta sad ja veci navijac od tebe jer sam bio na nekoj utakmici na kojoj garantujem nisi bio?
UPRAVA NAPOLJE DINO ODLAZI!
OD sampionskog kluba raspustili su kadar i sve sto valja, nista znacajno nisu doveli a otislo je sve sto valja... price o stadionima, liadama, nedodjijama, da smo jaci od pratizana i da nam predstoji dosadna sezona u kojoj cemo prepisati do titule, do 7 komada konama i samo je pitanje razlike.... stigli smo do toga da se sloboda izivljava na nama, da nas kone dva puta samaraju, da zavrsimo 4. JEDVA
Stara školo izvinjavam se.
Kakav bolan ti, ti si jedino mozes forumom pohvaliti da si bio vise puta od mene internet huligancicu, pooojma ti nemas djecace maliii isfrustrirani
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
FACE, Bht nista znaci, pu djecu im hebem nesposobnu, mrtva mojaTV njima uzme prava koju nema 5% ljudi u BiHpitic je napisao/la:Prijenos samo na k.u.rava TV pardon Moja TV. Stream ti ne gine.bodi123 je napisao/la:Idem sutra na odmor u CRO tako da necu moc na derbi, hocel bit prenos gdje il se valja sa streamom hebavat?

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@keli se svim silama trudi da oponasa @molotovljeva
Na tome se zahvali zelenom Kakanjcu.bodi123 je napisao/la:FACE, Bht nista znaci, pu djecu im hebem nesposobnu, mrtva mojaTV njima uzme prava koju nema 5% ljudi u BiHpitic je napisao/la:Prijenos samo na k.u.rava TV pardon Moja TV. Stream ti ne gine.bodi123 je napisao/la:Idem sutra na odmor u CRO tako da necu moc na derbi, hocel bit prenos gdje il se valja sa streamom hebavat?
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bozovic10, Haksss, hzcf, Strosmajer i 59 gostiju.