FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

streetstyle
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 13:36

pasica je napisao/la:Dolazak Benke najavio je neko novo Sarajevo, mocnije, Sarajevo koje ce se dici iznad ove lige. Niko drugi ni u snu u tom trenutku nije mogao dovesti i placati takvog igraca, a za nas je to trebao biti tek pocetak.
Puni para i ambicija, krenulo se po jos zvucnih imena, Stepanov, Alispahic, Ikande, ogromna cifra ponudjena jednom Misimovicu da dodje igrati. Nakon toga, sve niz brdo, ljudi u upravi pokazuju svoje pravo lice i nakon dobrog pocetka nisu mogli da ne omaste brk, a ko jednom gudru proba hoce jos. Alispahic, Stepanov i Ikande pokazali svo njihovo neznanje, predobri igraci kakvi nikad nisu igrali ovdje, al beskorisni zbog njihovog zdravstvenog biltena, nekako su ipak prosli ljekarske i potpisali. Miske odbio da igra na livadama, nista cudno, al sam pokusaj da se dovede bio je za respekt.
Na kraju, sve se zavrsava sa istim covjekom, Benko koji je nagovjestavao novo i mocno Sarajevo, sada svojim odlaskom potvrdjuje srozavanje kluba na iste (sportski gledano) grane na kojima smo bili i prije njegovog dolaska. Borba za evropu, titula ako se sta poklopi.

Vozdra majstore, vjerujem da si ocekivao vise od nas, mi smo od tebe dobili sve sto se ocekivalo.

Nikoli Komazecu je nudjeno da ne bude picka. Nisu imali para u tom trenutku i bili su spremni posuditi kako bi mu povecali platu. Nije htio da cuje...eno ga sada luta ko slijepac. Nigdje gdje je otiso nije izborio prvih 11. Benko je druga prica. Predobar igrac za nase uslove. Imo je platu ko niko u citavoj ligi. Tu platu nije davala Uprava pa se nije ni mogla ugraditi. Njemu je ponudjeno da nastavi kod nas...pod istim uslovima. Sta treba jos. I ja ovu Upravu ne mogu ocima vidjeti ali neke stvari se ne mogu adresirati na njih. U konkretnom slucaju , ovo oko Benke....nisu ama bas ni malo krivi. On hoce da ima godisnje 200-250 milja eura. On hoce da jos u ovoj sezoni uzme cifru jer vjerovatno ide u penziju iduce god oko NoveGod.Zato da odvadimo malo tovarenjem Uprave. Oni ce otici ovako ili onako. Ali za Benku nemaju ni 0.1% krivice
Za Dulju (sioux) nema ponude. ne daju ga za 600 000 eura...i tu su u pravu 100%. Da su imali ponudu za Dulju i da se prodao bila bi drugacija prica oko Benke.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 17 jul 2016, 13:42

ElCartel11 je napisao/la:Imamo dobar ofanzivni dio, ako odu Benko i Dulja i taj dio cemo imati slab, odbranu i tako imamo losu, jos na klupi Hurtic znaci neka nam je Bog na pomoci...
dva ponajbolja igrača pred početak prvenstva...odoše.

trebaju na dresovima umjesto 'turkish airlines' staviti - SALE/SNIŽENJE/RASPRODAJA

ali ko zna...kad smo se najviše nadali, tada smo i duvali. možda nas iznenade.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 17 jul 2016, 13:43

Joj sto lupate oko Benke. Jedini razlog sto Benko ide (mada jos nista nije definitivno) je nasa uprava i sva neprofesionalnost i amaterizam iste. Njemu je Sarajevo najidealnije bilo za zavrsetak karijere zbog x razloga to je sve i govorio prije kraja ugovora ali bagra nije htjela.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2016, 13:52

streetstyle je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:imal' ti dresova??? joj kako mi dizu pritisak, hebem ih nesposobne! umjesto da se sad slikamo u dresovima, i pripremamo za derbi, mi moramo pricati o tome kako istih nema.
hajmo plavi aleeeeeeee hajmo plavi aleeeeeee hajmo plavi aleeeeeeee pusite k**cineeeeeeeeeee :D

Sta mislis majstore pita li se Nike sta u citavoj prici. Pa npr da kazu promocija nas kao glavnog dobavljaca bice tad i tad (kad mi hocemo a ne hebemo vase zelje). Usput ovaj ugovor pored opreme nosi i 100 000 KM godisnje.
Kad shvatimo da smo jos uvijek "mali" u tim nekim pricama sa svjetskim brendovima bice nam puno lakse.
Ps , za Dulju se jos uvijek nista ne zna. Vrlo moguce da i ostane
pita i kaže datum predstavljanja i onda klub kaže može ili pomjerićemo kasnije, ljudi obično potpišu ugovor o suradnji gdje je to precizirano.....
ali možda smo toliko mali da nemamo ni ugovora ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 jul 2016, 13:54

