FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Jos jedna vijest. Na turneju u Americi nece ici nijedan igrac koji je igrao EP. Svabe, Coman i Sanches se vracaju 5.08, dok ce Lewa kao i Costa ostati u Minhenu. Jedini koji ce se pridruziti tom timu ce biti Vidal.
ja sam samo naveo kaop primjer ,sve ja to znam , ali nemoguce da ce ti svake sezone stopati na 3 ili 4 poz. gdje ces morati dovoditi rasnije ,bolje igracemuamerc je napisao/la:Sane jest dobar, ne znam ni kako ga dovesti a ni kako njemu i Comanu podijeliti minute i metre. KHR je na ovaj upit rekao da nije osoba koja zeli da izazove tranfser spekulacije (znaci ima nesto kao sto je i Saneov otac rekao).
Evo citam da nas je Eberl odbio, odbio poziciju sportskog direktora. Slijedeci kandidat je Reuter.
Mi imamo jos prioriteta osim krila, i to mnogo bitnijih, a rjesavanje istih nije bas jeftino. Nije to tako jednostavno kao sto mislis, nije ovo igrica. Milion stvari utice na transfere i transfer politiku uopce.Karlo je napisao/la: Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Dovodimo jako dobrog igraca ili dva, uskoro!!
Nisu se bez razloga rjesili 4 igraca..
Poboljast kvalitet i uzet sve trofeje ..
Nisu se bez razloga rjesili 4 igraca..
Poboljast kvalitet i uzet sve trofeje ..
-
- Kontakt:
U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30
Imamo super jake test utakmice na ovim pripremama ali mislim da do super kupa sa bxb necemo vidjeti kako ce tim izgledati
Sto se tice ekipe,ne znam zasto dizete paniku ,imamo super momcad koja ce pregaziti njemacku s pola snage a u lp biti medju glavnim konkurentima....
Do sad nas uprava nije razocarala,nece ni ovi put
Imamo super jake test utakmice na ovim pripremama ali mislim da do super kupa sa bxb necemo vidjeti kako ce tim izgledati
Sto se tice ekipe,ne znam zasto dizete paniku ,imamo super momcad koja ce pregaziti njemacku s pola snage a u lp biti medju glavnim konkurentima....
schickeria je napisao/la:U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30
Ispravka ne konkurent nego prvi favorit

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
-
- Kontakt:
Realno gledajuci imamo momcad ranga reala,barcelone i s njima smo u milimetar,protiv njih ne ulazimo kao favoriti .Konkurent bi jos mogao biti atletico sa svojim stilom nacinom igranja,juventus ako zadrzi bonuccia i pogbu je u milimetar s namaKarlo je napisao/la:schickeria je napisao/la:U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30
Ispravka ne konkurent nego prvi favorit![]()
![]()
Nemojmo biti preteciozni pa tvrditi da smo u europi favoriti kao u njemackoj
Treba Sanea klepiti dok ga nisu uzeli arapi, jest da je mlad al' ima kvalitet za FCB baš kao i Sanches te Coman.Treba misliti na budućnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Bolje Griezmann, dokazan,suhi kvalitet, idealan tip igraca Bayerna.
Sane,talenat al ko garantuje da ce opravdati svoj potencijal.
Cijena tu negdje, nista ispod 40-50 mil.
Sane,talenat al ko garantuje da ce opravdati svoj potencijal.
Cijena tu negdje, nista ispod 40-50 mil.
- BavaracZenica
- Kontakt:

FC Bayern !!!!!
Contrary to claims from his father, Bayern Munich are NOT actively pursuing a deal for Schalke wunderkind Leroy Sané, according to the reliable Süddeutsche Zeitung.
Nista idemo po grizcovjeka iz patetika.Moramo ili on ili azard
Nista idemo po grizcovjeka iz patetika.Moramo ili on ili azard
Dovesti Griezmana bi bila perverzija, iako bi bila poprilicna guzva u ofanzivnom redu, ali misljenja sam da Robbery vec zna koliko je h, i da se na njih ne moze racunati 100%. A na kraju sljedece sezone bi bas bili u ekstra poziciji, jedan ce vjerovatno put bogatasa, a drugi put bolnice i put klupe sve vise.
Jos Griezmana mozes ubaciti gdje hoces, uostalom kao i ovi svi nasi

