Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Vjerovatno cu promijenit hendi( sto bi rekla nasa dijaspora). Zasitio sam se Samsunga, pa pravo kontam Huawei P8. Mozda cu uzeti P9lite ako naletim na onaj sa 3GB Rama. Jel iko imao P8, kakav je hardversko-softverski, s obzirom da ce garant bit kod mene 2 godine.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Legao je J5. Napokon.
I to crni sreća, da je zlatni bio ranio bih se.
I to crni sreća, da je zlatni bio ranio bih se.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al kako petljaju ovi u telekomu to nisu istine. Otisao danas tamo, rekoh narucio sam telefon prosle sedmice, zena me zvala u petak kaze doce telefon iza nedelje, ime to i to. Kaze ona ok koji je telefon, Galaxy J5, nema jos doci ce valjda brzo. Kontam ok, **** mu mater valjda ce doc do petka. Krenuo kuci, bukvalno za 5 minuta zvoni telefon, zove me druga zena (ista kao prosle sedmice), kao e samo da vam javim dosao vam je telefon jutros, pa eto mozete otici u telekom preuzeti uredjaj. Kontam koga vi ovdje prcate. Vratim se tamo, na isti salter, zvala me sad zena ovo ono dosao telefon, kad ona jest jest dosao je... Reko pa sad sam bi rekli ste nije dosao, kad podje neke price prodavat. Fol doslo je za rezervisane, a bukvalno sam to specificno naglasio jos me pitala za ime i prezime
Msm ljubazna je zena stvarno, al ne znam sta jebu narod koji qurac.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brate nije muljanje nikakvo vec neznanje, milion puta sam se uvjeruo koliko ti za salterima (ne tehnicari) nemaju pojma o poslu kojeg rade, cak ne znaju ni osnovnu terminologiju... Al sta drugo i ocekivat kad ih je 90% tu upalo preko veze.Donnie Darko je napisao/la:Al kako petljaju ovi u telekomu to nisu istine. Otisao danas tamo, rekoh narucio sam telefon prosle sedmice, zena me zvala u petak kaze doce telefon iza nedelje, ime to i to. Kaze ona ok koji je telefon, Galaxy J5, nema jos doci ce valjda brzo. Kontam ok, **** mu mater valjda ce doc do petka. Krenuo kuci, bukvalno za 5 minuta zvoni telefon, zove me druga zena (ista kao prosle sedmice), kao e samo da vam javim dosao vam je telefon jutros, pa eto mozete otici u telekom preuzeti uredjaj. Kontam koga vi ovdje prcate. Vratim se tamo, na isti salter, zvala me sad zena ovo ono dosao telefon, kad ona jest jest dosao je... Reko pa sad sam bi rekli ste nije dosao, kad podje neke price prodavat. Fol doslo je za rezervisane, a bukvalno sam to specificno naglasio jos me pitala za ime i prezimeMsm ljubazna je zena stvarno, al ne znam sta jebu narod koji qurac.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dodju mobiteli i pise na listi koliko njih je naruceno. Ja dosao bez da sam narucio samo govorim imaj J5 ili K10. Govori covjek imam K10 samo, ja mu kazem eto taj. On pogleda spisak kaze imam dva slobodna od njih jedno 25 koliko ima na stanju i rijesim to za 5 minuta
Znaci samo treba pogledati papir. Mozda je ta zena nekom od kolega kontala ostaviti pa ti muljala ali kada je te nazvala druga zaebala je

Znaci samo treba pogledati papir. Mozda je ta zena nekom od kolega kontala ostaviti pa ti muljala ali kada je te nazvala druga zaebala je

Sage je napisao/la:Vjerovatno cu promijenit hendi( sto bi rekla nasa dijaspora). Zasitio sam se Samsunga, pa pravo kontam Huawei P8. Mozda cu uzeti P9lite ako naletim na onaj sa 3GB Rama. Jel iko imao P8, kakav je hardversko-softverski, s obzirom da ce garant bit kod mene 2 godine.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imas ovdje vise puta pisano o tim mobitelima, pretrazi malo. Dobri su svi, p8 fenomenalan, sta god izaberes neces pogrijesit.Sage je napisao/la:Sage je napisao/la:Vjerovatno cu promijenit hendi( sto bi rekla nasa dijaspora). Zasitio sam se Samsunga, pa pravo kontam Huawei P8. Mozda cu uzeti P9lite ako naletim na onaj sa 3GB Rama. Jel iko imao P8, kakav je hardversko-softverski, s obzirom da ce garant bit kod mene 2 godine.

