FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E da cujem vase misljenje o ovome.Danas na prestavljanju Branislava Arsenijevića....Vlastimira Mijovića i Zijada Blekića ljube 3 puta Branislava Arsenijevića 

Mogli su sto se mene tice i u guzicu da se ljube ako ce ovaj dogodine odigrat kako valja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ko bi bosnji ugodio
nek se ljube direktno u cmar ako treba boli me briga samo nek on zna igrta lopte !

nek se ljube direktno u cmar ako treba boli me briga samo nek on zna igrta lopte !
Nacionalisti, samo oni...aleksandar_veliki je napisao/la:E svaka ti dala. Pa ko je to uocio, ja ne mogu da vjerujem.miky_hz je napisao/la:Mogli su sto se mene tice i u guzicu da se ljube ako ce ovaj dogodine odigrat kako valja
-
- Kontakt:
Mi nismo nacionalisticki klub poput SB u kojem samo moze hrvat da igra,momak se ljubi 3 puta i u cemu je to problem?
Znam da je offtopic al, ljudi kako mi noge smrde pa to je za nepovjerovat
,
Pocinje mi se svidjati situacija u nasem klubu, a pogotovo me ohrabruje ovaj intervju(vecina vas zna na sta mislim), pogotovo mi se svida sto covjek nece puno da obecava nego samo nesto iz prikrajka najavljuje, prema dosad videnom ceka nas veoma zanimljiv jesenji dio premijer lige sto se tice Sarajeva!!

Pocinje mi se svidjati situacija u nasem klubu, a pogotovo me ohrabruje ovaj intervju(vecina vas zna na sta mislim), pogotovo mi se svida sto covjek nece puno da obecava nego samo nesto iz prikrajka najavljuje, prema dosad videnom ceka nas veoma zanimljiv jesenji dio premijer lige sto se tice Sarajeva!!
na sjeveru uvijek spica
-
- Kontakt:
postavio sam oko 20 pitanja hahaha cekam samo da dodje novi limit pa da pogledamspica je napisao/la:Znam da je offtopic al, ljudi kako mi noge smrde pa to je za nepovjerovat,

E sto volim sto je rekao da ce im odma skresati plate,te ce zaradjivati onoliko koliko to i zasluze svojim rezultatima tj sto bolje igraju da ce ih obavezno i nagradjivati za to ,samim tim u startu ce utjecati i na psihu tih igraca jel i njima je vazno dali ce zaraditi lupam 100 maraka ili 1000...ovako do sada su imali fixno platu bez obzira pobjedio ili izgubio tako da ni oni nisu imali nekog dodatnog motiva da se da kazem momacki izbore za to
Inace vizija gospodina Blekica zasluzuje svaku pohvalu,ako i minimum od ovoga sprovede u djelo a pocetak kako je krenuo je nagovjestio da se ide pravim smjerom mislim da cemo doziviti mnogo lijepih trenutaka u narednom periodu,bez obzira toliko na rezultate i dali cemo u prvoj godini osvojiti titulu ali samo ocekujem da se radi profesionalno na svim poljima i uz to sve ce rezultati aBd doci dali prvu godinu dali ne ali bitno je da se pomaci kroz neki odredjeni period vide
Inace vizija gospodina Blekica zasluzuje svaku pohvalu,ako i minimum od ovoga sprovede u djelo a pocetak kako je krenuo je nagovjestio da se ide pravim smjerom mislim da cemo doziviti mnogo lijepih trenutaka u narednom periodu,bez obzira toliko na rezultate i dali cemo u prvoj godini osvojiti titulu ali samo ocekujem da se radi profesionalno na svim poljima i uz to sve ce rezultati aBd doci dali prvu godinu dali ne ali bitno je da se pomaci kroz neki odredjeni period vide
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerovatno smo svi vidjeli predstavljanje Arsinijevica ali ako neko slucajno nije vidio evo neka pogleda sa press konferencije....a ako neko ima neku novu ali provjerenu informaciju o sljedecem pojacanju neka napise par rijeci
Sta covjek prica pa ako bude od ovoga 50% istina sarajevo ce biti barcelona ko nije gledao nek uziva u ljepim rijecima nadam se ubrzo i djelima
Nek pogleda na ****.ba 

