13tog skupstina krleza. Ili pukovnik ili pokojnik. Nije jos niko stigao. Sve ce se znat poslje nje. Treba se coA malo angazovat ovdje da udara po paci ove levate sa cobanskim ne argumentovanim upadimasolinas je napisao/la:Momci ne yebite ljudima temu alergican sam bilo cija da je tema,ljudi su nam napravili more tema od opcih diskusija do prepucavanja (imate je i na federalnom podforumu) pa frustracije tamo prosipajte.
Ribo jel stiglo koje pojacanje kakva je situacija sada kod vas.
8 kolo Sloga-Velez
Dobrodosli
Cocaine je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sprema Abd, sacekajmo ponedjeljak pa ćemo vidit sta ce se desiti, jer je tada skupštinanarodniheroj je napisao/la:Pozdrav za rođene
Sinoć načuh da se nešto sprema kod vas, ako je tačno samo pola od ovog sto sam čuo onda![]()
![]()
Ako može neko upuceniji da potvrdi ili demantuje ovu info.
Sretno i vidimo se do godine u PL
Ako se desi ono sto se najavljuje za ulazak novih ljudi u klub, za nas nema zime, i napast ce se pl. Najvažnije da se počne raditi transparetno i da se stvari stave na svoje mjestoemirzlaTu je napisao/la:Skupština je prolongirana, klub i dalje nema Upravu, budućnost je neizvjesna…, ali igrači i dalje treniraju. Za što, upitat će se mnogi.
Odgovor je uoči skorašnjeg starta kampanje u prvoj ligi FBiH ponudio jedan od trenera Avdo Kajaldžić, a oni nisu bili pozitivni…, obojeni optimizmom.
“Mi smo dobro radili s igračima koji su na raspolaganju, na fizičkoj pripremi i uigravanju. Međutim ovaj kadar ne zadovoljava ambicije kluba, to jednostavno nije kadar koji Velež treba i koji bi trebao krenuti u novu sezonu”, ocijenio je za Dnevni list Kalajdžić, jedan od četiri trenera koji rade s prvim timom.
“S ovim kadrom Velež nema što tražiti u ovoj ligi! Nema teorije da se Velež ove sezone vrati u Premijer ligu. Daj Bože da Velež ostane i u ovoj ligi s ovakvim stanjem kakvo je sad. Jer i ovo je ozbiljna liga i dosta ljudi nisu svjesni kako se u njoj igra i što se radi”, dodao je.
Za sve oni koji nisu shvatili da u Veležu uopće ne razmišljaju o ekspresnom povratku u Premijer ligu, Kalajdžić je to i javno obznanio…
“Najveća je neizvjesnost zbog Skupštine i pitanja tko će doći u klub, kakva će se uprava formirati jer, ukoliko dođe prava struktura ljudi, Velež se može nastaviti natjecati, ali o povratku nema teorije, to je stvarno daleko.”
Podsjećamo, izborna Skupština koja se trebala dogoditi u srijedu, prolongirana je za ponedjeljak.
Naletih na ovo,nadam se da nije istina!!!
Vidi buraz,kad trošiš tuđe pare može svašta da se desi,manje paziš hebi ga,ali bogami ovi svi unose svoje pare i gledat će gdje ide svaka marka i to je odmah druga priča!Motti je napisao/la:Samo da ovo dobro prodje, ima ovdje elemenata za uspjeh, cak i ova prica o sestogodisnjem mandatu mi fino djeluje. To znaci da cemo imat jasan projekat, ljude koji su spremni ovo provesti u djelo. E sad, upravo tu je najveci problem bio do sada, imali smo neke ideje koje uprava nije znala provesti u djelo.
Vjerujem da se svi nadamo najboljem, Velez je vise od kluba
Izašli sa skupštine oni koji su trebali biti izabrani u novi UO. Šta je bilo poslije ne znam.emirzlaTu je napisao/la:Imal info kakav sa skupstine,hocel se pokrenut sa mrtve tacke?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.