Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 29 jun 2010, 22:06

ahahaha kakvih sve budalastina ovdje cuj wright philips i de jong hahahaha da bas nam oni trebaju, skupina precjenjenih igraca od kojih imamo duplo bolje na njihovim pozicijama a mladje. Svarcer mi je najsmjesniji hahaha ko jos vjeruje da ce Wenger poznat po tome sto kupuje uglavnom mlade igrace kupiti ovog dedicu koji moze jos jednu sezonu odigrati vrhunski hahahaha

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 jun 2010, 22:13

GunnerS je napisao/la:Jel' ti vjeruješ goal.com-u ?! :?
aham..,., :mrgreen: klanjam se u njega jel ti vjerujes ss.ba...??? :?: :?: :?: koje glupo pitanje ako neko nehsto napise nece napisati bez razloga...a za remija se godinu dana spominje u kontekstu novog irgaca arsenala... ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jun 2010, 22:15

Ajde Paja i GunnerS da se kladimo u vezi Švarcera ako ste toliko sigurni. Jestel spremni na to ?

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 jun 2010, 22:20

Bosco je napisao/la:Ajde Paja i GunnerS da se kladimo u vezi Švarcera ako ste toliko sigurni. Jestel spremni na to ?
ja mislim da tu je moglo biti neshto...ali nakon debilskih intervencija i kikseva na WC-u mislim da je i wenger ohladio... ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jun 2010, 22:22

Vi ste ubijeđeni u jedno, ja sam ubijeđen u drugo.Kad ste već ubijeđeni kladite se, nemate šta izgubit.Ja sam spreman.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 jun 2010, 22:23

ETO prodje i ova utakmica a fabregas ne dobi ni sekunde na terenu...neka tako i treba dabogda vise nikad i ne igrao jebla mu citava katalonija mater,,, onda ce tek skontat ko ga je naucio kopacke svezat... :evil:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 jun 2010, 22:27

Nista se za Remya ne spominje osim to da je on javno rekao da zeli preci u Arsenal. Imamo i previse napadaca nema od toga nista. Siguran sam u odlazak Eduarda nista nije pokazao dobra stvar je da nije puno placen prodati ga za neku sitnu lovu i to je to.

Nema potrebe da se kladimo prelazni rok je tu vidjecemo sta ce biti! Cuj Svarcer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2010, 22:34

___Benny___ je napisao/la:
aham..,., :mrgreen: klanjam se u njega jel ti vjerujes ss.ba...??? :?: :?: :?: koje glupo pitanje ako neko nehsto napise nece napisati bez razloga...a za remija se godinu dana spominje u kontekstu novog irgaca arsenala... ;)
Ko je rekao da ja vjerujem ss.ba ?! Uopšte nisam, ko imalo mene zna na ovom forumu, prati moje postove zna da se ja šprdam sa njihovim vjestima, jer su postali isto goal.com, samo bubaju. Pa po tom goal.com-u Fabregas je davno trebao otić u Barcelonu, kao i Arshavin, kako to ne vjeruješ ?!

Bosco, nemam se ja šta sa tobom kladit, ja sam siguran da neće, a ti ako misliš da hoče to je tvoja stvar, čak šta više žalosno mi je što u ovoliko godina nisi shvatio politiku Wengera, al et, ima vremena još da naučiš.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jun 2010, 22:43

Kažeš da si siguran ajde se okladi onda, evo ako Švarcer ne potpiše s Arsenalom ti meni smisli potpis dole i ja ću ga mjesec dana imati na forumu, a ako pređe ja smislim tebi.Kažeš da si siguran i da ja neshvatam politiku Wengera, ajde se okladi onda kad si već siguran u to da nisam upravu.Moja ponuda je poštena da poštenija ne može biti.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2010, 22:48

Hehe, isto djeca. Jarane ba, davno sam se ja toga odrekao. Ja sam ovdje da fino razgovaram i razmjenjujem mišljenja. Ja poštujem tvoje mišljenje i nikad nebih imao namjeru da se kladim da ti nije upravu. Razumiješ ?!
Schwarcer, ok, ti misliš i dobro, tu nam se mišljenja razilaze. A to što sam ti rekao da nisi shvatio Wengerovu politiku nadam se da shvaćaš zbog čega ?! :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jun 2010, 22:51

