Možda na 3-4 igrača sa ove slike se može ozbiljno računati u narednoj sezoni.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je najbolji pokazatelj da nesto radimo kako treba. Rivali nas ismijavaju, naravno iz straha jer osjecaju da se nesto veliko sprema u Milanu.L'Avvocato je napisao/la:Al' se pojačavate![]()
@SonVolt Strahota jarane
True thatSonVolt je napisao/la:Ovo je najbolji pokazatelj da nesto radimo kako treba. Rivali nas ismijavaju, naravno iz straha jer osjecaju da se nesto veliko sprema u Milanu.L'Avvocato je napisao/la:Al' se pojačavate![]()
@SonVolt Strahota jarane
Sljedece sezone vam ne gine zero tituli
A sad stvarno, kakva je ovo slika, gori smo od Genoe, mrsko mi traziti da postavim sliku od prije 10 godina
sa 8-9 hall of fame igraca.
_forzamilan_ je napisao/la: Presidente resta, Grazie presidente
PozitivnoMilan's goalkeepers for the 2016/17 season will be Donnarumma (17), Gabriel (23) and Plizzari (16). [Gazzetta]
Kaze stara narodna izreka:Romagnoli13 je napisao/la:Nije se moglo previše ni očekivati nakon 10ak treninga, većina igrača je tek možda na 30-40% spremnosti.Ali nekima nema pomoći jer isto igraju i nakon deset dana kao i nakon deset sedmica priprema. Osim dvostrukog strijelca niko nije ni odigrao ništa posebno. Možda bi se još Romagnoli i Calabria mogli izdvojiti, mada sve je to još ispod nekog takmičarskog nivoa.Ne brinu mene oni koji znaju igrati fudbal(nažalost premalo ih je), oni će svakako iz sedmice u sedmicu podizati nivo igre.Ali brine me onih 80% panjeva koji će igrati kao i danas u pola sezone.
![]()
Možda na 3-4 igrača sa ove slike se može ozbiljno računati u narednoj sezoni.
Kad se sta dobro izrodilo kad se oni ovako sastanu?meskalin je napisao/la:Eno otisao je Galle na stastanak u Ancore, valjda se nesto dobro izrodi