ne kontam sta je toliko smijesno pa da i meni pojasnis da se nasmijemDevilsAdvocate je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Opravdanja vise nema,trofej se mora uzeti.![]()
![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih bio zadovoljan i sa standardnim igranjem Evrope. Za trofej se nikad ne zna, mislim da cemo ga prije osvojiti kada to ne budemo ocekivali nego pod pritiskom ..
Sa ovim da je tvrdoglav se slažem, kada ga neki trener pročita i dere ga 60 minuta on ništa ne mijenja dzaba što je igrao nula, jednostavno nema alternative i dosta mi utakmica pada na pamet još od Sarajeva.Tuzlak04 je napisao/la:. . ove sezone ne očekujem lepršavu igru kao prošle sezone. Husref je pročitan a i malo tvrdoglaviji nego inače .. .
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cuj 10 KM sjever.
Ma da, koliko su kazni napravili prosle sezone, ni ne cudi me ova odluka.
Kako god, ko nema sezonske yeban je 
Ma da, koliko su kazni napravili prosle sezone, ni ne cudi me ova odluka.
Realno prosle godine i kad nas neko procita nemas sta puno mijenjati kad nam je klupa nikakva. Evo mu sad prejak roster i siroka klupa pa cemo vidjeti rezultate.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bokte treba mi cvaja samo da se pojavim na utakmici 
Sent from my HUAWEI SCL-L21 using Tapatalk
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Do skora ti je trebao cener da branitelja, radnički i goska gledaš....sve se plaća stari.... Opet kreće kuknjava a sezonske niko ne planira uzetibeka23 je napisao/la:Bokte treba mi cvaja samo da se pojavim na utakmici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- muhamed121
- Kontakt:
Ajd sto sjever al sto zapad onda 10NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cuj 10 KM sjever.
Ma da, koliko su kazni napravili prosle sezone, ni ne cudi me ova odluka.Kako god, ko nema sezonske yeban je
Uzmete člansku i petica sjever.
A i dalje stoji ono da bi se trebao naći neki kompromis za momke sa kantona, ne znam, može npr. da im Fukare podijele barem te članske il tako nešto...
A i dalje stoji ono da bi se trebao naći neki kompromis za momke sa kantona, ne znam, može npr. da im Fukare podijele barem te članske il tako nešto...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije problem 10 km sto je nego ide Brodolom dvije noci, pa Dino Merlin... valja sve ispostovati, za to cemo se snaci, a za Slobodu smo studenti, omladina bez posla, nema se para itd.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos kad smrad Dino napravi haos na Tusnju, opet ga ublehasi nece ocistiti 
Pusti brate igrace. To su cesto vece prostitutke nego same prostitutke. Trener koji da samo prst igracima, taj je brzo gotov. Husref je ters i tako je "nasadjen". To ima dobrih i losih strana.NjonjoVam je napisao/la:Dobar je trener,ali omražen u od strane igrača gdje god je bio!katarakta je napisao/la:Rijetko koji trener ne psuje igracima. Od pionirskih dana im se psuje, treba vec da su navikli na to. Husref drzi igrace na distanci, zato je i dobar trener
Eh kad bi sad mogli napraviti anketu vidjeli bi.Ima rezultat i to ga jedino drži-Nek zareda sa 3-4 loša rezultata neće biti dobro po njega.Jestel se kad zapitali čemu onako loša igra protiv Radnika u Bijeljini kad zakazu bukvalno svi igrači??Drina???Koja je slijedeća tekm????.
Ima znanje al da je pakas stoji!!Guro je hHaurdića,sad Mehidića a igrači ko damu!A Peru otjero koji ne da da mu psuje mater!!
Ostali šute al ga jebu na druge načine.Ne sviđa mi se ovo i volio bih da nisam u pravu.
Apeujem na Husrefa da postane normalan insan,pa poslije poraza kad gubimo titulu on kaze pa sta,nismo ispali iz lige??Vrijeđa to one koji imaju malo mozga.
Imamo sad dobru ekipu ali vjerujte atmosfera je ko muda unutar iste.sad je i sa Koletom zakuhao.zato je on sad u drugom planu.Nije forma u pitanju i ako se to ne riješi i Kole će otići,vjerujte!!
Niko, niko, samo Sloboda
Ne seri.Ethel je napisao/la:Nije problem 10 km sto je nego ide Brodolom dvije noci, pa Dino Merlin... valja sve ispostovati, za to cemo se snaci, a za Slobodu smo studenti, omladina bez posla, nema se para itd.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jutro drustvo.
Sezona godisnjih odmorilo se malo od bhpl. sto i nije lose za zdravlje hehe
Kakvi smo?jel sve ok imal kakvih tektonskih poremecaja?
Subic dolazi vidim op op opa..

Sezona godisnjih odmorilo se malo od bhpl. sto i nije lose za zdravlje hehe
Kakvi smo?jel sve ok imal kakvih tektonskih poremecaja?
Subic dolazi vidim op op opa..
Dino Pitar, to je taktičkiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos kad smrad Dino napravi haos na Tusnju, opet ga ublehasi nece ocistiti
Što se tiče Husrefa mislim da gubi kompas, kup i Evropa idu njemu na dušu, al tako isto idu i učestvovanja u istim. Ako se nastavi zajebavat treba dovest Dragana Jovića, najavio je povratak u najjaču ligu u univerzumu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ako zapjeva jel Sarajvo gdje je nekad bilo, treba dici parolu " I ove godine bez Europe "Heller je napisao/la:Dino Pitar, to je taktičkiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos kad smrad Dino napravi haos na Tusnju, opet ga ublehasi nece ocistiti![]()
![]()
![]()
Što se tiče Husrefa mislim da gubi kompas, kup i Evropa idu njemu na dušu, al tako isto idu i učestvovanja u istim. Ako se nastavi zajebavat treba dovest Dragana Jovića, najavio je povratak u najjaču ligu u univerzumu.
Treba dojavit bombuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako zapjeva jel Sarajvo gdje je nekad bilo, treba dici parolu " I ove godine bez Europe "Heller je napisao/la:Dino Pitar, to je taktičkiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos kad smrad Dino napravi haos na Tusnju, opet ga ublehasi nece ocistiti![]()
![]()
![]()
**** on Šećeru djecu za ovaj koncert.
Nullius in verba
Do kad se prodaju sezonske ?
Da li za ove penzionerske mogu uzet i ja za starog kad budem uzimao sebi, ili mora i on lično doći da uzme ?
I jel se obje kategorije mogu uzet kod Mide ?
Valjda nisam previše izbombardovao sa pitanjima
Da li za ove penzionerske mogu uzet i ja za starog kad budem uzimao sebi, ili mora i on lično doći da uzme ?
I jel se obje kategorije mogu uzet kod Mide ?
Valjda nisam previše izbombardovao sa pitanjima
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Vjeruj da se nasikiro...staragarda je napisao/la:mogu samo zamisli koliko se nasikirao...mora da je momentalno negdje na kafu otisaoemirzlaTu je napisao/la:"Legenda"Slobode je popio vatru za ono smece na sjeveru![]()
uz komentar,sta mi ovo rade pred izbore![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hoces reci da nije ili si se samo prepoznao u ovome?DoeTz je napisao/la:Ne seri.Ethel je napisao/la:Nije problem 10 km sto je nego ide Brodolom dvije noci, pa Dino Merlin... valja sve ispostovati, za to cemo se snaci, a za Slobodu smo studenti, omladina bez posla, nema se para itd.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.