FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da pratim samo ovaj forum kontao bi raspadamo se dok nam je na klupi Kim Jong Un, a nije ni počela sezona u koju ulazimo jači sa igračkim kadrom i opet se, akobogda, borimo za trofeje.
Ne branim čovjeka, kad pogriješi kritikujem ga i ja iako nisam kompetentan da to radim.
Koliko se Husref pljuvao, tačno na neki način i jedva čekam da ode samo da biste uvidjeli koliko je on bitan faktor u ovoj ekipi, i da vas vidim kako kukate za njim.
Niste ga štedjeli ni poslije ijednog kiksa, a zaboravljate svaku dobru stvar kojoj je on najviše kumovao. Žalite za igračima a ne vidite da ih je on upravo time i napravio, jer su prije Slobode bili anonimusi.
Samo tako nastavite.
Ne branim čovjeka, kad pogriješi kritikujem ga i ja iako nisam kompetentan da to radim.
Koliko se Husref pljuvao, tačno na neki način i jedva čekam da ode samo da biste uvidjeli koliko je on bitan faktor u ovoj ekipi, i da vas vidim kako kukate za njim.
Niste ga štedjeli ni poslije ijednog kiksa, a zaboravljate svaku dobru stvar kojoj je on najviše kumovao. Žalite za igračima a ne vidite da ih je on upravo time i napravio, jer su prije Slobode bili anonimusi.
Samo tako nastavite.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma davno sam ja napisao ovdje se samo negativa širi... Eto doći će Subić, sad kao ne treba ni Subić, imamo puno igrača na toj poziciji, a dok nije trebao doći bila je priča kako nisu spremni Lazevski i Fajić... Eto sad kad imamo sve top igrače...Husref ne valja, a da ga nije bilo ne bi ji među prvih 6 završili. Čuj smeta igračima što galami na njih, pa šta treba da im tepa kad ne rade dobro, a kad su dobri da im da bombonu... Nama onda trebaju kerovi, a ne igrači, nek se oni uozbilje nisu mogli zamislit boljeg trenera, možda bi im godio Smajil pa da igraju zuke s njimstrujasamo je napisao/la:Prvo poluvrijene utakmice sa Zvijezdom bio sam na istoku kod klupe i čuo sam sve Najviše je galamio na Damira citiram MOJ DAMIRE MOJ DAMIRE SUTRA KAD NE BUDEŠ IGRAO JA ČU BITI KRIV ŠTA JE SAD DAMIRE NEMA SUNCA SAD TI KIŠA SMETA KAD EFE PROĐE DAMIRE TI SI BEK JEL TI JA MORAM STALNO TO GOVORITISpominjo je krpiča ŠTA JE SMETA TI DUGA VOŽNJA Nisam čuo ni jednu pogrdnu psovku ali mora se galamiti na igrače jer on ko i mi sa tribina vidimo bolje nego igrači i mora im ukazivati na greške Rahmetli HUKA je znao i udariti igrača ako ne vjerujete pitate BUCU I SIČU koliko su puta dobili batina od Huke i još nešto ŠTO SE NISTE BUNILI KAD JE ČIRO **** MATERE IGRAČIMA MORA SE ZNATI KO JE ŠEF A KO IGRAČ I TRENER BEZ AUTORITETA JE DONJI A IGRAČI BI KOLO VODILI SAMO TI NJIH DERI HUSREFE

