FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

barca_87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 17 jul 2016, 19:23

imam jedno pitanje jel ima jos dresova slobode u bilo kojem bingu u tz ? jel to rasprodato il??
m velicina mi treba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2016, 19:33

barca_87 je napisao/la:imam jedno pitanje jel ima jos dresova slobode u bilo kojem bingu u tz ? jel to rasprodato il??
m velicina mi treba
Ima u bingu na sjenjaku, jucer ja vidio, bilo je sigurno 10 komada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 17 jul 2016, 20:12

Eno jedan visi u velikom bingu na slatini

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 20:34

katarakta je napisao/la:Rijetko koji trener ne psuje igracima. Od pionirskih dana im se psuje, treba vec da su navikli na to :D. Husref drzi igrace na distanci, zato je i dobar trener ;)
Dobar je trener,ali omražen u od strane igrača gdje god je bio!
Eh kad bi sad mogli napraviti anketu vidjeli bi.Ima rezultat i to ga jedino drži-Nek zareda sa 3-4 loša rezultata neće biti dobro po njega.Jestel se kad zapitali čemu onako loša igra protiv Radnika u Bijeljini kad zakazu bukvalno svi igrači??Drina???Koja je slijedeća tekm????.
Ima znanje al da je pakas stoji!!Guro je hHaurdića,sad Mehidića a igrači ko damu!A Peru otjero koji ne da da mu psuje mater!!
Ostali šute al ga jebu na druge načine.Ne sviđa mi se ovo i volio bih da nisam u pravu.
Apeujem na Husrefa da postane normalan insan,pa poslije poraza kad gubimo titulu on kaze pa sta,nismo ispali iz lige??Vrijeđa to one koji imaju malo mozga.
Imamo sad dobru ekipu ali vjerujte atmosfera je ko muda unutar iste.sad je i sa Koletom zakuhao.zato je on sad u drugom planu.Nije forma u pitanju i ako se to ne riješi i Kole će otići,vjerujte!!
DRŽAVA TUZLA!!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 jul 2016, 20:42

NjonjoVam je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Rijetko koji trener ne psuje igracima. Od pionirskih dana im se psuje, treba vec da su navikli na to :D. Husref drzi igrace na distanci, zato je i dobar trener ;)
Eh kad bi sad mogli napraviti anketu vidjeli bi.Ima rezultat i to ga jedino drži-Nek zareda sa 3-4 loša rezultata neće biti dobro po njega.Jestel se kad zapitali čemu onako loša igra protiv Radnika u Bijeljini kad zakazu bukvalno svi igrači??Drina???Koja je slijedeća tekm????.
Ima znanje al da je pakas stoji!!Guro je hHaurdića,sad Mehidića a igrači ko damu!A Peru otjero koji ne da da mu psuje mater!!
Ostali šute al ga jebu na druge načine.Ne sviđa mi se ovo i volio bih da nisam u pravu.
Apeujem na Husrefa da postane normalan insan,pa poslije poraza kad gubimo titulu on kaze pa sta,nismo ispali iz lige??Vrijeđa to one koji imaju malo mozga.
Imamo sad dobru ekipu ali vjerujte atmosfera je ko muda unutar iste.sad je i sa Koletom zakuhao.zato je on sad u drugom planu.Nije forma u pitanju i ako se to ne riješi i Kole će otići,vjerujte!!
Nazalost to ima istine..
Kostic je ostao uz nagovor Perice.
Licno Kostic je rekao meni na tel da se bio pokupio ali da je Pero rekao da se nemjesa u njihov sukob i da gleda sebe.
Puno truda je ulozeno da Kostic potpise novi ugovor...nebude li svoju bahatost i Temperament potkrijepio rezultatima Husrefu su dani odbrojani.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 20:50

Kostic je ostao uz nagovor Perice.
Licno Kostic je rekao meni na tel da se bio pokupio ali da je Pero rekao da se nemjesa u njihov sukob i da gleda sebe.
Puno truda je ulozeno da Kostic potpise novi ugovor...nebude li svoju bahatost i Temperament potkrijepio rezultatima Husrefu su dani odbrojani.[/quote]

O tome govorim,Istina 100%
I nije samo Kostić u pitanju,sto je najgore.Al eto nadat se da Husref malo dođe sebi,ne bi valjola da svoju bahatost nastavi dalje!
DRŽAVA TUZLA!!