SiouxLukavac je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Mozes li pojansiti sta "nam" to rade, bas mi me zanimalo ?
Nazadujemo umjesto da napredujemo i to konstantno.
Kako se stvari odvijaju, bojim se da ćemo sljedećih godina Evropu proslavljat kao titulu.
Kako bolan mozes zakljuciti da nazadujemo ? Radi jedne lose sezone, pa to se desi najboljim ekipama na svijetu kamoli nama u ovoj nasoj gdje je sve u 5 deka?
Benko zeli da ide iz svojih razloga (zadnji dobri ugovor,porodica) i niko nema covjeku da zamjeri jer je svojim igrama to zasluzio.
Jel nazadujemo sto nismo pobjedili na pripremama Krasnodara i Spartaka, pa jbt jesmo li Real ?
Mi da mozemo takve ekipe pobjedivati mi bi sad pricali ko nas ceka u grupnoj fazi Evropa lige.
Ja stvarno ne znam sta pojedinci ocekuju vise, dovodimo igrace od konkurenata,igrace koje nemaju kluba i one koje mozemo jedva nagovoriti da dojdu u ovu ligu (Benko,Stepanov itd.).

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 13:57

Ne bi bio problem odlazak i Benke i Dulje da mi imamo kvalitetnu odbranu koju smo i mogli imati da imamo stručne ljude (Kostić/Džidić/Memišević).
Mogli smo u našoj ligi naći i dobrog veznog igrača da se dodatno pojača konkurencija na toj poziciji. Sarić je odličan igrač al baš bi nam godio igrač sličan njemu da igra s njim u paru, Tomić iz Zrinjskog, Blagojević iz Željezničara su slični njemu i strašno bi to izlgledalo, ima još takvih igrača u našoj ligi, tu dvojica su mi prvi pali na pamet. Pustite to što ih ne gotivimo jer su obojica "plavi", samo sam naveo kao primjer.

Mi moramo dati momcima maximalnu podršku i ne dopustiti da loše prođemo u prve dvije utakmice, bojim se da nakon loših rezultata u prve dvije utakmice niko neće moći izdržati pritisak - od igrača, preko SŠ pa do administracije, jer bi atmosfera bila užasna.
Bojim se toga, al valjda budemo imali sreće i što bezbolnije prebrodimo te prve dvije utakmice.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 jul 2016, 14:00

ColdDemon je napisao/la:Idući vikend je derbi. Možemo li se sada okrenuti bodrenju
FK Sarajeva i prestati sa preseravanjima? Ekipu moramo podržati a svoje negodovanje jasno i glasno uputiti homosexualcima iz uprave.
Hajde da zbijemo redove i ne budemo više majmuni i pljuvači koji neumorno crnjače i izdrkavaju se ovdje, tražeći pažnju da bi se osjećali bitnijima.
Ma ovdje je takva negativa i pljuvanje da bi covjek rekao da necemo izboriti ni ligu za prvaka a svi su u par deka.

Treba uvijek gledati pozitivno i nadati se sto boljim rezultatima i sto vecoj posjeti na Kosevu.

Igraj bordo bijeli
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 14:01

Benko je bio spreman sam platiti svoje obestecenje (100 000 eura) samo da ide. Niko i nista ga nije moglo zadrzati. Ceko je pravu ponudu i evo izgleda je doceko. Nije htio da ide za malo vise para nego sto ima kod nas, zato je ovoliko i cekao i zato se ovoliko oduzila saga oko njega. Koliko cujem pristao je za 25 000 eura mjesecno. Do sada je imao ponude ispod ove. Sretno Leone