Zadnja izmjena: TzXHc, dana/u 17 jul 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
DOK GOD MUSEMIC GRMI NA NJIH,ODLICNO JE....KAD IM NE BUDE IMAO STA RECI,TAD SMO N A J E B A L I
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
NE SMIJE I NIJE LIJEPO IM PSOVAT MAJKU,JA BIH GA DERNO NOGOM ODMAHChinaglia je napisao/la:imas pravo da niko ne smije biti ispred interesa kluba, ali si totalno pobrkao stvariNjonjoVam je napisao/la:Nusko niko ne smije biti ispred interesa kluba pa ni Husref,al njego oćito boli kita za to!Otjera Ivetića pa stavlja Kostica na beka,nema logike ni 1 %
Husref Musemic je najbitniji za Slobodu, shodno tome, apsolutno niti jedan igrac koji nosi crveno-crni dres nije bitniji za Slobodu od njega, jer ako nemas dobrog trenera, dzaba ti dobra ekipa, a ako imas slabiju ekipu, dobar trener je moze ucinit' boljom, sto je Husref pokazao one polusezone kada je dosao, pa smo bili treci ili cetvrti po broju bodova!
sto se Pere tice, sam pao, sam se ubio, a sto se tice Kostica i lijevog beka, tu Husref nista nije kriv, jer nas je prvo izlevatio Tomic, pa na vrijeme nisu stigli papiri za Lazevskog i Fatica, a to su sve stvari na koje Husref ne moze uticat', tako da je bilo najlogicnije da tu poziciju pokrije Kostic, a da je trener Sadikovic ili Ciro, mozda bi lijevog beka igrao Mehidic (kod jednog od njih je igrao beka)
Husref njima smije psovat', smije biti strog, smije im dusu vadit' na treninzima, smije odlucit' da trening bude u pola noci, smije im radit' apsolutno sve sto pozeli u granicama dozvoljenog, a on i ne ide van toga! ko mu se suprostavi, siroko mu polje, da se radi o ne zna![]()
m ti kakvom igracu, jednostavno, trener jedne ekipe je bog, a igraci su obicni boziji smrtnici koji nemaju pravo glasa, kao u vojsci!
Husref je profesionalac i tako se ponasa, a igraci trebaju biti to isto..

Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 17 jul 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
. . ove sezone ne očekujem lepršavu igru kao prošle sezone. Husref je pročitan a i malo tvrdoglaviji nego inače .. .
Shvatite da Husref radi sa 20 i nesto mangupa i mora ih dovesti u red. Svi treneri psuju, ne znam sto nam smeta sto se psuje igracima. Odgovaraju nam sve stvari koje je Husref doveo u red ali ne odgovara nam sad metoda, e jbg. Ima dosta svojih bubica i s nekim stvarima se mozemo slagati ili ne, ali rezultate takodjer ima i malo je ruzno kritikovati ga a nije ni pocela sezona, a prosle dvije sezone je imao i vise od zacrtanog. Nije Husref tu da ga igraci vole i da lijepo pricaju o njemu nego da ostvari zacrtani cilj 
Zna koji je cilj ove sezone i ima igrace za to i rezultate cemo tek vidjeti

Zna koji je cilj ove sezone i ima igrace za to i rezultate cemo tek vidjeti

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 jul 2016, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Ni ja ne ocekujem, ocekujem 1 trofej nakon 97 godina teturanja po ex yu i BiH. Ove sezone nema opravdanja za neuspjeh, a ja cu neuspjehom smatrati sezonu bez ijednog trofeja. Dosao je vakat da postavljamo sebi visoke ciljeve i mijenjamo mentalitet.Tuzlak04 je napisao/la:. . ove sezone ne očekujem lepršavu igru kao prošle sezone. Husref je pročitan a i malo tvrdoglaviji nego inače .. .
Jedino da Azmir ne iznenadi sa nekom ponovnom historijskom sjednicom.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi nasi igraci su takvi da ako nisi cvrste ruke sigurno ces da dozivis lose rezultate.. Tako da cilj opravdava sredstvo..
Al' će da bude kukanja ako je takoemirzlaTu je napisao/la:Karte za sjever cenkas

