Rigoletto je napisao/la:nije vam rečeno da se prvo morate kvalificirati?Virtu4l je napisao/la:Imaće kad Željo i Sarajevo budu igrali.

A mortem je samo normalan za razliku od vas ostalih

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rigoletto je napisao/la:nije vam rečeno da se prvo morate kvalificirati?Virtu4l je napisao/la:Imaće kad Željo i Sarajevo budu igrali.
to je toPrijedor je napisao/la:Danas 0:2 lagano
arelinho je napisao/la:Evo na Areni 4 stoji u cosku da ima prenos Legija - Zrinjski. Dobro je moze se gledati utakmica.![]()
Prosle sezone smo propustili historijsku sansu za grupe i mi i vi, place mi se kad skontam da bi bili nosioci u 2. pretkolu LP i eventualnim prolazom imali dvije mec lopte za grupnu fazu EL.Virtu4l je napisao/la:Imaće kad Željo i Sarajevo budu igrali.
Sta je keno, sto gluposti pricas? Dobio bjesnocu od onih silnih lutalica ili su lebdece cestice ucinile svoje?KenoRob je napisao/la:Sretno Zrinjskom ali samo na putu kuci
Rigoletto je napisao/la:Sta je keno, sto gluposti pricas? Dobio bjesnocu od onih silnih lutalica ili su lebdece cestice ucinile svoje?KenoRob je napisao/la:Sretno Zrinjskom ali samo na putu kuci
I ja razmisljam tako, malo je Mostarce uhvatila euforija pa nisu realniirfo je napisao/la:Valjda se nece zrinjski obrukat, poraz od jedan dva razlike i nogom se u guzicu udarat
Treba biti realan, legija je za sve nase glupove deset godina ispredtuzlak1987 je napisao/la:I ja razmisljam tako, malo je Mostarce uhvatila euforija pa nisu realniirfo je napisao/la:Valjda se nece zrinjski obrukat, poraz od jedan dva razlike i nogom se u guzicu udarat
Realnost je takva da je njima drago da su dobili neki nas timirfo je napisao/la:Treba biti realan, legija je za sve nase glupove deset godina ispredtuzlak1987 je napisao/la:I ja razmisljam tako, malo je Mostarce uhvatila euforija pa nisu realniirfo je napisao/la:Valjda se nece zrinjski obrukat, poraz od jedan dva razlike i nogom se u guzicu udarat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.