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2016, 14:03

Nikoli Komazecu je nudjeno da ne bude picka. Nisu imali para u tom trenutku i bili su spremni posuditi kako bi mu povecali platu. Nije htio da cuje...eno ga sada luta ko slijepac. Nigdje gdje je otiso nije izborio prvih 11. Benko je druga prica. Predobar igrac za nase uslove. Imo je platu ko niko u citavoj ligi. Tu platu nije davala Uprava pa se nije ni mogla ugraditi. Njemu je ponudjeno da nastavi kod nas...pod istim uslovima. Sta treba jos. I ja ovu Upravu ne mogu ocima vidjeti ali neke stvari se ne mogu adresirati na njih. U konkretnom slucaju , ovo oko Benke....nisu ama bas ni malo krivi. On hoce da ima godisnje 200-250 milja eura. On hoce da jos u ovoj sezoni uzme cifru jer vjerovatno ide u penziju iduce god oko NoveGod.Zato da odvadimo malo tovarenjem Uprave. Oni ce otici ovako ili onako. Ali za Benku nemaju ni 0.1% krivice
Za Dulju (sioux) nema ponude. ne daju ga za 600 000 eura...i tu su u pravu 100%. Da su imali ponudu za Dulju i da se prodao bila bi drugacija prica oko Benke.
Komazec je p**** i kao čovjek i kao igrač.... njega interesuju pare, njega ne interesuje da igra, pare ležeći ili na tribinama je njegova omiljena pozicija, što prije to skontate bit će vam lakše....

Benko bi ostao 100% da su pojačali tim sa nekoliko jakih igrača njegovog ranga(kako mu je obećano), oni su učinili suprotno, dakle sav teret je na Leonu...da su se doveli iskusni igrači kao što smo pokušali sa Delačem, Stepanovom,Alispahićem,Ikande itd. dakle jaki i iskusni individualci koji bi nosili tim i odlučivali tekme...mislim da bi čovjek prelomio i ostao, ovako su ne samo rastjerali sve i rasprodali što valja, nego su i dozvolili klocu od Ješića da klupira Benku prošle godine da bi taj čovjek nas u 2.polovini uzeo u naramak i bukvalno donio nadomak Evrope sam, da smo imali nazad bilo koga drugog osim Kovačevića vjerovatno bi izborili i tu Evropu ... gdje je on takođe imao bonuse u ugovoru, kao i u nastupima u Evropskim takmičenjima....vidio s kojim amaterima ima posla i adio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 14:07

DenchiNL je napisao/la:

Komazec je p**** i kao čovjek i kao igrač.... njega interesuju pare, njega ne interesuje da igra, pare ležeći ili na tribinama je njegova omiljena pozicija, što prije to skontate bit će vam lakše....

Benko bi ostao 100% da su pojačali tim sa nekoliko jakih igrača njegovog ranga(kako mu je obećano), oni su učinili suprotno, dakle sav teret je na Leonu...da su se doveli iskusni igrači kao što smo pokušali sa Delačem, Stepanovom,Alispahićem,Ikande itd. dakle jaki i iskusni individualci koji bi nosili tim i odlučivali tekme...mislim da bi čovjek prelomio i ostao, ovako su ne samo rastjerali sve i rasprodali što valja, nego su i dozvolili klocu od Ješića da klupira Benku prošle godine da bi taj čovjek nas u 2.polovini uzeo u naramak i bukvalno donio nadomak Evrope sam, da smo imali nazad bilo koga drugog osim Kovačevića vjerovatno bi izborili i tu Evropu ... gdje je on takođe imao bonuse u ugovoru, kao i u nastupima u Evropskim takmičenjima....vidio s kojim amaterima ima posla i adio...

Na sve dodaj samo to da je njemu ovo vjerovatno zadnja sezona u karijeri. Ta cinjenica mijenja sve. On hoce da uzme jos sto se moze uzeti.
ps ...ja prvi put cujem da neki igrac kaze dovedite prava pojacanja i ja ostajem. Mozda i to ima al ja nisam cuo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jul 2016, 14:07

pasica je napisao/la:Dolazak Benke najavio je neko novo Sarajevo, mocnije, Sarajevo koje ce se dici iznad ove lige. Niko drugi ni u snu u tom trenutku nije mogao dovesti i placati takvog igraca, a za nas je to trebao biti tek pocetak.
Puni para i ambicija, krenulo se po jos zvucnih imena, Stepanov, Alispahic, Ikande, ogromna cifra ponudjena jednom Misimovicu da dodje igrati. Nakon toga, sve niz brdo, ljudi u upravi pokazuju svoje pravo lice i nakon dobrog pocetka nisu mogli da ne omaste brk, a ko jednom gudru proba hoce jos. Alispahic, Stepanov i Ikande pokazali svo njihovo neznanje, predobri igraci kakvi nikad nisu igrali ovdje, al beskorisni zbog njihovog zdravstvenog biltena, nekako su ipak prosli ljekarske i potpisali. Miske odbio da igra na livadama, nista cudno, al sam pokusaj da se dovede bio je za respekt.
Na kraju, sve se zavrsava sa istim covjekom, Benko koji je nagovjestavao novo i mocno Sarajevo, sada svojim odlaskom potvrdjuje srozavanje kluba na iste (sportski gledano) grane na kojima smo bili i prije njegovog dolaska. Borba za evropu, titula ako se sta poklopi.

