FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JTŽ
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka vezano za TM - Trifkovica prebaci u Focu na posudbu..i Mujakica na stopera 
i nadam se vise tom Nike, da vidimo taj dres vise

i nadam se vise tom Nike, da vidimo taj dres vise

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
MRZIM TE ZELJO!!!
Zgazit strumfove, a onda cemo gaziti ove nase lopove.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa i ti si strumfEvander je napisao/la:MRZIM TE ZELJO!!!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
0:3 glat. Podrška igračima i Hurtiću, a UPRAVA NAPOLJE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Je li to pitanje ili sta ?Zukanovic je napisao/la:Danas Nike ?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel' opet 2 milje u zdenka? Neko rece da bi mogli malo povecati prostor na sjeveru? Nadam se da nece biti belaja, posto je vecernja utakmica...
Ocekivanja su veelika - nasa 4231 vs Kosticeva 442-romb. Svako ima prednosti i nedostataka, ali posto niko nije za klasu ispred drugog, zelja i voljni moment bi mogli da presude pobjednika.
Znaci, MUDA pokazati i odigrati sto bolje, i iskupiti se za proslu sezonu. BEZMUDI nam ne trebaju !!!
Ocekivanja su veelika - nasa 4231 vs Kosticeva 442-romb. Svako ima prednosti i nedostataka, ali posto niko nije za klasu ispred drugog, zelja i voljni moment bi mogli da presude pobjednika.
Znaci, MUDA pokazati i odigrati sto bolje, i iskupiti se za proslu sezonu. BEZMUDI nam ne trebaju !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Kad je u pitanju derby nikad se ne zna nista a ovaj posebno nista ne znamo ni kvalitet,taktiku,formu nista ne znamo ,stvarno neam pojma kako ce izgledati. Imam neki osjecaj da bi moglo biti golova .jel potvrdjen termin od 20 h ja sam ocekivao neki od 18 h da ce biti ?
posto se ne zna ko je trenutno losiji, golova ce sigurno biti. nadam se vise u njihovoj mrezi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
0-0, odavno nije bilo 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zeljescar bolji na 9 od 11 pozicija. Nazalost mi tamo nemamo sta trazit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tako je druže @muhamedhulk,ne trebaju nam inaće bezmudni igrači a pogotovo u derbiju

Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 18 jul 2016, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ObrazloziBesic je napisao/la:Zeljescar bolji na 9 od 11 pozicija. Nazalost mi tamo nemamo sta trazit.

samo da se nasima sminke ne poyebe za vrijeme utakmice, i sve ce biti uredu
ma u ovom zeljkanu nema nijedan igrac koji zna igrati. oni ce ici na krkanluk kao u zadnja 2 derbija, tj polomice ove nase manekene ako im ne uzvrate istom mjerom. treba krenuti grubo od prve minute i ubiti boga u njima. samo tako mozemo ostati neporazeni

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Jel Benko otisao,ostaje,znali iko tacno. 

odma nakon zavrsetka utakmice protiv olimpica benko je rekao da zeli ici, i od tad trazi povoljnu ponudu. cim se nadje pravi musterija on ce otici.amypitar je napisao/la:Jel Benko otisao,ostaje,znali iko tacno.
i gdje god da ode treba mu pozeljeti srecu jer je bio nas najbolji igrac i najveci profesionalac od rata do danas
-
- Kontakt:
Falit ćeš majstore

admirr je napisao/la:odma nakon zavrsetka utakmice protiv olimpica benko je rekao da zeli ici, i od tad trazi povoljnu ponudu. cim se nadje pravi musterija on ce otici.amypitar je napisao/la:Jel Benko otisao,ostaje,znali iko tacno.
i gdje god da ode treba mu pozeljeti srecu jer je bio nas najbolji igrac i najveci profesionalac od rata do danas
Narvno da cu mu pozeljeti srecu,ali sve samo šekulacije.
Niko tacno nista ne zna.Hoce li bar na derbiju igrati.

To je tako u zadnjih nekoliko derbija al nema Skakića il Jakupovića itd da ne nabrajam dalje. Valjić je najbolji sudija u ligiadmirr je napisao/la:samo da se nasima sminke ne poyebe za vrijeme utakmice, i sve ce biti ureduma u ovom zeljkanu nema nijedan igrac koji zna igrati. oni ce ici na krkanluk kao u zadnja 2 derbija, tj polomice ove nase manekene ako im ne uzvrate istom mjerom. treba krenuti grubo od prve minute i ubiti boga u njima. samo tako mozemo ostati neporazeni

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Besic je napisao/la:Zeljescar bolji na 9 od 11 pozicija. Nazalost mi tamo nemamo sta trazit.

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 26 gostiju.