1. HNL
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Rijeka jako dobro izgleda. Ovim pristupom i formom u pravo vrijeme moze uhvatiti grupu. Tomasov izvrstan, Bezjak zabija. Matej Mitrovic ce biti veliki igrac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Rijeka je meni cak odlicno izgledala. Nisam bas 100% pratio utakmicu, bio sam s prijateljima u kaficu pa kad se zapricamo skrenem pogled. Ono sto sam vidio djeluje odlicno i Rijeka ce sigurno biti u vrhu HNL-a i ove sezone. Ne bih govorio o tome da ce ovakvi proci Turke sigurno, ali ovo je ono sto trebaju pokazati protiv njih i onda imaju sanse za prolaz.
Dobra stvar je to sto je Rijeka odigrala jucer sluzbenu utakmicu i sto ce i naredni vikend opet igrati, a Turci startaju prvenstvo tek sredinom osmog mjeseca pa ce im dvije utakmice protiv Rijeke biti opcenito prve dvije sluzbene u sezoni. Sto se tice prijateljskih, prije dva dana su od Plzena porazeni s 1-0 dok je jucer s 2-0 bolja bila Jihlava.
Dobra stvar je to sto je Rijeka odigrala jucer sluzbenu utakmicu i sto ce i naredni vikend opet igrati, a Turci startaju prvenstvo tek sredinom osmog mjeseca pa ce im dvije utakmice protiv Rijeke biti opcenito prve dvije sluzbene u sezoni. Sto se tice prijateljskih, prije dva dana su od Plzena porazeni s 1-0 dok je jucer s 2-0 bolja bila Jihlava.
Hajduk moze samo prema dolje. Vec nekih 15 godina intenzivno pratim nogomet u regiji(najvise u BiH i Hrvatskoj, nesto manje u Srbiji) i mogu reci da je ovo po imenima najslabiji Hajduk otkad ja znam za sebe. Ako se ne pojacaju mislim da je 3.mjesto vrlo upitno i da ce se boriti za nastup u Europi a ne za titulu._forzamilan_ je napisao/la: U novoj sezoni ocekujem opet isti raspored na tabeli ali nadam se da ce se tovari napokon pribliziti vrhu. Kakva je tu situacija hoce li biti sta od Hajduka ove sezone?
Steta za Hajduk,povijest je tu,navijaci su tu ali klub polako ali sigurno pada u prosjecnost.
Za titulu se nece borit taman GNKovu ekipu stavili Hajduku,a Hajdukovu GNKu.
I tak...krenula još jedna neregularna sezona HNL mocvare...
Jurišić:
I tak...krenula još jedna neregularna sezona HNL mocvare...
Jurišić:
Prva utakmica prvog kola. Trener jedne momčadi, uopće nije važno ni koji trener, ni koje momčadi, vrišti kako su ga suci pokrali, kako "u tome ne želi sudjelovati" i kako je "to sramota".
Davno je "to" prestala biti sramota. Davno se sramota preselila na neka druga mjesta.
Sramota su danas svi koji okreću glavu kad se krade nekog drugog, a urlaju i bijesne kad se okrzne njih. Sramota su svi, bilo treneri, predsjednici, direktori, igrači ili novinari, koji šutnjom legaliziraju tragikomičnu činjenicu da smo ponosni vlasnici jedine lige na svijetu u kojoj igraju dvije momčadi istog kluba.
Sramota su svi koji nemaju svoju kičmu, koji skupljaju tuđu milostinju, koji se prave slijepi pored zdravih očiju, koji racionaliziraju svoj kukavičluk i svojom pognutom glavom, zbog nekoliko pišljivih mrvica koje će ih dopasti, drže ljestve neredu, privatnom umjesto općem interesu i kršenju pravilnika i zakona.
Stoga ne pričajte kako "u tome ne želite sudjelovati". Imate ligu kakvu zaslužujete. Imate suce kakve zaslužujete. Imate prazne stadione koje zaslužujete.
Liga je ogledalo svih vas. Vašeg poštenja, vašeg morala, vaše kvalitete i vaših muda.
Ili izostanka svega navedenog.