Vozdra majstore, vjerujem da si ocekivao vise od nas, mi smo od tebe dobili sve sto se ocekivalo.

Fulio si poentu posta u silnoj zelji da pravdas bagru. Nije uopste bitno jel Benko ide ili ostaje (o razlozima necemo, dovoljno mi je sto ja znam), caka je u tome gdje smo mi isli kad je dolazio, a gdje smo sad kad odlazi. A tu se Benko ama bas nista nije pitao niti se pita.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jul 2016, 14:10

Hoce li se insajderi dogovoriti sta je sa Benkom?

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 jul 2016, 14:14

DenchiNL je napisao/la:

Ko je obecao sta Benki da cujem??
Gdje ti je dokaz da je to tako bilo, ili si i ti onaj tip sto je nesta "nacuo" "saznao", imas nesta protiv uprave uredu tvoje pravo, ali dosta vise sa izmisljanjima da bi ti islo u korist.
Bio je i Stepanov,Ikande,Alispahic,Delac as Benkom u ekpipi pa sta je on imao od togaa sta smo mi kao navijaci ??
Nista, ama bas nista mi nismo imali od tih "kvalitetnih" igraca, osim nemira, loseg raspolozenja unutar i van ekipe, klanove itd.
Draze mi je gledat mlade momke iz naseg pogona nego neke lesinare, koji su ovdje da bi dobro zaradili i za 1-1.5 godinu se raspalili.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2016, 14:14

Gdje ide Benko ?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2016, 14:14

SiouxLukavac je napisao/la:Ne bi bio problem odlazak i Benke i Dulje da mi imamo kvalitetnu odbranu koju smo i mogli imati da imamo stručne ljude (Kostić/Džidić/Memišević).
Mogli smo u našoj ligi naći i dobrog veznog igrača da se dodatno pojača konkurencija na toj poziciji. Sarić je odličan igrač al baš bi nam godio igrač sličan njemu da igra s njim u paru, Tomić iz Zrinjskog, Blagojević iz Željezničara su slični njemu i strašno bi to izlgledalo, ima još takvih igrača u našoj ligi, tu dvojica su mi prvi pali na pamet. Pustite to što ih ne gotivimo jer su obojica "plavi", samo sam naveo kao primjer.

Mi moramo dati momcima maximalnu podršku i ne dopustiti da loše prođemo u prve dvije utakmice, bojim se da nakon loših rezultata u prve dvije utakmice niko neće moći izdržati pritisak - od igrača, preko SŠ pa do administracije, jer bi atmosfera bila užasna.
Bojim se toga, al valjda budemo imali sreće i što bezbolnije prebrodimo te prve dvije utakmice.
ne treba izmišljati toplu vodu , samo kopiraj uspješne...
šta je najdominantniji klub u seriji A Juventus uradio ove sezone???(simpatizer sam Intera)
doveo Benatiu i Alvesa, iako su imali i Chiellinija i Bonuccija,Barzaglija i Lichtsteinera,
pa u veznom Isla,POGBA, Asamoah,Khedira,Marchisio,Hernanesa i dovedu Pjanića....
i onda možeš prodat Moratu, jer ti tad može junior igrat u špicu....

preglupo je tjerat 10, dovodit 10 svake godine tako se ne uzima ništa, pogledaj Zrinjski...samo dodaju 1-2 igrača kad izlete kvalitetni...slažu i uklapaju kockice dok ne dobiješ kvalitetnu ekipu koja je konkurentna i ne može se desiti da izgubiš kad ne zavisiš o jednom igraču, ne mogu 5 igrača imati loš dan....

