da je nasa korumpirana uprava normalna, nikad im nebi dali vise od 5% ulaznicaEvolution87 je napisao/la:izgleda da smo dobili samo 1670 karti![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Hajmo malo o utakmicu pustimo se administracije ima ko to već radi.
Vidi se da njihov trener pokusava zavarati nekom taktikom, to se moglo naslutiti prilikom prvog obracanja medijima.
Prvenstvo je dugo i mislim da cemo pogotovo mi igrati oprezno, ali ne mislim da ce utakmica biti losa. Koncentracija ce biti mozda i presudna u nekim momentima, fizicka sprema svakako i neki lucidan potez. Raspored nam ide na ruku prije nego njima mada je ovaj format prvenstva drugaciji gdje je favorit blaga rijec. Sve u svemu nama x prije nego njima, ocekujem dobru atmosferu. Paklenu Hordi sa sjevera.

Vidi se da njihov trener pokusava zavarati nekom taktikom, to se moglo naslutiti prilikom prvog obracanja medijima.
Prvenstvo je dugo i mislim da cemo pogotovo mi igrati oprezno, ali ne mislim da ce utakmica biti losa. Koncentracija ce biti mozda i presudna u nekim momentima, fizicka sprema svakako i neki lucidan potez. Raspored nam ide na ruku prije nego njima mada je ovaj format prvenstva drugaciji gdje je favorit blaga rijec. Sve u svemu nama x prije nego njima, ocekujem dobru atmosferu. Paklenu Hordi sa sjevera.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje si to vidio?Evolution87 je napisao/la:izgleda da smo dobili samo 1670 karti![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma njihov trener je zestoka prevara, ali na nasu zalost nije ni nas nista bolji. bod na iskopini bi bio velik ko kucabordospartanac je napisao/la:Hajmo malo o utakmicu pustimo se administracije ima ko to već radi.![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba isto kao fukarama i slicnim, dat samo jedan onaj sektor na jugu i ogradit zicom od dva metra .admirr je napisao/la:da je nasa korumpirana uprava normalna, nikad im nebi dali vise od 5% ulaznicaEvolution87 je napisao/la:izgleda da smo dobili samo 1670 karti![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
bas tako.. i cijene izjednaciti sa zapadomFrancescoTotti je napisao/la:Treba isto kao fukarama i slicnim, dat samo jedan onaj sektor na jugu i ogradit zicom od dva metra .admirr je napisao/la:da je nasa korumpirana uprava normalna, nikad im nebi dali vise od 5% ulaznicaEvolution87 je napisao/la:izgleda da smo dobili samo 1670 karti![]()
Bracika, blago tebi ako ne places bez stopera i Benke, jos ako Dulja ode.. Pifftenpenny je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Poštujem sve što si napisao, zanima me šta očekuješ ove sezone i dokle možemo dobaciti, realno? Pozdrav.tenpenny je napisao/la:Koji plač traje sedmicama na temi da ne povjerujes.Igracki kadar neuporedivo bolji nego prosle sezone cak i sa odlaskom Benke.Samo da nas jos niko ne napusti od vaznih igraca poput Dulje i Al Bekica.Problem jeste mozda malo odbrana pogotovo sad kad nas je snasla ova povreda Kove,ali dobro skrpit ce se to kako treba sigurno.Inace ne vidim nikakav razlog za toliki plac po temi kad u ekipi imamo dulju,saida,bekica,sarica,ahmetovica,balica,mihu itd.
Realno druze uz ostanak Dulje jedan trofej bi trebali uzeti i hocemo uvjeren sam jer imamo dobru ekipu.BTW Amorovski brat bezveze place gleda sve crno a i dosta ostalih valjda se raji nakupilo svasta prosle sezone.POZZ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Jbg.,drage im pareFrancescoTotti je napisao/la:Treba isto kao fukarama i slicnim, dat samo jedan onaj sektor na jugu i ogradit zicom od dva metra .admirr je napisao/la:da je nasa korumpirana uprava normalna, nikad im nebi dali vise od 5% ulaznicaEvolution87 je napisao/la:izgleda da smo dobili samo 1670 karti![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek im nabiju cijenu kartizagorski je napisao/la: Jbg.,drage im pare