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 17 jul 2016, 21:10

Problem je sto kod nas igraci bi radije trenera koji ce im bit druga mati i ugadjat im , bolje sto je ovakav on je trener nije im otac pa da ga neko mora volit . Ne treba da ga vole treba da ga postuju i slusaju njegove upute jer on odgovara za cijelu ekipu na njemu je sva odgovornost za rezultate , pogledajte druge ekipe uvijek trener prvi fasuje kad nema rezultata on to sebi nece dopustit budite sigurni ;) A ovo sto se tice guranja mehidica su obicna nagadjanja mada ni ja ne volim mehidica tj. njegovu igru koja je na nivou bajramskog turnira , trebalo je i njeg u Slogu poslat to je njegov nivo 1 federalna ;)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 jul 2016, 21:19

NjonjoVam je napisao/la:
Prosle godine, mnoge stvari su se presutile, jer je uprava postavila nisko ljestvicu, a one je dosao u situaciju da se bori za trofej, presutili smo i utakmice u evropi, mada je bilo prostrora za neku kritiku, ali jacina protivnika i nekompletan sastav ocito su to bili dovoljni fakti da ponovo ostane postedjen odgovornosti.
Dok ove sezone je stvar drugacija, cilj je titula i tu nema vise prostora za greske. Dobio je dobre igrace i sad je sve do njega. Nadam se da je I on svjestan toga i da ce favorizovati igrace koji ginu za petokraku, a ne da se inati i da igraju "poslusni igraci" .
Ja mu od sveg srca zelim da odradi sezonu perfektno , na svim poljima.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 17 jul 2016, 21:32

Fazon je ne profesionalnosti igrača, čim im se postave jači treninzi žale se, a 60 minuta ne mogu izdržati i Husref je u tome rigorozan i kaže u lice sve i treba da se zna hijerarhija, Husref ima prgav jezik ali za psovanja matere nije tacno. Kostica je Husref lično želio i on sigurno zna zbog čega je ispao iz postave mada je mnogo kvalitetniji i po meni od Merzica. Ono što je Kostic uradio u Zenici ne bi prošlo ni kod jednog trenera, a kamoli Husrefa.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 jul 2016, 21:41

nusko je napisao/la:Fazon je ne profesionalnosti igrača, čim im se postave jači treninzi žale se, a 60 minuta ne mogu izdržati i Husref je u tome rigorozan i kaže u lice sve i treba da se zna hijerarhija, Husref ima prgav jezik ali za psovanja matere nije tacno. Kostica je Husref lično želio i on sigurno zna zbog čega je ispao iz postave mada je mnogo kvalitetniji i po meni od Merzica. Ono što je Kostic uradio u Zenici ne bi prošlo ni kod jednog trenera, a kamoli Husrefa.
Sta je uradio, osim sto je igrao lijevog beka, neko gore napisa da Kostic nije u formi , samo bih volio znati na osnovu cega je to zakljucio.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 17 jul 2016, 21:44

slana_krv je napisao/la:
nusko je napisao/la:Fazon je ne profesionalnosti igrača, čim im se postave jači treninzi žale se, a 60 minuta ne mogu izdržati i Husref je u tome rigorozan i kaže u lice sve i treba da se zna hijerarhija, Husref ima prgav jezik ali za psovanja matere nije tacno. Kostica je Husref lično želio i on sigurno zna zbog čega je ispao iz postave mada je mnogo kvalitetniji i po meni od Merzica. Ono što je Kostic uradio u Zenici ne bi prošlo ni kod jednog trenera, a kamoli Husrefa.
Sta je uradio, osim sto je igrao lijevog beka, neko gore napisa da Kostic nije u formi , samo bih volio znati na osnovu cega je to zakljucio.
Ako su bio a utakmici vidio si, svađao se cijelo drugo poluvrijeme sa klupom

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 21:49

Nusko niko ne smije biti ispred interesa kluba pa ni Husref,al njego oćito boli kita za to!Otjera Ivetića pa stavlja Kostica na beka,nema logike ni 1 %
DRŽAVA TUZLA!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 jul 2016, 21:53

Pirić
Efendić- Merzić, Kostić- Lazevski
Stjepanović, Ordagić
Zec- Karić- Veselinović
Krpić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 21:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pirić
Stjepanović, Ordagić
Zec- Karić- Veselinović
Krpić
Dzidić mjesto Merzića i to je to
DRŽAVA TUZLA!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 jul 2016, 21:56

Sezona nije ni pocela a mi bi vec otjerali Husrefa. Sve dok ima rezultate a on ih trenutno ima, ima i moju podrsku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 17 jul 2016, 22:09

Ma ne moze me niko ubijediti da je Merzic bolji od Kostića ,nije bolji ni od Harisa .... Protiv Širokog smo primili dva gola njegovom greškom, mislio sam da više nikad neće zaigrati a on u prvoj postavi....da su on i ostali bili dobri nebi Velez onako prošao prošle sezone....Merzic i Mehidic za mene najlosija dva igrača u ekipi....
Niko,niko samo Sloboda !!!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 jul 2016, 22:11