Dinamo - Lokomotiva 3-1
Dobra utakmica na Maksmiru. Ocekivao sam patnju i spavanje nakon 20 minuta, ali su se obe momcadi potrudile. Lokomotiva je djelovala dosta dobro prvih pola sata, tj. dok Dinamo nije izjednacio. Fiolic i Dolezal su im bili najbolji u tih pola sata, bas su fino odigrali.
Dinamo je ipak pokazao da je kvalitetniji i izdominirao je, pogotovo u drugom poluvremenu. Drago mi je da je napadac zabio, pogotovo da je zabio dva gola iz ne bas laganih prilika, ali tu se pokazuje klasa. Nadam se da ce Ara nastaviti ovim tempom, ali da ce mu se i Henriquez pridruziti. I Pivaric se vratio, odigrao je nekih 25 minuta, a ulazak je popracen pljeskom s tribina.
Soudani doktor
. Mogao bi izdominirat ovu sezonu i konacno se prodati. Imao je poteza koji dizu na noge, a i onaj gol bi malo tko zabio, malo tko bi uopce ustopao loptu.
Ako Dinamo ovako odigra u srijedu Vardaru ne gine pet komada. Isto mislim da Lokomotiva treba u cetvrtak poceti utakmicu kako je pocela danas i nema trunke brige za prolazom dalje.
Dobra utakmica na Maksmiru. Ocekivao sam patnju i spavanje nakon 20 minuta, ali su se obe momcadi potrudile. Lokomotiva je djelovala dosta dobro prvih pola sata, tj. dok Dinamo nije izjednacio. Fiolic i Dolezal su im bili najbolji u tih pola sata, bas su fino odigrali.
Dinamo je ipak pokazao da je kvalitetniji i izdominirao je, pogotovo u drugom poluvremenu. Drago mi je da je napadac zabio, pogotovo da je zabio dva gola iz ne bas laganih prilika, ali tu se pokazuje klasa. Nadam se da ce Ara nastaviti ovim tempom, ali da ce mu se i Henriquez pridruziti. I Pivaric se vratio, odigrao je nekih 25 minuta, a ulazak je popracen pljeskom s tribina.
Soudani doktor

Ako Dinamo ovako odigra u srijedu Vardaru ne gine pet komada. Isto mislim da Lokomotiva treba u cetvrtak poceti utakmicu kako je pocela danas i nema trunke brige za prolazom dalje.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Taj Soudani je cudo. Po meni on je najbolji napadac lige ne znam kako dosad nije otisao. Na WC pod Vahom pokazao je kakva je zivotinja. Samo ne vjerujem da ima motiva da igra davno je on prekucao ovu ligu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pogledao zadnjih 20-ak minuta Cibalia-Hajduk i nažalost Vinkovčani ostadoše bez boda, jednostavno nisu imali sreće...Kožulj odlično izgledao na terenu bar ovo što sam ga ja vidio, na kraju je zabio i lijep gol.Izgleda da će biti pravo pojačanje... 

I moje misljenje je da je motiv u pitanju, samo mi je cudno sto i u Europi odigra za k*. Nekad bljesne pa ga nema nigdje. Ne prodaje njih HNL, prodaju ih medjunarodne utakmice i mislim da bi bio red da barem tamo odigra kako zna ako zeli da ide, a mislim da zeli._forzamilan_ je napisao/la:Taj Soudani je cudo. Po meni on je najbolji napadac lige ne znam kako dosad nije otisao. Na WC pod Vahom pokazao je kakva je zivotinja. Samo ne vjerujem da ima motiva da igra davno je on prekucao ovu ligu.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Vita est militia
- gerdmuller
- Kontakt:
https://cdn2.streamable.com/video/mp4/m1ur_1.mp4
Sve sam vise uvjeren da je neopravdano ponisten gol i da je celava mamiceva kujica tesko ostetila nebeskoplave
p.s. daleko najjaci trenutak na tekmi zajednicko navijanje torcide i ultrasa protiv hns-a i ratnog profitera uz doslovce odusevljenje zapadne tribine
Sve sam vise uvjeren da je neopravdano ponisten gol i da je celava mamiceva kujica tesko ostetila nebeskoplave

p.s. daleko najjaci trenutak na tekmi zajednicko navijanje torcide i ultrasa protiv hns-a i ratnog profitera uz doslovce odusevljenje zapadne tribine