Mia San Mia
mma ne bi gocinjo ode zameni njeg.mesto grizcovjek i mirna bazniaR32 je napisao/la:Dovesti Griezmana bi bila perverzija, iako bi bila poprilicna guzva u ofanzivnom redu, ali misljenja sam da Robbery vec zna koliko je h, i da se na njih ne moze racunati 100%. A na kraju sljedece sezone bi bas bili u ekstra poziciji, jedan ce vjerovatno put bogatasa, a drugi put bolnice i put klupe sve vise.

produzni kabal se vraca u ekipu za dve hefte samo da ga ponovo ne krene ko robena

zasto smo mu dali nick produzni kabal ne mogu se nikako sjetiti

Nego dje nam je amidza ,nema ga da nije forumski rahmetlija

TZ | Bayern will likely still be in the market for a centre back, a winger/offensive midfielder and a back-up striker
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
nek Hazarda dovedu i nemoraju vise nista dovestirfo je napisao/la:TZ | Bayern will likely still be in the market for a centre back, a winger/offensive midfielder and a back-up striker

ui nekog solidnjaka tamjenu za levija od polanda

Skeptican sam u vezi dolaska krila, pogotovo tipa Griezmann i sl., to su sanse ispod 1%, jer bi sa takvim pojacanjima presli troskove od 100 mil sto ne vjerujem da ce se desiti.
Mislim da se nece samo tako lahko Robbena rijesiti, i ne bi trebali. Vraca se pred septembar i vjerujem da ce dobiti jos jednu sansu. Takodje imamo Comana koji isto tako ceka svoju priliku. Ne treba zuriti pa da napravimo neku gresku koja bi nas mogla skupo kostati.
Mislim da se nece samo tako lahko Robbena rijesiti, i ne bi trebali. Vraca se pred septembar i vjerujem da ce dobiti jos jednu sansu. Takodje imamo Comana koji isto tako ceka svoju priliku. Ne treba zuriti pa da napravimo neku gresku koja bi nas mogla skupo kostati.
Ima nekog nedovršenog posla sa selefijama iz Minhena pa nema kad.Karlo je napisao/la:
Nego dje nam je amidza ,nema ga da nije forumski rahmetlija

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije tu negdje nego je Greizmnan duplo skuplji, klauzula je 100 mil, nedavno produžio do 2021.anelbavarac je napisao/la: Cijena tu negdje, nista ispod 40-50 mil.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Oko ovog momka svaki dan, bukvalno, nova spekulacija. Jedna kaze da City ima najvise sansi - daje najvise para, druga da Real nudi 30m + bonusi - samo sto nije gotovo, treca da Bayern placa klauzulu, cetvrta da on zeli u Barsu kao i Neymar, peta da ide u Inter, ali tek od zime...Manchester City, Barca, Real Madrid and Bayern are interested in Gabriel Jesus. Bayern are favourites to sign him for €24m. [Globo Esporte]
Ne treba se ovime pretjerano zanositi. Znaci, za momka niko nece da plati onoliko koliko se trazi vec se samo nabija cijena i pritisak na potencijalne kupce. Kad vide da niko do septembra ne daje te pare ima da ode kao halva i to za cvaju ili ne ode nikako.
Inace kod transfera, kad je puno timova u igri i kad se glasine sire kao u prici istina je daleko od toga. Najcesce se dva tima ili jedan bori za potpis nekog igraca. Sve ostalo je dizanje cijene i broja klikova na portalima.
sta da pisem kad je sve recenoKarlo je napisao/la:Nego dje nam je amidza ,nema ga da nije forumski rahmetlija

osluskujem ove traceve po medijima u nadi da ce uprava izvuci nekog kapitalca.
buduci da smo u plusu sto se tice transfera, realno je ocekivati malo ulaganje.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.