Jel' i za zapad isto cenki?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Niko ovdje ne prosipa negativu, sve je super, u nedostatku bitnih informacija, samo raspravljamo o nacinu rada naseg sefa strucnog staba, sto je sasvim prirodno, kao sto je i prirodno da ima gresaka a i da su nam misljenja razlicit. Nisam ja nigdje procitao da neko zeli da ode Husref. Nemoj te izmisljati i nekog lazno optuzivati, kako bi vi ispali veci navijaci nego sto jeste.
Meni se licno ne svidja njegov temperament, sto ne znaci da sam ja upravu , niti da znam bolje od njega, niti to znaci da zelim da odem, niti neko spori njegov kvlaitete.. ..Moj stav je da on kao najodgovornija osoba za sve sto se desava u timu, ima pravo da izabere nacin i sistem rada, jer na kraju dana svi ce njega pitati za rezultat.
Ali ako otjeras igraca a pri tome ne napravis rezultat , meni nije logicno da krivimo tog igraca ili Ibrica sto nije zavrsio nekom igracu dozvolu.
Meni se licno ne svidja njegov temperament, sto ne znaci da sam ja upravu , niti da znam bolje od njega, niti to znaci da zelim da odem, niti neko spori njegov kvlaitete.. ..Moj stav je da on kao najodgovornija osoba za sve sto se desava u timu, ima pravo da izabere nacin i sistem rada, jer na kraju dana svi ce njega pitati za rezultat.
Ali ako otjeras igraca a pri tome ne napravis rezultat , meni nije logicno da krivimo tog igraca ili Ibrica sto nije zavrsio nekom igracu dozvolu.
Husref je procitan sto se tice PL i njegovog vodjenja Slobode.
Finale sa Radnikom treba da osvijesti i opameti.
Nesto bi trebao mijenjati da li formaciju ili nesto drugo,vidjecemo.
Licno mislim ukoliko ne bude medju prva tri na polusezoni da mu treba uruciti otkaz.
Igrace kao sto su Dzidic,Kostic,Ordagic,Karic,Zeba,Stjepanovic,Mehmedagic,Lazevski i Fatic nema svaka ekipa,ljudi su uzimali trofej i sa slabijom ekipom.
Jos ako mu dovedu Subica,neznam sta mu vise treba za trofej.
Mozda Ronaldinjo i Rivaldo....
Opravdanja vise nema,trofej se mora uzeti.
Nesto bi trebao mijenjati da li formaciju ili nesto drugo,vidjecemo.
Licno mislim ukoliko ne bude medju prva tri na polusezoni da mu treba uruciti otkaz.
Igrace kao sto su Dzidic,Kostic,Ordagic,Karic,Zeba,Stjepanovic,Mehmedagic,Lazevski i Fatic nema svaka ekipa,ljudi su uzimali trofej i sa slabijom ekipom.
Jos ako mu dovedu Subica,neznam sta mu vise treba za trofej.
Mozda Ronaldinjo i Rivaldo....
Opravdanja vise nema,trofej se mora uzeti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Jestwobly92 je napisao/la:Al' će da bude kukanja ako je takoemirzlaTu je napisao/la:Karte za sjever cenkas![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
"Legenda"Slobode je popio vatru za ono smece na sjeveru
uz komentar,sta mi ovo rade pred izbore

uz komentar,sta mi ovo rade pred izbore

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Bas me zanima na osnovu cega svake sezone dize cijene da nismo trofej prosle sezone uzeliemirzlaTu je napisao/la:Jestwobly92 je napisao/la:Al' će da bude kukanja ako je takoemirzlaTu je napisao/la:Karte za sjever cenkas![]()

Mozda nam stadion ispunjava uslove pa naplacuje komociju......ili sta. ...
Pretjeruju da valja pa da makar stave kao neku klasifikaciju cijena npr za Zrinju jednu a za Olimpic,Vitez,nizu cijenu.
Yebem i njih vise.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
kakvih ovdje neznalica ima i kakvih se gluposti moze procitat', ne znam da li je smijesno ili tuzno
Kako je pročitan? U 4 utakmice sa Radnikom, dvije je dobio u PL, u kupu jednu izgubio i jednu odigrao neriješeno. Nadigran u jednoj utakmici, a u 3 bio bolji protivnik. A znamo svi i u kakvom je stanju bila ekipa, limitirana i sagorjela faktički od gustog rasporeda, dok su oni 3 mjeseca odmarali igrače.Agamemnon je napisao/la:Husref je procitan sto se tice PL i njegovog vodjenja Slobode.
Nemoj da se na to vraćamo ba.

Za karte si u pravu, ali hajde barem će svi sad ići na zapad gdje će biti popunjen dobro. A može bit i da će velika većina uzeti članske pa s fukarama, pa će i njih bit u većem broju.

@emire hvala ti na informaciji.
- Beduin
- Kontakt:
Haha, u prevodu zaboli me kita odakle ali morate kupiti sezonsku inace vas nigdje nema.emirzlaTu je napisao/la:Jestwobly92 je napisao/la:Al' će da bude kukanja ako je takoemirzlaTu je napisao/la:Karte za sjever cenkas![]()
10KM za nezavrsenu i neuslovnu tribinu, i jos na Sjeveru, wahahahaha. Evropska Sloboda uz Evropske cijene i Biafra uslove, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mogu samo zamisli koliko se nasikirao...mora da je momentalno negdje na kafu otisaoemirzlaTu je napisao/la:"Legenda"Slobode je popio vatru za ono smece na sjeveru![]()
uz komentar,sta mi ovo rade pred izbore![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta je smijesnoDevilsAdvocate je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Opravdanja vise nema,trofej se mora uzeti.![]()
![]()
![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.