Zna li neko kako da ovo rjesim? Probao sam rr na fabricke postavke mob ali ni to nije pomoglo
- red devil88
- Kontakt:
To se desavalo mojoj zeni i nosila dva puta u servis od Eroneta, fol poprave sedam dana poslije isto. Cini mi se da ce ti to pocet i sa cam tako je barem kod nje bilo na Huawei. Nakon dva pokusaja u servisu odem i uzmem joj Iphone tu bar znas da nema takog sranjaamartial je napisao/la:
Zna li neko kako da ovo rjesim? Probao sam rr na fabricke postavke mob ali ni to nije pomoglo
Glory Glory Man United !!! 

galaxy s3 neo ili huawei 4c
ili neki drugi za otprilike te pare
ili neki drugi za otprilike te pare
Ma za iphone se slazem u potpunosti, al eto ovo mi je rezervni telefon juce dobio pa reko da malo ispitamred devil88 je napisao/la:
To se desavalo mojoj zeni i nosila dva puta u servis od Eroneta, fol poprave sedam dana poslije isto. Cini mi se da ce ti to pocet i sa cam tako je barem kod nje bilo na Huawei. Nakon dva pokusaja u servisu odem i uzmem joj Iphone tu bar znas da nema takog sranja

- red devil88
- Kontakt:
Ako je rezevni onda ok , eto nama nisu mogli popravit nadam se da ce to potrjat takoamartial je napisao/la:Ma za iphone se slazem u potpunosti, al eto ovo mi je rezervni telefon juce dobio pa reko da malo ispitamred devil88 je napisao/la:
To se desavalo mojoj zeni i nosila dva puta u servis od Eroneta, fol poprave sedam dana poslije isto. Cini mi se da ce ti to pocet i sa cam tako je barem kod nje bilo na Huawei. Nakon dva pokusaja u servisu odem i uzmem joj Iphone tu bar znas da nema takog sranjaMaloprije sam na foru uspio uci na playstore i uradio neke updejte pa eto kao radi sad..
Glory Glory Man United !!! 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam koji ti je to telefon al ako je moguce upgradeovat sistem? ako nema automatskog updatea nadji nekog da ti roota na najnoviji moguci android koji podrzava tvoj mob.amartial je napisao/la:
Ne garantujem ti da ce ovo rijesit problem al vrijedi pokusat

Uzeo starom Lumiu 640 XL prije mjesec-dva u Hustelu. Nek dan, dok mu je bio u futroli, kucnuo ivicom od stol i poludio ekran. Nekakve linije se pojavile po njemu. Odnese čovjek kod njih, kažu oko 100 maraka popravak, sutra da dođe. Otišao dan poslije, likovi napravili i kažu ne treba ništa platiti.
Sve pohvale.

Sve pohvale.
4.10.2009.
Cekaj, je l' ono Hustel ima i u Tz, u robotu? Ili si ti kupio negdje drugo...koalem je napisao/la:Uzeo starom Lumiu 640 XL prije mjesec-dva u Hustelu. Nek dan, dok mu je bio u futroli, kucnuo ivicom od stol i poludio ekran. Nekakve linije se pojavile po njemu. Odnese čovjek kod njih, kažu oko 100 maraka popravak, sutra da dođe. Otišao dan poslije, likovi napravili i kažu ne treba ništa platiti.![]()
Sve pohvale.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogul se ikako ukloniti ovi retardirani default bookmarksi? Jbt nisu im dovoljna dva ili tri morali su ih milion stavit.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bezeveze, citam nesto na netu kad mi izbaci neko upozorenje, nesto u vezi skeniranja, nisam do kraja ni procitao... Puknem OK, kad je telefon poceo da zvizdi
I to onaj nairitantniji zvuk, kao alarm na osim starim satovima. Nista mu nisam mogao, dok ga nisam iskljucio. Sad je prestalo, ali me zanima...Sta bi moglo biti?

- AntoniooConte
- Kontakt:
Ma vjerovatno ona sranja od stranica sto iskaču te imaš yebene probleme sa mobitelom te updateuj ga i sl. Gluposti 

Vozdra 
Kupio sam polovan 6s i baterija mi traje jedno 4 sata (tako pise na settingsima) aktivnog koristenja sa upaljenim wirelesom, osvjetljenje na maksimumu i bez power saving modea.
Da li je to ok ili kod vas duze traje?

Kupio sam polovan 6s i baterija mi traje jedno 4 sata (tako pise na settingsima) aktivnog koristenja sa upaljenim wirelesom, osvjetljenje na maksimumu i bez power saving modea.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
jesi li probao press and hold i trebalo bi da se pojavi opcija delete/removeDonnie Darko je napisao/la:Mogul se ikako ukloniti ovi retardirani default bookmarksi? Jbt nisu im dovoljna dva ili tri morali su ih milion stavit.
bome nabij se nogom u guzicuKeenan.- je napisao/la:Vozdra

Sent from my E6653 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.