Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Izgleda 99% sigurno da Higuain napusta Napoli ... uzevsi u obzir njegovu prirodu (ne zeli igrati samo za pare i zeli u prvi tim) + situaciju na trzistu (koji timovi traze prvog napadaca) mislim da imamo barem 50% sanse da ga dovedemo
Definitno jeste bio ubleha u vaznim utakmicama , ali on je najbolje u ovom trenutku i mislim da ako ni sa njim nebi osvojili titulu - treba uzorat Emirates i posadit maline , nebi bilo vise smisla tamo igrati fudbal.
Definitno jeste bio ubleha u vaznim utakmicama , ali on je najbolje u ovom trenutku i mislim da ako ni sa njim nebi osvojili titulu - treba uzorat Emirates i posadit maline , nebi bilo vise smisla tamo igrati fudbal.
Pipita
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Tražit će se aparat više ako Pipita dođe.
Paja i Seamen će na respiratorima završiti zbog samog dolaska Pipite, svi ostali zbog odlaska Girouda i nemogućnosti kontriranja ovoj dvojici a ja od sreće jer mi je Pipita najdraži igrač.
Paja i Seamen će na respiratorima završiti zbog samog dolaska Pipite, svi ostali zbog odlaska Girouda i nemogućnosti kontriranja ovoj dvojici a ja od sreće jer mi je Pipita najdraži igrač.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
tI SI KRALJ TI SI KRALJMarsal je napisao/la:Tražit će se aparat više ako Pipita dođe.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kome je to jos Pipita najdrazi igrac?
#dodjinajdraziigracu
#dodjinajdraziigracu
A.F.C. Bournemouth!
Dodjinajdrazi2 ode u Juventus. Dogovor sutra. Ili ce Napoli prihvatiti kikiriki i 3-4 igraca ili ce Juve onda isplatiti klauzulu.
Jucerasnja prica na radiju cisti spin...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Menirambo16 je napisao/la:Kome je to jos Pipita najdrazi igrac?
#dodjinajdraziigracu

NeeeGunner4 je napisao/la:Dodjinajdrazi2 ode u Juventus. Dogovor sutra. Ili ce Napoli prihvatiti kikiriki i 3-4 igraca ili ce Juve onda isplatiti klauzulu.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Di Marzio:
Arsenal contact Icardi's entourage. Requests meeting in London next week.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ne dođe kod nas, propit ću seMarsal je napisao/la:Menirambo16 je napisao/la:Kome je to jos Pipita najdrazi igrac?
#dodjinajdraziigracu![]()
NeeeGunner4 je napisao/la:Dodjinajdrazi2 ode u Juventus. Dogovor sutra. Ili ce Napoli prihvatiti kikiriki i 3-4 igraca ili ce Juve onda isplatiti klauzulu.

A.F.C. Bournemouth!
Očigledan veliki potencijal koji još nije ni blizu ispunio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Di Marzio:
Unaprijed da znate da se Icardijeva hanuma zove Wanda, da mu je ona menadžer, i da ta za siću ji iz kuće ne izlazi. Elem valja nam odriješiti vrecu!!Arnelv52 je napisao/la:Očigledan veliki potencijal koji još nije ni blizu ispunio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Di Marzio:

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Marsal je napisao/la:Tražit će se aparat više ako Pipita dođe.
na kojem stupnju nerazvoja moraš biti da ti pipita bude najdraži igrač

...i da će Arsenalovi igrači morati zaključati žene pred Icardijem. Maxi Lopez nije i eto šta ga je snašlo.soccerfan je napisao/la:Unaprijed da znate da se Icardijeva hanuma zove Wanda, da mu je ona menadžer, i da ta za siću ji iz kuće ne izlazi. Elem valja nam odriješiti vrecu!!
Artetitis je napisao/la:...i da će Arsenalovi igrači morati zaključati žene pred Icardijem. Maxi Lopez nije i eto šta ga je snašlo.soccerfan je napisao/la:Unaprijed da znate da se Icardijeva hanuma zove Wanda, da mu je ona menadžer, i da ta za siću ji iz kuće ne izlazi. Elem valja nam odriješiti vrecu!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi
Karma je kucka. Pazi sada kada Wandu odradi Zika.Artetitis je napisao/la:...i da će Arsenalovi igrači morati zaključati žene pred Icardijem. Maxi Lopez nije i eto šta ga je snašlo.soccerfan je napisao/la:Unaprijed da znate da se Icardijeva hanuma zove Wanda, da mu je ona menadžer, i da ta za siću ji iz kuće ne izlazi. Elem valja nam odriješiti vrecu!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Zamolio bih vas da pisete ozbiljne postove vezane za transfere i Sanoga (hvala aa23), udjem jednom u 7 dana na net vidim 7 novih stranica, kontam sad smo doveli bar 3 igraca, kad ono qrac.
Poyy
Poyy
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jesmo doveli koga, jesu simen i paja živi?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema na čemu anele, Sanogo starta protiv Liverpoola insAllah, sad ce izdominirati ove pripremneanell je napisao/la:Zamolio bih vas da pisete ozbiljne postove vezane za transfere i Sanoga (hvala aa23), udjem jednom u 7 dana na net vidim 7 novih stranica, kontam sad smo doveli bar 3 igraca, kad ono qrac.
Poyy
(Klip nmg sad nisam u mogucnosti ali stize uskoro aBd

[youtube][/youtube]
stigao

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 17 jul 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Imam poruku za tebe na 0:30Seaman je napisao/la: na kojem stupnju nerazvoja moraš biti da ti pipita bude najdraži igračode ta olupina od igrača u juve ili psg
čim dalje od vojaerove prćije
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.