Bravo za sviju! Idemo napokon po taj iskorak

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Nastupamo u drugoj grupi evroafricke zone, a borimo se za prvu grupu iste zone. Ispred prve ima samo svjetska grupa tj.najbolja. Tako da mi igramo u trecoj grupi po jacinisodaacm je napisao/la:Da li mi moze neko odgovoriti u kojoj diviziji mi nastupamu i za koju se borimo, nisam upratio...Hvala
U svakom slucaju dubl ce odluciti. Mada ja msm ako Rici bude igrao za litvi igrat ce se na brzoj podlozi.bhsport je napisao/la:Berankisa Damir može dobiti na sljaci a Mirza u dvorani.
Dubl bi trebali proći.
16-18.9Molders je napisao/la:Ako budemo pravi, možemo itekako i Litvance sredit i onda dalje...
Kad se igraju ti mečevi?
Hvala!Unofficialpage je napisao/la:16-18.9Molders je napisao/la:Ako budemo pravi, možemo itekako i Litvance sredit i onda dalje...
Kad se igraju ti mečevi?

@shminka rece da Mirza moze do TOP 100
 @shminka rece da Mirza moze do TOP 100  

Nisu to tri seta i nisu to Ilhan i Ilkel pa da imaš pravo na mlaku igru i varijacije
 Nisu to tri seta i nisu to Ilhan i Ilkel pa da imaš pravo na mlaku igru i varijacijeJest. Jako teško, zahtijeva dobru koordinaciju oka i ruke, osjećaj u prostoru, motoriku,...esprit24 je napisao/la:P.S sutra idem na termin tenisa, nikad do sada nisam uzeo reket u ruke zanima me jel tesko igrati??

AnelMid je napisao/la:Hocel biti negdje stream
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.