Bravo za sviju! Idemo napokon po taj iskorak
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma Ilhan je uvijek takav
Da li mi moze neko odgovoriti u kojoj diviziji mi nastupamu i za koju se borimo, nisam upratio...Hvala
Nastupamo u drugoj grupi evroafricke zone, a borimo se za prvu grupu iste zone. Ispred prve ima samo svjetska grupa tj.najbolja. Tako da mi igramo u trecoj grupi po jacinisodaacm je napisao/la:Da li mi moze neko odgovoriti u kojoj diviziji mi nastupamu i za koju se borimo, nisam upratio...Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako budemo pravi, možemo itekako i Litvance sredit i onda dalje...
Kad se igraju ti mečevi?
Kad se igraju ti mečevi?
Berankisa Damir može dobiti na sljaci a Mirza u dvorani.
Dubl bi trebali proći.
Dubl bi trebali proći.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U svakom slucaju dubl ce odluciti. Mada ja msm ako Rici bude igrao za litvi igrat ce se na brzoj podlozi.bhsport je napisao/la:Berankisa Damir može dobiti na sljaci a Mirza u dvorani.
Dubl bi trebali proći.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
16-18.9Molders je napisao/la:Ako budemo pravi, možemo itekako i Litvance sredit i onda dalje...
Kad se igraju ti mečevi?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Hvala!Unofficialpage je napisao/la:16-18.9Molders je napisao/la:Ako budemo pravi, možemo itekako i Litvance sredit i onda dalje...
Kad se igraju ti mečevi?
Odlican nastup nasih prije svega Damira i ocekivan rezultat. Pokazali smo kebabdzijama da smo doktori za njih u svim sportovima osim u ovim klupskim kolektivnim sto je i razumljivo. Drago mi je da je bas Damir doktorski odradio bez nepotrebnih gubljenja setova i pokazao razliku u kvalitetu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Damir sutra od 17 i 30 na centralnom, na Areni 2.
Organizatori u Gstaadu poštedili Mirzu i Istomina zbog DC-a
Organizatori u Gstaadu poštedili Mirzu i Istomina zbog DC-a
Lijep vikend u Bihaću, šteta što je vrijeme pokvarilo kompletan ugođaj. Odlični i Mirza i Tomo i Damir. Ako je Ilhan mogao u 100, može i Mirza definitivno, bolji je igrač od njega. Najimpresivniji udarac je Ilkelov forhend, lijepe razmjene FH-FH njega i Brkića u dublu. Poslije tog udarca definitivno Damirov bekend, dubina u razmjenama, kao i pri reternu impresivna. Paralela neuhvatljiva, Ritam koji je uhvatio protiv Ilhana od 1-3 u prvom setu do 6-3 6-0 je najbolje prikazani tenis komplet vikenda. Ilhan apsolutno ništa nije mogao, svaka Damirova loptica je išla na samu osnovnu liniju, retern, bekendi, kontre iz forhenda.
Publiku je najviše oduševio defanzivom, impresivno zaista šta je sve može da stigne u stanju stići na šljaci. Fizički je ojačao, noge pogotovo. Kretanje ga odvaja od ostalih učesnika ovog meča.
Bihać lagano položio ispit, ukoliko bude prilike igrat će se DC gore opet, sasvim sigurno
Publiku je najviše oduševio defanzivom, impresivno zaista šta je sve može da stigne u stanju stići na šljaci. Fizički je ojačao, noge pogotovo. Kretanje ga odvaja od ostalih učesnika ovog meča.
Bihać lagano položio ispit, ukoliko bude prilike igrat će se DC gore opet, sasvim sigurno
Da nece pasti snijeg u julu
@shminka rece da Mirza moze do TOP 100
Halali na sarkazmu, znam ja da ti njih volis i da navijas za njijh, ali si previse surov i realan
Pade Mirza pofino na ljestvici sad je 164 i tesko da ce moci sta u Svici, al imat ce popravni naredne sedmice u segoviji i to ocekujem neki bum rezultat, fakat je vrijeme za to. Damir ako bude onako leprsav kao u Bihacu, Nikolas ce imati dosta problema.
Sto se tice Bihaca ekstra je izgledalo preko tv-a, tako da ocekujem kada god ljeti budemo domacini da Bihac uzme to domacinstvo. Mada bi volio da se opet nekad igra u Tuzli jer bih tu imao priliku da gledam uzivo.
P.S sutra idem na termin tenisa, nikad do sada nisam uzeo reket u ruke zanima me jel tesko igrati??
Halali na sarkazmu, znam ja da ti njih volis i da navijas za njijh, ali si previse surov i realan
Pade Mirza pofino na ljestvici sad je 164 i tesko da ce moci sta u Svici, al imat ce popravni naredne sedmice u segoviji i to ocekujem neki bum rezultat, fakat je vrijeme za to. Damir ako bude onako leprsav kao u Bihacu, Nikolas ce imati dosta problema.
Sto se tice Bihaca ekstra je izgledalo preko tv-a, tako da ocekujem kada god ljeti budemo domacini da Bihac uzme to domacinstvo. Mada bi volio da se opet nekad igra u Tuzli jer bih tu imao priliku da gledam uzivo.
P.S sutra idem na termin tenisa, nikad do sada nisam uzeo reket u ruke zanima me jel tesko igrati??
Setkara ima odličan žrijeb za 1/2 finale
6:3 4:5 protiv Galovica trenutno
6:3 4:5 protiv Galovica trenutno
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
oldtown1990
- Kontakt:
Setkara u 2.kolu
Damir ako bude ko onaj iz Bihaća Almagro neće imati problema
Nisu to tri seta i nisu to Ilhan i Ilkel pa da imaš pravo na mlaku igru i varijacije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Morat će dosta bolje igrati protiv Almagra. Samo se nadati da Almagro neće biti na svom nivou, ako odigra onako kako zna mislim da Damir se neće puno tu šta pitat. Ali daleko je Nicolas od te forme.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma 50 50 mec. Almagro ako dodje na teren sa misli da igra tenis i odigra kako zna dobice ga jer je kvalitetniji igrac od Damira. Medjutim velika sansa postoji da ce doci onaj Almagro ala Fognini kojem se ne igra tenis u tom trenutku i onda Damir bi morao to iskoristiti i proci dalje. Tako da rekao bih da je na Almagrovom reketu ovaj mec, Damir se nece puno toga pitati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jest. Jako teško, zahtijeva dobru koordinaciju oka i ruke, osjećaj u prostoru, motoriku,...esprit24 je napisao/la:P.S sutra idem na termin tenisa, nikad do sada nisam uzeo reket u ruke zanima me jel tesko igrati??
Pomaže ako si trenirao nogomet, dosta nogometaša postanu jako brzo solidni rekreativci jako defanzivnog stila igre aka zidovi
Evo ti jedna dobra stranica za početnike u tenisu
http://www.ephemeralize.com/Index.html
Hocel biti negdje stream
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
AnelMid je napisao/la:Hocel biti negdje stream
Kao da pročitah ovdje sinoć da će biti na Areni 2 prenos al' ne znam opet
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.