Neznam sta ti je problem...imaš u Slobodi uzet svaki danMortus je napisao/la:jbg drug, prošle godine sam uzeo kod Mide 2 sezonske, a ove godine nisam pričitao ovu vijest što si okačio, već sam samo pratio komentare ovdje, pa je neko spominjao i Midu, a i za te povlaštene bilo je svakakvih pisanja, pa sam samo htio da provjerim iz prve ruke ako je neko već uzeo kako to ide.zlajci je napisao/la:Momci, meni je zaista zabavno nekada pročitati sve ove prijedloge jer očito da u virtuelnom svijetu stvari funkcioniraju lakše nego u stvarnosti.![]()
Nekad su bili tastatura huligani, sad su tastatura menadjeri![]()
Ne ide to tako lako momci kako ste vi zamislili u svojim glavama. Sami sebi nekad dosadimo, ali dobro je to sve. Po meni se nerviraju samo oni koji nemaju pojma o životu, ali i to će nadoći.
A na sve to još ljudi neće da čitaju.
Mortus, nemoj shvatiti ništa pogrešno, ali ti kao da si baš mortus iz svemira sada pao.![]()
Kakav Mido (da mi je samo znati kako do njega dođe), klupske prostorije.
Ako penzioneri znaju gdje se nešto nalazi onda mi zvuči nevjerovatno da neko tko je netu ne zna. Ne kontam.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ca-2016-17
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... od-16h-18h
Sad sam odlučio da uzmem kad imam lovu, pa se i raspitujem.
nadam se da će biti i do sljedeće domaće utakmice, ako ne uspijem ovaj vikend uzeti ili tokom sedmice, jer me neće biti narednih 20ak dana u TZ.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja ba lik radi do 18:00 respekt
Nego niko mi ne odgivori jel vazi ono besplatan ulaz za djecu ?vodim malca obeco sam mu pa da ne bude ciganluk na ulazu

Nego niko mi ne odgivori jel vazi ono besplatan ulaz za djecu ?vodim malca obeco sam mu pa da ne bude ciganluk na ulazu
Malo gledam raspored u prvih 8 kola gostujemo zrinjslom i sirokomm.i dolazi nam zeljo.ostalo ako se poklopi nije lose.zbacemo na cemu smo ako nista
-
- Kontakt:
Ko je nama generalni sponzor ?
kupljena sezonska br.249
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 19 jul 2016, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ako je 243. sezonska zadnja kupljena, onda smo negdje oko 12.500 KM zaradili za sad 

Treba uzet u obzir da i igrači dobiju po 10 ja mislim sezonskih da podijele, sad ne znam koji je redni broj tih sezonskih. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mene interesuje ko ima još na njegovoj poziciji nisam upratio da ste nekog doveli??DoeTz je napisao/la:Haj reci cemo Kostic ne igra radi forme ali sto Mehidic majkee ti Husrefeee ?
-
- Kontakt:
Drugi dan prodaje sezonskih karata ja sam kupio a broj je bio 330 Prvi rut sam koristio penzionersku povlasticu
wobly92 je napisao/la:Treba uzet u obzir da i igrači dobiju po 10 ja mislim sezonskih da podijele, sad ne znam koji je redni broj tih sezonskih.

DRŽAVA TUZLA!!
Haj jednu dvije, al deset komada, pa nismo mi BorusijaNjonjoVam je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Treba uzet u obzir da i igrači dobiju po 10 ja mislim sezonskih da podijele, sad ne znam koji je redni broj tih sezonskih.![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa imal razlike ta penzionerska ? Pisel gdje ime ili da je penzionerska , imal kakve elektronike na kartama ili su kao prosle sezone ??strujasamo je napisao/la:Drugi dan prodaje sezonskih karata ja sam kupio a broj je bio 330 Prvi rut sam koristio penzionersku povlasticu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije ni bitno toliko ali samo kažem ono što sam čuo od osobe koja je dobila od igrača sezonsku, i ovaj mu je tako rekao.NjonjoVam je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Treba uzet u obzir da i igrači dobiju po 10 ja mislim sezonskih da podijele, sad ne znam koji je redni broj tih sezonskih.![]()
![]()
![]()
@slobodaš pa neće moć momak od 20 godina doći sa penzionerskom ili RVI sezonskom, logično. A i biće oni elektronski čitači na ulazima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ima na prednjoj strani nekih 18 cifaraSlobodas je napisao/la:Pa imal razlike ta penzionerska ? Pisel gdje ime ili da je penzionerska , imal kakve elektronike na kartama ili su kao prosle sezone ??strujasamo je napisao/la:Drugi dan prodaje sezonskih karata ja sam kupio a broj je bio 330 Prvi rut sam koristio penzionersku povlasticu

-
- Kontakt:
Kritike urodile plodom, Secer i drustvo su ocistili sjever, samo ne znam sta su sa zapadom jer i njega treba pocistiti.
- Beduin
- Kontakt:
Nema fotografija objavljenih kao dokaz pa ne moraju ni cistiti Zapad, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
. .negdje je pisalo da djeca do 7 godina, besplatan ulaz . .Sariel je napisao/la:Ja ba lik radi do 18:00 respekt![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa s obzirom na njegove intelektualne sposobnosti vjerovatno čeka da mu neko j e b e mater na društvenim mrežama pa da konačno počne radit za ono za što je debelo placen... Mada čisto sumnjam da on zna uopšte sta su te famozne društvene mreže... Vjerovatno mu cerka prenese nešto....DIREKTOR JAVNE USTANOVEfukara1919 je napisao/la:Kritike urodile plodom, Secer i drustvo su ocistili sjever, samo ne znam sta su sa zapadom jer i njega treba pocistiti.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znali se vise jeli utaknica s Olimpikom u petak ili subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.