Sve je to ista bagra, samo što su jedni malo moćniji od drugih i to je to.Heller je napisao/la:
In February 2016 the prosecuting attorney of Bologna started a lawsuit for money laundering against him.[8]
drugi sin
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: RE: Re: Chat
A znas li onu " Covjek biti ne mozes, ti si zena, budi losa slobodno... " [emoji38]rasavoje je napisao/la:Ili samo greska.
Ti nisi covjek ti si greska, tn tn tn.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
e moj pravoslavni burazeru, taj vec odavno hoda ovim svijetom. polako, cekaj dok cionisti sruse al-aksu i izgrade repliku solomonovog hrama, pa ces ga vidjeti na prijestolju.DANTES je napisao/la:ko da gledam, naši političari će biti jarani Antihristu hm možda neko od njih to i sam jeste.
niko ih nece dirati dok oni ne diraju druge. to je otprilike i alijina, r.a. poruka havaridzima njegovog vremena.Hendo je napisao/la:Bujrum.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- IlFantasista
- Kontakt:
Ne možeš, jer radiš dan-noć.Besic je napisao/la:Gdje je Annica,zašto ne mogu doći do njeIlFantasista je napisao/la: Gdje pravnica?![]()
![]()
Da je tamo negdje oktobar bili bi smo u Cinema Cityu ovako ne mogu razapinje me,drogirana trka za novcem ne daje vremena za ljubavne mukešteta što dan ne traje 36 sati.
PS: moj ti je savjet da izbjegavaš prvu gđicu foruma jer njen nebračni sindrom se lagano prenosi na tebe.
Samo radi, imat ćeš kad trošiti. Odvedi je u Pravu priču na Ilidžu.
Zašto misliš da mi se dešava ono što se njoj dešava?
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samo_lijevo
- Kontakt:
De salji da se edukujem.Heller je napisao/la:Trazio neku dodatnu literaturu i nadjem fin rad od lika, koji se preziva Gebls![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bili su, skoro 50 godtuzlak1987 je napisao/la:Najbolje bi bilo da BiH i Srbija budu clanovi istog bloka i nema kod nas ovdje problema.
Ali i bit ćemo opet u EU bloku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Plus, sansa da se sve otkrije skoro da i ne postoji. Kako se braniti ako te optuze za pokusaj drzavnog udara, a 90% javnosti hoce da se kazne krivci? Sve ce se ovo rijesiti interno, a Erdogan ce biti jaci nego ikada... Novi Ataturk. Gejm-set-mec.muamerc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imas teorije zavjere, znam da nisi pobornik istihSlevinKelevra je napisao/la:
Vecina vas zna da ja ne mogu teorija zavjere i slicnih sranja, ali ovo smrdi od glave do repa...I ja sam istrazivao, ne kazem da ima neka zavjera, ali mislim da nesto nedostaje u svemu ovome. Nesto nije uredu.
Oni koji su ovo organizovali, ti generali, su pametniji od nas svih ovdje i opet ovako organizovati i krenuti u drzavni, vojni udar bez podrske citave armije mi samo djeluje kao poziv u samoubistvo sto ne vjerujem da je bio cilj. Nesto ne stima.
Malo o nasim poteskocama....

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kae jedan komentar "šta očekivati od naroda koji je Torabiju vodu nosio" 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
I to iskljucivo bh2o
-
Sarajlija88
- Kontakt:
koji sam ja lik, igram Super Marija umjesto da spavam, moram na poso ujutro.
SlevinKelevra je napisao/la:Plus, sansa da se sve otkrije skoro da i ne postoji. Kako se braniti ako te optuze za pokusaj drzavnog udara, a 90% javnosti hoce da se kazne krivci? Sve ce se ovo rijesiti interno, a Erdogan ce biti jaci nego ikada... Novi Ataturk. Gejm-set-mec.muamerc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imas teorije zavjere, znam da nisi pobornik istihSlevinKelevra je napisao/la:
Vecina vas zna da ja ne mogu teorija zavjere i slicnih sranja, ali ovo smrdi od glave do repa...I ja sam istrazivao, ne kazem da ima neka zavjera, ali mislim da nesto nedostaje u svemu ovome. Nesto nije uredu.
Oni koji su ovo organizovali, ti generali, su pametniji od nas svih ovdje i opet ovako organizovati i krenuti u drzavni, vojni udar bez podrske citave armije mi samo djeluje kao poziv u samoubistvo sto ne vjerujem da je bio cilj. Nesto ne stima.
Malo o nasim poteskocama....
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Laka vam noc
Interesuje te mineralogija?samo_lijevo je napisao/la:De salji da se edukujem.Heller je napisao/la:Trazio neku dodatnu literaturu i nadjem fin rad od lika, koji se preziva Gebls![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako ustajes prije 7 budi i meneSarajlija88 je napisao/la:Laka vam noc
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sarajlija88
- Kontakt:
5:30, jel ti ranoDerdiyok je napisao/la:Ako ustajes prije 7 budi i meneSarajlija88 je napisao/la:Laka vam nocln
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
06:00 knapSarajlija88 je napisao/la:5:30, jel ti ranoDerdiyok je napisao/la:Ako ustajes prije 7 budi i meneSarajlija88 je napisao/la:Laka vam nocln
Nikad nisam na vrijeme legao kad sam prva smjena, plafon 2h odspavam. Bjezi, vakat je barem pokusati oci da se prevare [emoji38] Zzz
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- samo_lijevo
- Kontakt:
Šalji ako će pomoći da bolje shvatim "rad" tla.Heller je napisao/la:Interesuje te mineralogija?samo_lijevo je napisao/la:De salji da se edukujem.Heller je napisao/la:Trazio neku dodatnu literaturu i nadjem fin rad od lika, koji se preziva Gebls![]()
Upravo ovo čitam. Ovdje su pare
Joj maloprije se nana na sijelu hvali da je nevina...
Čuj Đenarisamo_lijevo je napisao/la:
Šalji ako će pomoći da bolje shvatim "rad" tla.
Upravo ovo čitam. Ovdje su pare, klizišta nikad dosta.
Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
Znaci nista od Gebelsa. Bolan ganjaj mehaniku tla, geotehniku.Heller je napisao/la:
Čuj Đenari![]()
![]()
![]()
mene interesuju najviše vulkani al pošto slaba vajda od tog, sljedeći pick je geofizika
Uvijek sam bio odbojan prema svemu sto ima veze sa zemljom. Kad sam vidio kakve su tu pare ebao sam sebi sve po spisku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 94 gosta.