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
1600 karata po 7km, sve preko toga 25km. pa nek se oni izmedju sebe dogovore ko ce koliko platitiFrancescoTotti je napisao/la:Nek im nabiju cijenu kartizagorski je napisao/la: Jbg.,drage im pare
Re: RE: Re: FK Sarajevo
NARAVNO.Evander je napisao/la:Kako jadan post nekoga ko nema nikakav argumet.keli1946 je napisao/la:Ja ce tebe citirati, cisto da neko normalan ne pomisli da mu se smijem [emoji38] [emoji38] [emoji38] eno ti talijana druga idi ga oralno zadovolji to ti je vrhunac u tvom zivotu malom bez znacajnom...FrancescoTotti je napisao/la:Koliko cinizma u tvom postu ima, tako da necu ni da te citiram. Ti znas da li neko "navija" ili ne navija...
Imao sam puno pravo biti nafuran! Jer skoro svaki dan sam na nekim portalima citao kako smo jaci od Partizana, kako ce se od Sarajeva napravit regionalna sila, kako se necemo vise ganjat po 'nedodjijama' po Bosni, u najmanju ruku kako ce od sarajeva napravit Jak i stabilan klub!
Gdje si ti bio tad pajdo? Nemoj da mi kakis sad tu! Branio si svoju 'administraciju' od kako si napravio acc, i sad meni pametuj jer se pozivam na sve ono sto su oni pricali! Ma idi ...
Bravo legendo, ti si pravi navijac!
Dok sam ja protiv olimpica kisnuo i smrzavo se na istoku toti, ti i ova vasa raja ste pravili sjelo na forumu iz svojih toplih domova...
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
pa pokisnuli gdje si ti bio kad sam ja protiv sigme kisnuo?
ili da te pitam gdje si ti bio kada sm ja uzeo slobodan dan da idem u Novi gledati kup utakmicu u novom? da nisi slucajno tu bio... ii sta sad ja veci navijac od tebe jer sam bio na nekoj utakmici na kojoj garantujem nisi bio?
UPRAVA NAPOLJE DINO ODLAZI!
OD sampionskog kluba raspustili su kadar i sve sto valja, nista znacajno nisu doveli a otislo je sve sto valja... price o stadionima, liadama, nedodjijama, da smo jaci od pratizana i da nam predstoji dosadna sezona u kojoj cemo prepisati do titule, do 7 komada konama i samo je pitanje razlike.... stigli smo do toga da se sloboda izivljava na nama, da nas kone dva puta samaraju, da zavrsimo 4. JEDVA
ili da te pitam gdje si ti bio kada sm ja uzeo slobodan dan da idem u Novi gledati kup utakmicu u novom? da nisi slucajno tu bio... ii sta sad ja veci navijac od tebe jer sam bio na nekoj utakmici na kojoj garantujem nisi bio?
UPRAVA NAPOLJE DINO ODLAZI!
OD sampionskog kluba raspustili su kadar i sve sto valja, nista znacajno nisu doveli a otislo je sve sto valja... price o stadionima, liadama, nedodjijama, da smo jaci od pratizana i da nam predstoji dosadna sezona u kojoj cemo prepisati do titule, do 7 komada konama i samo je pitanje razlike.... stigli smo do toga da se sloboda izivljava na nama, da nas kone dva puta samaraju, da zavrsimo 4. JEDVA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bespredmetno je raspravljati o moralnom i strucnom krahu ove uprave, koja gubi svaku bitku u koju udje pa i ovu za ulaznice na derbiju.
-
- Kontakt:
ostaju i benko i dulja za derbi
VVVBK
VVVBK
Komsije sredile stadion pred derbi 

- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mislis pripremile tesku artiljeriju....Evander je napisao/la:Komsije sredile stadion pred derbi
JTŽ
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Mržnja je ljudski osjećaj jake antipatije. Temelji se na svojstvu intenzivnih negativnih osjećaja, i općenito se smatra da je mržnja najjači oblik odbojnosti, prijezira i nenaklonosti. MRZIM ZELJEZNICAR
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kakve veze ima nasa uprava sad sa brojem i cijenama ulaznicama na drugim stadionima ???revolt je napisao/la:Bespredmetno je raspravljati o moralnom i strucnom krahu ove uprave, koja gubi svaku bitku u koju udje pa i ovu za ulaznice na derbiju.
Ima zato sto su nesposobni da dogovore veci kapacitet i zato sto ce biti velikodusni i dati im trecinu stadiona na jesenisko1807 je napisao/la:Kakve veze ima nasa uprava sad sa brojem i cijenama ulaznicama na drugim stadionima ???revolt je napisao/la:Bespredmetno je raspravljati o moralnom i strucnom krahu ove uprave, koja gubi svaku bitku u koju udje pa i ovu za ulaznice na derbiju.
Doduse kad malo skontam ide im na ruku da nas je manje, da se ne cuje "DINO ODLAZI UPRAVA NAPOLJE"!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Djulboni, NeSamSafetee i 21 gost.