-
- Kontakt:
Blekic je gigant, najaca izjava nije niko nezamjenjljiv, tako da je automatski natjerao sviju da rade !
I ovaj dio sa premijama woow, a i hrsuz je, haj nek pisne neko ko je kriv za Muminovica i Rizvanovica samarcina ...TAkav nam i treba da ne oprasta propuste uprave !! Bog nas pogledao ! I za sudije
...
Fasciniran sam, jos ima vremena, ocekujem sezonu da valja ! Joj samo da je iscekati pojacanja ....
I ovaj dio sa premijama woow, a i hrsuz je, haj nek pisne neko ko je kriv za Muminovica i Rizvanovica samarcina ...TAkav nam i treba da ne oprasta propuste uprave !! Bog nas pogledao ! I za sudije

Fasciniran sam, jos ima vremena, ocekujem sezonu da valja ! Joj samo da je iscekati pojacanja ....
Ono sto govori za clanske itd..Mislim da ce dosta raje uzeti clanske sto je jako dobroHZ87STARIGRAD je napisao/la:Blekic je gigant, najaca izjava nije niko nezamjenjljiv, tako da je automatski natjerao sviju da rade !
I ovaj dio sa premijama woow, a i hrsuz je, haj nek pisne neko ko je kriv za Muminovica i Rizvanovica samarcina ...TAkav nam i treba da ne oprasta propuste uprave !! Bog nas pogledao ! I za sudije...

Gledam klip ovaj Arsenijevic izvodi aute bolje nego vecina igraca kornere
baca ove lopte iz auta ko onaj Delap iz Stoke Citya
direkt na peterac iz auta,i mnogo asistira protiv Alborga kad je Slavija dobila 3 gola 3 njegove asistencije

-
- Kontakt:
hahahahahamiky_hz je napisao/la:Mogli su sto se mene tice i u guzicu da se ljube ako ce ovaj dogodine odigrat kako valja

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
nije mi cilj da provociram,al pogledajte ovo i zadnje pitanje za vaseg predsjednika, frajer je zamuco i onda okrenu pricu na nidje veze temu, pravi je muljator,na cehri mu vidis
....
zelim vam sve najbolje,al s ovim tesko...
http://www.s o u r ce.ba/clanak/908559518473/pitajti/Sa%20D%C5%BEekom%20se%20nisam%20na%C5%A1ao%20u%20cijeni/?ref=najcitaniji

zelim vam sve najbolje,al s ovim tesko...
http://www.s o u r ce.ba/clanak/908559518473/pitajti/Sa%20D%C5%BEekom%20se%20nisam%20na%C5%A1ao%20u%20cijeni/?ref=najcitaniji
Por que ? Por que somos los mejores...
Muljatori danas najbolje prolaze
Ne mogu vjerovat da su se ove komšije usrale ovoliko, pa šta vam je ljudi, nećemo vas puno, jedno 15 bodova u minusu će te biti ! Imamo i mi srca, nisu svi kao CRonaldo ... haha ..

Ne mogu vjerovat da su se ove komšije usrale ovoliko, pa šta vam je ljudi, nećemo vas puno, jedno 15 bodova u minusu će te biti ! Imamo i mi srca, nisu svi kao CRonaldo ... haha ..

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
-
- Kontakt:
A moj burazere primjetih da više pričaju o Blekiću i Sarajevu, nego o ovim jevrejima sto ce ih razderati ! Kontaju nista od evrope, a još na to i Sarajevo ce ih devastirati !_BooS_ je napisao/la:Muljatori danas najbolje prolaze![]()
E vala sam ja primjetio da blekic ne zna dati izjavu da ne spomene Zelju.HZ87STARIGRAD je napisao/la:A moj burazere primjetih da više pričaju o Blekiću i Sarajevu, nego o ovim jevrejima sto ce ih razderati ! Kontaju nista od evrope, a još na to i Sarajevo ce ih devastirati !_BooS_ je napisao/la:Muljatori danas najbolje prolaze![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ovaj kaze vidi mu se da je muljator,koliko znam pricali su neki da je sandzaklija i da Blekic navija za Zelju,i covjek objasnio gdje je rodjen i ko je i sta je,da su svi njegovi odavde,i za koga navija sto znaci da je cilj samo neke lazi da se iznose polako vidjecemo sve,za 10 dana ce lik uraditi nego prosla uprava za 4 godine!
Svaka čast gospodinu Blekiću i ostatku uprave u kojoj su takođe eminentni ljudi..a naj bolji pokazatelj da je ova uprava beton je tolika medijska prašina i komentari navijača koji ne navijaju za Sarajevo..nije neka provokacija ali u svakoj rečenici drugih navijača se osjeća veliki strah od formiranja i izdizanja Sarajeva iznad ove lige
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, riki46 i 37 gostiju.