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
dubrava je napisao/la:A eto, svi se kunu u te privatne poduzetnike i vlasnike da su oni spas za klubove, kad prc, ispada da to nije baš tako. Bar ne kod nas gdje je većina stvari nesređena. Split i Istra su odličan primjer.
20% trenera (Istra,Split) maxTV Prve HNL-a je dobilo otkaz nakon prvog kola!

A imamo i ovo:
Navijačima Hajduka prodane ulaznice bez provedene personalizacije

[youtube][/youtube]
- gerdmuller
- Kontakt:
Također cirkus se desio kad je na pjesmu "bruno maric ale pusi nam kurcine" drot dosao do vodecih ljudi iz Ultrasa i zaprijetio da ce svi dobit kaznenu prijavu ako ne prestanu.I ne znam koja svrha lazi po novinama da je bilo 4000 ljudi kad je bilo bar dvije tisuce vise.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Idiotizam. Kome odgovara da nema publike? Kaze mi momak da je bilo oko 6000 minimalno. Personalizacija odbija ljude. Dobro da ne traze kreditne jamce.SiamoNoi je napisao/la:dubrava je napisao/la:A eto, svi se kunu u te privatne poduzetnike i vlasnike da su oni spas za klubove, kad prc, ispada da to nije baš tako. Bar ne kod nas gdje je većina stvari nesređena. Split i Istra su odličan primjer.20% trenera (Istra,Split) maxTV Prve HNL-a je dobilo otkaz nakon prvog kola!![]()
A imamo i ovo:
Navijačima Hajduka prodane ulaznice bez provedene personalizacijeDelegat Vučemilović pohvalio provođenje personalizacije u VinkovcimaDakle slobodno na stadion bez dokumenata
[youtube][/youtube]
Vita est militia
Sluzbeni podatak HNS-a je da je na toj utakmici bilo 3.947. Vrlo moguce da je to broj prodanih ulaznica, da je bilo ljudi koji su se provukli i da mozda Cibalia pusta zene i djecu besplatno sto prakticiraju mnogi klubovi u regionu.
3947 je podatak sa brojaca. Svi oni koji nisu imali ulaznicu se ne racunaju.
To i jest problem brojaca, nerijetko pokazuju manje gledatelja nego sto je stvarno stanje.
Osim u Maksimiru naravno, maksimirski brojaci vjerovatno racunaju redare,nogometase,policiju kao i posjetitelje obliznjeg parka
To i jest problem brojaca, nerijetko pokazuju manje gledatelja nego sto je stvarno stanje.
Osim u Maksimiru naravno, maksimirski brojaci vjerovatno racunaju redare,nogometase,policiju kao i posjetitelje obliznjeg parka

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Najbolji igrač HNL-a Marko Pjaca potvrdio da odlazi iz Dinama
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zdrafkecu sto puta udje i izadje.virtuoz je napisao/la:3947 je podatak sa brojaca. Svi oni koji nisu imali ulaznicu se ne racunaju.

Vita est militia
- gerdmuller
- Kontakt:
Tako nekako.Ja sam s istoka vidio kako ljudi na zapadu ulaze u 21.minuti.UltrasNotRed je napisao/la: Kaze mi momak da je bilo oko 6000 minimalno.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Gledam sad kapacitet. Istok ima 3.004 stolice. Na zapad stane nesto vise. Da je kapacitet i 8.000, a nije, po onim slikama je tesko moglo biti 6.000 ljudi. Mozda je realnije da je bilo 5.000, mada nije ni bitno i moze se popisat na posjetu i da je doslo 10.000 ako ce iducu biti 500 ljudi.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Istok u Vk je 7000 milja, a zapad 3500. Znam kada je reprezentacija igrala. Kapacitet je sa jugom ok 11000.
Vita est militia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.