NjonjoVam je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pirić
Stjepanović, Ordagić
Zec- Karić- Veselinović
Krpić
Dzidić mjesto Merzića i to je to
Sjeb'o sam se :thumbup: ne znam ni ja sta mi bi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 jul 2016, 22:15

nusko je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Ako su bio a utakmici vidio si, svađao se cijelo drugo poluvrijeme sa klupom
Bio sam ali nisam primjetio, svakako ne podrzavam ni takvo ponasanje igraca.
Ali ono sto sam ja primjetio, doduse ono samo sto je na povrsini, a to je da Husref silom trazi postovanje, a to je nesto sto se mora zasluziti a nikako traziti. Mada daleko od toga da je on los trener, on je i dalje jedan od najbolji....Ali imam jednu pricu zbog koje ha njemu ne mogu da vjerujem 100%. Mozda se ti ne sjecas rahmetli Mustafe Hukica, ali ja sam prisustvovao jednom treningu i jednoj sceni koju nikad necu zaboraviti. 99 godine mi smo bili favoriti za titulu, i imali smo strasnu ekipu, kasnije smo odustali zbog veleza . Trening je vodio Secer dok Mustafe nije bilo i za to vrijeme na terenu teska zajebancija , malo trce malo se setaju, smiju i sve tako do momenta kad se pojavio rahmetli Hukic, istog trenutka nastala je tisina, samo se cula lopta, svi trce zalazu se, nevjerovatna scena tacno se moglo vidjeti koliko su ga postovali. Covjek je odradio trening sa 3-4 recenice a svakog igraca iz team generacije pitaj i svi ce ti reci da im je bio kao otac. Svi prepoznaju kad neko zna i kad ti neko zeli dobro, pa i ako mu opsuje ne uzme mu za zlo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2016, 22:17

NjonjoVam je napisao/la:Nusko niko ne smije biti ispred interesa kluba pa ni Husref,al njego oćito boli kita za to!Otjera Ivetića pa stavlja Kostica na beka,nema logike ni 1 %
imas pravo da niko ne smije biti ispred interesa kluba, ali si totalno pobrkao stvari

Husref Musemic je najbitniji za Slobodu, shodno tome, apsolutno niti jedan igrac koji nosi crveno-crni dres nije bitniji za Slobodu od njega, jer ako nemas dobrog trenera, dzaba ti dobra ekipa, a ako imas slabiju ekipu, dobar trener je moze ucinit' boljom, sto je Husref pokazao one polusezone kada je dosao, pa smo bili treci ili cetvrti po broju bodova!

sto se Pere tice, sam pao, sam se ubio, a sto se tice Kostica i lijevog beka, tu Husref nista nije kriv, jer nas je prvo izlevatio Tomic, pa na vrijeme nisu stigli papiri za Lazevskog i Fatica, a to su sve stvari na koje Husref ne moze uticat', tako da je bilo najlogicnije da tu poziciju pokrije Kostic, a da je trener Sadikovic ili Ciro, mozda bi lijevog beka igrao Mehidic (kod jednog od njih je igrao beka)

Husref njima smije psovat', smije biti strog, smije im dusu vadit' na treninzima, smije odlucit' da trening bude u pola noci, smije im radit' apsolutno sve sto pozeli u granicama dozvoljenog, a on i ne ide van toga! ko mu se suprostavi, siroko mu polje, da se radi o ne znam ti kakvom igracu, jednostavno, trener jedne ekipe je bog, a igraci su obicni boziji smrtnici koji nemaju pravo glasa, kao u vojsci!

Husref je profesionalac i tako se ponasa, a igraci trebaju biti to isto..

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 17 jul 2016, 22:24

Prvo poluvrijene utakmice sa Zvijezdom bio sam na istoku kod klupe i čuo sam sve Najviše je galamio na Damira citiram MOJ DAMIRE MOJ DAMIRE SUTRA KAD NE BUDEŠ IGRAO JA ČU BITI KRIV ŠTA JE SAD DAMIRE NEMA SUNCA SAD TI KIŠA SMETA KAD EFE PROĐE DAMIRE TI SI BEK JEL TI JA MORAM STALNO TO GOVORITISpominjo je krpiča ŠTA JE SMETA TI DUGA VOŽNJA Nisam čuo ni jednu pogrdnu psovku ali mora se galamiti na igrače jer on ko i mi sa tribina vidimo bolje nego igrači i mora im ukazivati na greške Rahmetli HUKA je znao i udariti igrača ako ne vjerujete pitate BUCU I SIČU koliko su puta dobili batina od Huke i još nešto ŠTO SE NISTE BUNILI KAD JE ČIRO **** MATERE IGRAČIMA MORA SE ZNATI KO JE ŠEF A KO IGRAČ I TRENER BEZ AUTORITETA JE DONJI A IGRAČI BI KOLO VODILI SAMO TI NJIH DERI HUSREFE

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.