Hahahaha, znam, znam. OK ne moraš se kladit, ali ubrzo će ti se sve ukazat.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 jun 2010, 22:51

GunnerS je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
Ko je rekao da ja vjerujem ss.ba ?! Uopšte nisam, ko imalo mene zna na ovom forumu, prati moje postove zna da se ja šprdam sa njihovim vjestima, jer su postali isto goal.com, samo bubaju. Pa po tom goal.com-u Fabregas je davno trebao otić u Barcelonu, kao i Arshavin, kako to ne vjeruješ ?!

Bosco, nemam se ja šta sa tobom kladit, ja sam siguran da neće, a ti ako misliš da hoče to je tvoja stvar, čak šta više žalosno mi je što u ovoliko godina nisi shvatio politiku Wengera, al et, ima vremena još da naučiš.
DOBRO nema veze ss.ba po meni nije portal vec uzimaju ovdje nasa nagadjanja i pisu textove kad vidim textove tipa ibricica trazi man city,zeca birminghamm nema se vise sta pricati,,,jedan zavrsi u gencel***** a ova ce ostat ako vec nije otisao negdje u rusku 3.ligu.... :mrgreen: goal.com nekad i pise istinu samo sto to nekima ne odg..npr..kao naa arsenalovcima cim se napise nesh o cescu nasa reakcija ma nema sanse to je od goal.coma a oni su to prvi napisali a kad ste vidjeli njegove izjave na oficijalnoj..onda???al nema veze---

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2010, 22:53

@Bosco, naravno, čekamo potvrdu na officijalnoj stranici. ;)
@Benny, tako je to uvjek u životu, ono što ti paše lakše i brže uzimaš k srcu a ono što ne, nisi. Al ako pratiš ovu temu ja sam uvjek govorio da nema nit odlaska Fabregasa nit Arshavina, ne vjerujem tim žutilima, naravno od 100 priča ubost će jednu al i čorava koka nađe zrno ;)

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 jun 2010, 23:24

semmy je napisao/la:Goal.com skoro svakog igrača povezuje sa City-jem :?
de ti matereti objasni CIME si za 5 dana NAFILOVO' 150 postova.,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...............................................

..........................................................................odg,.,GLUPOSTIMA....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 jul 2010, 10:52

Engleski mediji sve češće pišu o mogućem razlasku napadača hrvatske nogometne reprezentacije Eduarda da Silve i londonskog Arsenala...

Tako Daily Mail tvrdi da interes za 27-godišnjakom iskazuje Aston Villa, a nogometni portal Goal.com podsjeća da je iza Eduarda "relativno teška sezona s 'topnicima'", te da je razočaran minutažom koju je u njoj imao.

Krivi pritom izvor Eduardov lom noge, "ozljedu iz 2008. koja je zaprijetila nastavku njegove karijere", nakon koje se "nije uspio vratiti u formu kakvu je iskazivao prije nje".

Goal.com piše i da je Eduardo do ozljede bio "produktivan strijelac u prijašnjim klubovima i reprezentaciji."

Podsjetimo da je hrvatski nogometaš brazilskih korijena krajem prošle sezone produljio ugovor s "topnicima". Prema njemu u klubu ostaje od 2014. godine, međutim, posljednje informacije iz engleskih medija tvrde da menadžer momčadi Arsene Wenger na njega ne računa, te da mu je predložio raskid suradnje.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 jul 2010, 13:14

[youtube][/youtube]
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 jul 2010, 14:09

slika

Hehehe, jesam se ja ovome ismijao :D hehehehe

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 jul 2010, 14:22

Domaći dresovi. :)
slika slika
slika

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 jul 2010, 17:46

solidno. nego, zbog cega je arshavin sakrio nike znam na stucnama :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jul 2010, 10:49

slika
slika
slika
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.