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 14:16

:lol: :lol: :lol: :lol: Pasice odlicno je to sto ti znas. Drago mi je zbog tebe....!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2016, 14:20

isko1807 je napisao/la:
Gdje ti je dokaz da je to tako bilo, ili si i ti onaj tip sto je nesta "nacuo" "saznao", imas nesta protiv uprave uredu tvoje pravo, ali dosta vise sa izmisljanjima da bi ti islo u korist.
Bio je i Stepanov,Ikande,Alispahic,Delac as Benkom u ekpipi pa sta je on imao od togaa sta smo mi kao navijaci ??
Nista, ama bas nista mi nismo imali od tih "kvalitetnih" igraca, osim nemira, loseg raspolozenja unutar i van ekipe, klanove itd.
Draze mi je gledat mlade momke iz naseg pogona nego neke lesinare, koji su ovdje da bi dobro zaradili i za 1-1.5 godinu se raspalili.
Sportski Direktor Sarajeva i Generalni kad su ga dovodili....kakvim izmišljanjima? pitaj ga sam...

tačno bili su ti igrači i tako je ispalo da su pojedinci bili pogrešni za nas, ali se više nije nastavilo tražiti takvu vrstu "nosećih" igrača....činjenica..

mlade momke iz našeg pogona možeš uvijek gledati u Akademiji....ja bih da gledam sportske uspjehe prvog tima/seniora....ranije nego kasnije....

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 jul 2016, 14:27

DenchiNL je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
Sportski Direktor Sarajeva i Generalni kad su ga dovodili....kakvim izmišljanjima? pitaj ga sam...

tačno bili su ti igrači i tako je ispalo da su pojedinci bili pogrešni za nas, ali se više nije nastavilo tražiti takvu vrstu "nosećih" igrača....činjenica..

mlade momke iz našeg pogona možeš uvijek gledati u Akademiji....ja bih da gledam sportske uspjehe prvog tima/seniora....ranije nego kasnije....
Znaci sportski direktor i generalni su obecali Benki da ce dovoditi iskusnije,bolje, skuplje igrace da bi on ostao , pa posto nisu to ispunili tj. po tebi slagali on sad odlazi.
Da te pitam samo onda nesta, jesil ti bio prisutan kad je bio taj razgovor, ili si cuo,nacuo,procitao ili izmislio ovo sve ??

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 17 jul 2016, 14:29

Majkl je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Toni Tipuric je u igri. ali mi cekamo opet.

Sta cekamo opet,pa nismo mi krivi sto Edson nije dosao.Ne pricaj gluposti
Jeste! Vi ste krivi! Znaš li zašto? Prije svega da kažem da nemam pojma kakav je Edson igrač, i da nemam mišljenje neko specijalno o njemu, kao što recimo imam o igračima koji su došli iz naše lige, i to prilično pozitivno. Ali, vi ste krivi radi njegovog nedoslaska. Ako je već zbog tog igrača odbijeno pregovaranje sa drugim stoperima, ako ste se odlučili da nećete ni Džidića, ni Memiševića, niti bilo koga drugog staviti ni u opciju i čekati Edsona, onda ste ga morali dovesti. I da, boli me briga što je neko ponudio više, morali ste mu dati koliko traži, jer ste vi htjeli njega, jer ste čekali na njega, jer se trebala uzeti u obzir situacija koja je evo sad po srijedi. Trebali ste pokazati muda, jer se zbog toga raja i okrenula protiv vas. Niste pokazali muda kad ste dovodili Edsona, ne pokazujete muda inače i to vjeruj navijači Sarajeva ne praštaju.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 14:39

Poštujem svačije mišljenje, poštujem i one optimistične i pesimistične, poštujem i zadovoljne i nezadovoljne.

Pitanje za ove koji nisu toliko nezadovoljni, koji su optimistični u novoj sezoni (Majkl, isko1807, streetstyle, zip..).
U slučaju loših rezultata (pod lošim rezultatima smatram rezultate kakve smo imali u prošloj sezoni) koje će biti vaše opravdanje, da li ćete pobjeći sa foruma ili promjeniti mišljenje i "pljuvati" ako se ispostavi da je velika većina navijača sa razlogom zabrinuta, pesimistična i nezadovoljna prije svega stručnim štabon, obranom, a Boga mi sada i ofanzivnim dijelom sada kada Benko ide.

U slučaju dobrih rezultata (pod tim ne mislim dominaciju i prvo mjesto na tabeli, nego ravnopravnu borbu protiv konkurenata i da ne zaostajemo mnogo za prvim) ja lično, koji sam nezadovoljan i pesimističan ću se javno izvinuti svim vama koji ste optimističi, zatim ću se izvinuti i igračima za koje smatram da neće biti pojačanje (ako dokažu suprotno, Novaković, Crnkić, Ćetković..) i obećajem da nikad neću pisat postove koji imaju i 0,01% neke negativnosti ili nezadovoljstva. Čak bi se i povukao sa foruma, vjerovatno - što bi naravno i želio da sve tako bude i da budem maximalno u krivu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 17 jul 2016, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, JavierBosnia, perodeformero, r3m1 i 62 gosta.